Sista Sverigedagarna

Sista helgen i Sverige for den har gangen. Tyvarr har jag lyckats bli smaforkyld, dock var jag smart den har gangen och borjade ata Ipren redan nar jag forst kande att oronen borjade gora ont sa nagon oroninflammation har jag inte behovt genomlida som tur ar. Istallet har jag legat utslagen i soffan med feber, snuva och halsont. Lugnt och tyst har jag haft det i alla fall for ingen annan ar ju hemma om dagarna och jag lyckades smitta hunden, sa han har legat med snuva i soffan han med. Jag hoppas att jag nu kan fa det har ur systemet innan det ar dags for hemresa pa onsdag, for det ar aldrig roligt att flyga nar man ar sjuk. Haller tummarna!

I morgon blir det en tur till Uppsala for att ata middag med min bror, och ryktet sager att aven min pappa tanker dyka upp. Det tror jag pa nar jag ser det. Blir en bonus i sa fall, for det ar ingenting jag tanker rakna med som sagt. Pappor, i alla fall min, har en tendens att saga eller foresla nagot och sen ar det liksom redan gjort i nagot parallelt universum. Man behover alltsa inte genomfora vad det nu var ocksa.

Sen pa mandag och tisdag maste jag ju faktiskt packa, hitta fram passet, tagkort, oysterkort och alla andra kort man inte overlever utan och jag har skrivit 10 (minst) paminnelser till mig sjalv att jag inte far glomma laddaren till datorn och mobilen den har gangen. Jag glommer ju alltid atminstonde en av dem vart jag an aker! Det har nastan blivit som en tradition vid det har laget!

Hur som helst, med eller utan forkylning ar ar jag i alla fall valdigt taggad! Antligen dags att aka hem och sova i min egen sang!



Excited Marianne (Amanda Bynes) i helt brillianta Easy A, som jag sag pa bio tre ganger forra hosten.

Ungefar sahar glad ar jag over att det ar dags att aka hem till London igen, aven om Sverigesemester varit mysigt det med saklart, men enough is enough!


Come fly with me, Leo!

Haromdagen hande nagot stort. Airlines-Leo twittrade mig. Att vi diskuterade Legoland (av allting man kan diskutera) var ju bara ren bonus!


Om nagon inte minns Leo (sadar spontant) sa ar det alltsa den har agande killen fran EasyJet, fran Luton.



Det ar nagot riktigt speciellt med kandisar som svarar pa tweets, men det ar ju nagot helt magiskt med folk som inte borde vara kandisar men som anda ar det som svarar pa tweets. Leo hade alltsa inte varit pa "riktiga" Legoland over helgen, i Billund, Danmark, utan han hade varit pa lilla Legoland i Windsor utanfor London. Det hade vi (varlden) aldrig fatt veta om inte jag fragat!

Just nu sitter jag och lyssnar pa BBC Radio 2 (!), for de ska spela Katherine Jenkins nya singel for forsta gangen. Problemet ar bara att med radio vet man aldrig riktigt nar exakt de bestammer sig for att spela vad sa det enda man kan gora ar att halla sig till de ungefarliga tiderna och sta ut med diverse annat tjafs tills det ar dags. Jag lyssnar aldrig pa Radio 2 i vanliga fall och detta ar minst sagt olikt mina vanliga preferences. Ingen dubstep och ingen McFly.

Edit: nu har de antligen spelat Break It To My Heart och jag kan stanga av radion! Underbara, underbara Katherine. <3 Hoppas att jag och C kan se henne i februari nar hon spelar Hammersmith Apollo!

I ovrigt har jag hunnit ata en skal med naturell lattyoghurt med nektarin och medan solen skiner och himlen ar bla (passa pa, man vet aldrig nar det hander nasta gang!) sa ska jag nu ta en promenad med hunden.

 


Gisela

Idag ar det min namnsdag. Vi har alltid varit ganska bra pa att fira namnsdagar hemma hos oss, alla anledningar till nagot slags fireri (inte att blandas ihop med frieri, aven om det skulle firas ocksa kanske) uppmuntras och utnyttjas liksom. Jag har inte varit hemma pa nagon av mina tva namnsdagar pa flera ar nu, men nu sa. Mamma undrade om jag skulle stalla till med kalas (hon var lite sarkastisk, riktigt sa trevligt ska vi inte ha det) men bestalla middag och efterratt far jag gora i alla fall. Det blir nog polkagris-milkshakes!

Annars ar jag bara trott idag. Pontus och jag var uppe halva natten och tittade pa nya Doctor Who och sen tittade vi pa 3000 olika sma klipp med McFly. Sen somnade jag, och sov hela natten pa soffan! Den ar skon att sova i, helt okej, men man blir anda lite vimmelkantig dagen efter.


Det gar egentligen inte en dag utan att jag tanker, funderar, vrider och vander pa hur jag ska gora med mitt och C's anniversary senare i host. Jag har lagt undan pengar for det - ifall det kanske skulle bli en resa eller nagot annat, men jag blir sa osaker pa vad som skulle bli bast. Jag hatar att kanna mig osaker. Jag far fundera vidare.

Hur som helst onskar jag mig i namnsdagspresent att blogg.se fixar sa att man kan blogga i Chrome. Det funkade bra att onska forra gangen, sa hoppas pa repris.

Obsession

Den kommer och gar, besattheten av The Sims. For mig har det alltid varit nagot jag spelat i intensiva perioder, nastan varje dag, timmar i streck, for att sedan inte rora pa manader igen, innan jag borjar igen. Oftast sa spelar jag i samband med att jag ar i Sverige och halsar pa och alltsa blir lite uttrakad. Jag har haft TS3 sedan det slapptes men fastnade aldrig for det. Tyckte inte om hur simmarna sag ut och alskade TS2 lite for mycket for att vilja byta helt enkelt, sa medan jag spelade TS2 precis som vanligt sa lag trean dar, orord. Tills nu, da jag gav det ett andra forsok och nu tvivlar jag pa att jag nagonsin kommer ga tillbaka och spela tvan!

Ofta tycker man kanske att det ar roligare att bygga, eller roligare att spela med simmarna, men jag ar en sadan dar total nord som tycker att bade och ar kul! Tycker helt enkelt om alla aspekter.


Annars har jag bara lagat kalops idag som mamma bestallt till middag, och eftersom det tar sin lilla tid sa fick jag gora den medan hon var pa jobbet. Det var ett intressant aventyr men med den Stora rutiga kokboken som hjalp sa lyckades jag!

Jag har aven fixat min online enrolment for det har och sista aret pa uni. Som vanligt sa blev hela systemet helforvirrat nar jag fyllde i att jag har ett Student loan men inte fran Student Finance England och jag fick (precis som de tva tidigare aren) ringa mitt uni och fraga om det ar lugnt att jag bara lamnar det sa och kommer in med mina CSN-papper till kontoret sen och det gick bra. Nu galler det bara att CSN-faktiskt fixar sitt ocksa sa ar allting frid och frojd infor terminsstarted den 26 september. Som vanligt langtar jag, jag tycker att det ar roligt att plugga nar jag valt sjalv vad jag ska lasa plus att universitetsstudier i jamforelse med IB-programmet ar en walk in the park. Pa en sondag.