Energilos

Trottheten branner bakom ogonlocken just nu - och da ar klockan anda inte ens fyra an. Med tva stycken tva-timmars lectures efter varandra med start klockan nio pa morgonen sa finns det inte mycket kraft kvar nar man travar hem efterat. Jag och Emma riktigt slapade benen efter oss ner for Kingston Hill for att hinna hem for att slanga i oss lunch innan det riktigt kandes som mitt i natten! Det borjade namligen eka lite tomt i kylskapet och jag trotsade aldrig regnet igar for att ga och handla sa det fick bli idag istallet. Nu ar det pafyllt och hade det inte varit for det faktum att det dar med att skynda i sig mat inte ar min grej sa hade jag nog varit i full gang med att planera nagot gott till middag just nu. Jag far sa ont i magen av att ata fort sa just nu kanns det fortfarande inte alls lockande att tanka pa mat och det var riktigt jobbigt att forsoka handla for en hel vecka med magont.

Istallet ska jag krypa ner i mysklader och sangen for att titta pa en film eller tv - mojligtvis ska jag t.o.m sova middag, nagot som jag dragit ner pa men som jag brukade gora mycket forut. Stunder som dessa saknar jag verkligen mina fina husdjur som vi har hemma hos mamma. Det ar sa skont att ligga och vila med dem nar man inte riktigt orkar med sa mycket annat.

Katt- och filtmys fran i julas.

Sen har jag tagit pa mig ett litet uppdrag ocksa, som jag tankte pyssla med senare. Det ar namligen sa att min pappa, hans sambo och en av mina yngre broder kommer hit och halsar pa veckan efter pask! Vi har pratat om det lange men ingenting har varit bestamt men nu sa ar flygen bokade. Min lillebror ska komma och bo har hemma hos mig men pappa behover hotell sa jag sa att jag skulle gora lite research och fixa ihop en lista med alternativ at honom. Jag har inte superbra koll pa hotell har faktiskt eftersom jag ju har mitt eget hus att bo i - sa om nagon bott pa nagot bra, prisvart hotell har i London som de verkligen kan rekommendera sa tar jag garna emot tips!

Kommentarer
Postat av: Joline

Tack för din kommentar på min blogg för några veckor sen! Jag har inte varit i form men är igång igen på bloggen! O va kul det var att kika runt hos dig! Vilket spännande liv du har!!

Postat av: Jenny Gunnarsons tankar, foton & musik (Fotograf)

Hihi okej! :D

Tusen tack, vad glad jag blir :)

2012-03-05 @ 21:37:32
URL: http://penajs.spotlife.se
Postat av: Malin

mysig blogg! :)

2012-03-05 @ 21:50:54
URL: http://eightypercent.blogg.se/
Postat av: Kim

ja Phoebe är underbar!!! och vad är det med resten av världen som inte fattar det med yoghurt! alltså, bakelser till frulle!? Men why? Idag fick jag frågan TVÅ gånger om jag går på diet. Malin, här är grekiskt yoghurt, äpple och mandlar anorexia-mat!

2012-03-05 @ 23:01:11
URL: http://mellowinspiration.blogspot.com
Postat av: Emelie- Modell med tre egna företag

Det mesta stod i inlägget du svarade på. ;)

Förutom det har jag tränat fotboll.



Kolla in mitt senaste inlägg om hur du fixar sommarens virkade bikini själv för under 30 kronor! :) Tycker du om tipset?

2012-03-05 @ 23:50:57
URL: http://emeliechristinarengart.blogg.se/
Postat av: Karin

Tror faktiskt att det kan vara bra för de flesta karriärer att resa till Shanghai, grym erfarenhet;)

2012-03-06 @ 03:01:25
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Madeleine - Mamma - Foto - Oslo

Hahah, du är så söt! Men jag förstår dig, svensk mat/godis eller prylar är värt sin vikt i guld :D Kramar

2012-03-06 @ 08:53:42
URL: http://madeleines.se
Postat av: Gaymasen

Sv: Hahaha nä så knasig är jag inte. Jag slängde katrinplommonen ;)

2012-03-06 @ 11:02:14
URL: http://gaymasen.se
Postat av: Lena

Sv: Ja, jag tror nog det kommer bli roligt iaf ett några timmar :)

2012-03-06 @ 15:33:42
URL: http://leniahs.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Åh vad mysig blogg du har! Och gullig bild på kissen! :)

2012-03-06 @ 20:57:56
URL: http://rebbey.spotlife.se
Postat av: Sara

Söt katt!:)



Svar: Mm, jag kan tänka mig att du har vant dig med att våren kommer tidigare!:P

2012-03-07 @ 15:08:36
URL: http://sarabacksbacka.blogg.se/
Postat av: Fia

Jag och kompisen bodde senast på ett lägenhetshotell i Queensway, tror de hette Hyde park apartments eller nåt liknande! Mycket fräscha och stora rum :)

2012-03-08 @ 14:07:57
URL: http://fiasfight.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback