Lets spend tonight on top of the world

image84 Ingenting är bättre och ingenting är löst och jag vet att jag ljuger när jag säger att jag inte bryr mig. Jag blundar och låtsas att det inte gör någonting. Det värsta är att det känns som att båda världarna har flytit samman? tomma ord, stängda ögon och svikna hjärtan var jag än vänder mig. Tårar för vad som inte finns och för vad som inte kan finnas är förlorade för alltid.

I've done all I can
To stand on the steps with my heart in my hand
Now I'm starting to see
Maybe it's got nothing to do with me


Igår var alla dagar på samma gång. Jag känner igen det? jag har lärt mig nu. Finns ingen idé att påminna och peka ut. Känn igen mig eller se mig inte alls. Don't pretend you don't know me. That's the worst thing you could do. Se allt eller ingeting. Berätta nu eller aldrig... be mig att stanna nu eller förlora mig idag.

Oh you see that skin
It's the same she?s been standing in
Since the day she saw him walking away


Det finns så mycket mer och jag kan vara starkare. Jag kan stå rakare och jag jag älska mer. Det finns så många som kan hålla min hand. Det var en sanning som blev en lögn. Oskyldiga ord som aldrig sas blev smutsiga, hårda, hemliga och förödande i mörkret som du skapade, du valde. Aldrig ska jag vara så feg.

Plötsligt känns det så löjligt och futtigt. Egenskaper och talanger jag beundrat tidigare känns överskattade och överspelade och jag vet plötsligt inte vad det var som var som brukade vara så tilltalande. Jag vet varför jag vänt och sprungit? jag vet varför jag känt mig så sviken och förådd. Det är samma svarta, växande hål i magen. Samma röst i huvudet som talar om att det inte är bra nog. Din tystnad äts upp av det perfekta. Det som betyder någonting. Jag tvingar ingen att stanna och jag tvingar ingen att gå. Det finns en ultimat definition av det där perfekta lyckoruset och den där känslan som smittar av sig på alla som vill acceptera den. Ingenting annat spelar någon roll när hjärtat bankar med just det där. Med orden, skratten? tonerna, med fåniga danser och barnsliga skämt. Idiotiska klädval, Karibiska öar utan frisörer, stress och bandmedlemmar som inte kan hålla händerna i styr. Tack L för att du delade orden med mig.

Cajsa får pallra sig hem snart så att vi kan stå där och flina som galningar tillsammans med Pippadee och Dappy but my real name is CHEESE när det är dags att erövra världen. And baby we won't ever die.


~*~

131 dagar kvar.

Pieces of rainbow and moonlight

image83 Son of Dork är alive and kicking idag också... fastän det är den 12 juli idag. Om man inte heter Dave. Då har man ändrat lösenordet till SoD's myspace och email och har offentligjort något som de andra i bandet inte ens visste om. Jag vet inte vad som hänt men Dave har aldrig varit den som man misstänkt i framtiden skulle kunna göra en Tom Delonge/Charlie Simpson om Charlie nu inte har patent på det han gjorde. Han har alltid varit frammåt när det gäller SoD och att han attackerar James rakt ut på ett sånt här sätt är rikitigt skumt med tanke på att han själv aldrig slagit igenom utan James och det vet han.

James säger idag att det visst kommer ett andra album, men att han inte vet när än. Ett "to be continued", sitter väl på sin plats antar jag. Son of Dork kommer för alltid att ha varit ett jättebra band och bittra britter som idag anklagar James för att vara både det ena och de andra för att sen komma till slutsatsen att han inte har någon talang över huvudtaget borde äta lite skittles och smarties och lugna ned sig lite. Vi är alla upprörda... no need to throw a fit guys.

But life's a bitch...

Jag hade det snurrandes i huvudet redan igår... jag hörde det om och om igen och jag kände det någonstans. Ibland är det läskigt hur man redan i förväg egentligen vet något, men inte inser att man visste det hela tiden, förrän efteråt.

Undvik det där... säg bara så, titta inte ditåt... nämn inte det här och det här men säg mer än gärna det här vilket kan leda till det här; som vi förresten hört så många gånger att vi spyr på det men det är åtminstone tillåtet. Det gills... det anses rätt enligt spelreglerna. You're standing in moonlight, but you're black on the inside. Ett minfält dekorerat med tusenskönor och solrosor så långt ögat kan nå.

Jag känner vad jag känner och jag är vad jag är. I morgon kan jag se tillbaka på hur jag kände idag och jag kan aldrig göra det ogjort... jag kan ha ändrat mig men idag kommer alltid att förbli idag. Mitt nu är bara mitt och i morgon kommer alltid att vara framtiden. I'm a little dazed and confused. Jag kan inte styra och ställa över något annat än mitt nu.

Jag kan inte idag, bestämma mig för hur jag ska känna i morgon.

and you wrote the book
on how to be a liar
and lose all your friends

~*~

143 dagar kvar.

The party's over

image82 Son of Dork splittras. Känns helt sjukt. Turnén ställdes in och skivbolaget förnyade inte kontraktet men ingen oroade sig... vilket annat skivbolag som helst skulle genast signa dem och nu... den 11 juli 2007 är det alltså klart. Dem splitras... "Son of Dork are no more".

And goodbye
Feels so sore


It's a big deal to me people! Can't help it.

Det får mig att tänka för det gick läskigt fort. Igår var de ett av Storbritannien's största pop band och idag... idag är de ingenting längre. James kommer aldrig att försvinna från pophimmlen han är alldeles för talented och ambitiös för det men de andra?

Tell the guys ...the party's over

Vad händer när McFly inte lyckas hålla sams med sitt management längre? De är osams om höstens turné och halva Storbritannien tycker att de borde bryta sig loss från dem och ta tillbaka kontrollen...

James sa för ett par veckor sedan att Son of Dork inte skulle splittras på grund av krånglet med skivbolaget. Känner vi igen det?

There's nothing here for me to say
It's not for me to save the day
The lights are on so go away

Tell the guys... the party's over

Love is a forever thing

image81 Samma stund som man slutar tro på just det, det eviga i någonting, bara något, är man förlorad. Du kan alltid vara öppen för mer, men glöm aldrig det du har. Det barnsligaste som finns är att växa ifrån någonting. Det som är värdefullt för mig nu kommer alltid att vara det, men med varje år som går samlar jag på mig nya skatter.

Ingenting kan för alltid vara detsamma men vi kan alltid ta steget frammåt, steget in i det nya, tillsammans.

Varje gång jag hör att det är fel så verkar det ännu mer rätt för mig. För varje sanning jag matas med sväljer jag en lögn.  To the sound of love. Min sanning, min verklighet, min värld... är mycket vackrare än den trånga, fördomsfulla värld där allting måste kritiseras och kompliceras. Ingenting får vara som det är. Alltid ska man vara paranoid och bitter över något.

Ständigt är det någonting som är fel.

Världen är precis lika vacker som du gör den och du måste inte blunda för det som måste förbättras bara för att du ser alla anledningar att le.

Även det enkla är djupt och komplicerat och det som värmer en från insidan och ut, ska aldrig underskattas.

Det är mitt för alltid.

~*~

144 dagar kvar.