So long sweet summer...

                               Malta

Malta.

Tack Jeff, Matthew, Robert och Anna för en helt otrolig resa och sommar. Otroliga nätter, underbara minnen.

"Follow the leader, leader, leader, follow the leader..."

Sorry's not good enough

Pearls Ibland räcker det med att man gör det där man trodde man inte skulle klara för att allt ska kännas bättre. Resultatet behöver inte ens bli det man hade hoppats eller kanske förväntat sig, utan själva handlingen är nog.

Det är rätt otroligt hur mycket tröst man kan finna i så lite. En liten känsla, ett svagt ljus i tunneln kan få en att fortsätta frammåt i dagar, i år. En hand att hålla i kan förhindra det där fallet... den där undergången som vi trodde var nära. Ett litet ord kan innehålla mer kraft än en jordbävning och tala klarare än en handling eller ett helt tal.

Man behöver ibland någon annan för att inte tappa bort sig själv. Någon som kan påminna en om vart man är påväg, varför man inte bara ger upp och låter timmar, dagar, år... livet, flyta förbi likt en flod av tårar på din kind.

Himlen faller över oss, din himmel, min himmel - vår himmel. Kanske har vi skapat vår himmel kanske har vi skapat en hel värld runt omkring oss men det gör ingenting. Den finns där och den försvinner inte så länge vi tror på den... vi får aldrig glömma... aldrig sluta tro.

Våra drömmars pärlor trär vi på tråd och halsbandet glittrar i sol och stjärnregn tills dess varma sken är allt vi ser, allt vi vet. Tråden är skör, likaså livet och med hjärtan av glas kan vi när som helst krossas...

...men vi glömmer aldrig.

Vissa saker vet jag alltid. Jag vet hur det doftade, jag vet om det var varmt eller kallt. Jag lever stundvis i minnets fångenskap. Men vill jag släppas fri?

Riding high on love's true blue light

Tjuvlyssning från Godisland, Eskilstuna

  Mature Alla bloggares mörka hemlighet

(Två killar 17+ går och plockar lösgodis).
Kille 1: Det är aldrig någon som skriver några kommentarer på min blogg. Inte ens när jag skrev den där grejen med Amy Diamond!
Kille 2: Asså vaddå skriver kommentarer? Jag skriver alla mina kommentarer själv!
Kille 1: Så kan du ju inte göra!
Kille 2: Varför inte, annars är det ju aldrig nån som skriver några kommentarer. Men jag ser ju till att det ser ut som att de är verklighetsbaserade fattar du väl!

~*~

Så jävla klockren. Så typsikt Eskilstuna!

För fler som denna kolla Tjuvlyssnat.se


Uppdragsdags!

Heart Har fått detta uppdrag av både Gnubäbis och Josefin nu så jag ska väl sätta igång då...

Lista 4 av dina favorit tv-serier och berätta varför just de är favoriter! Skicka vidare till 5 andra bloggare.

1. NCIS, för att alla karaktärer (åtminstone säs 1 och 2) är klockrena och helt perfekta. NCIS har allt det som är bra med CSI men har också det som CSI saknar, nämligen helt underbar humor! Det är spännande, dramatiskt OCH roligt (ja det går faktiskt) och alla karaktärerna är som sagt perfekta.
Jag shippar: Tony/Kate (Tate) och ibland Abby/McGee (McAbby)

2. Without a Trace, samma sak gäller här gällande karaktärerna, de är helt perfekta och kompletta på alla sätt och vis och de passar så otroligt bra tillsammans allihop. Fallen känns realistiska och det är alltid trevligt med en serie som utspelar sig i New York. Poppy Montgomery är helt underbart bra och jag gillar att det finns ett djup, en tanke bakom allt som händer både i fallen och när det gäller karaktärerna.
Jag shippar: Sam/Martin (Smarty)

3. Friends, en klassiker som man inte bara kan överge sådär... ALLA avsnitt är roliga och ALLA karaktärer är även här helt perfekta. Man älskar alla. Skämten håller alltid och man kan både skratta och gråta hysteriskt när man tittar på Vänner. Alla säsonger är lika underbara.

4. Gilmore Girls, och återigen p.g.a karaktärerna och humorn. Alla har en egen personlighet och dramatiken blandas med den bästa sortens humor man kan hitta. Alla avsnitt är även här superbra och det finns ingen karaktär som man vill ta bort.
Jag shippar: Rory/Logan (Rogan) och Lorelai/Christopher

~*~

Om jag ändå fick stoppa dit 78 serier till... men men...

Jag utmanar: Facjak, Emfan, Elin, Stajna och Ärikaf (du får köra på Myspace helt enkelt)

We've got no worries in the world

Ho no! Blev septembers bästa EF Crew... visste inte ens att de hade en sådan utmärkelse. Mäkta stolt förstås. Ha! Nej men  seriöst, känns ju såklart bra att veta att vill jag jobba i London så har jag redan fått erbjudande om det. Trevligt värre. Ett fint sätt att åtminstone finansiera någon procent av kostnaden som kommer i och med Universitetsstudier, om man tar sig igenom IB det vill säga. Men det gör man. Det måste man.

Ingen som vill åka på språkresa? Language Club någon? Utbytesår? Kom igen!

Känns grymt bra att veckan är slut. Nu ska jag äta popcorn, spela The Sims 2 och titta på tv hela helgen. Jag har inte ens någonting som behöver göras till på måndag. Inget skolarbete i alla fall. Måste köpa en viss sak though, *host*.

Mamma bjöd på sån där gammaldags übergod svartvinbärssaft när jag kom hem idag. Ibland undrar man vad mammor får alla bra idéer ifrån...!?

Och till popgiirlz, vet ni vad vi skulle ha sagt när Pauline sa "Who's "jag"?!" - I'm that star up in the sky
I'm that mountain peak up high
Hey I made it
Mmm..
I'm the world's greatest.

HAHA! Det hade varit något det...

Ibland är man glad rakt igenom. Känns nästan skumt... lite som att det är någonting som är fel när man inte oroar sig för någonting alls. Ungefär som att enda anledningen till att jag inte är stressad över något är för att det är någon som inte berättat någonting för just mig... kanske har jag glömt något?

Kanske är det bäst att vara oroad och stressad i alla fall då... så att man slipper oroa sig över att man glömt varför man borde vara stressad menar jag.

Will you take me away to a better place?

Johnny Känner mig lite mindre deppig idag... kanske för att jag ska till USA och Karibien. Är inte säker på att det är därför jag känner mig lite gladare men kan ju ha med det att göra... (Johnny Depp får se upp säger jag bara...)

Eller så är det helt enkelt för att det är helg? Kanske en kombination?

Det ösregnar ute och jag känner mig löjlig som tycker om det. Jag känner mig trygg när det regnar, precis som att jag tycker att ljus är mycket hemskare än mörker. Mörker lägger ju sig som ett tjockt täcke kring dig och vad man inte ser, det lider man ju inte av.

Varit en händelserik dag idag. Blev förolämpad av någon liten tjej på thesims2.se (igen, jag vet... småglinen börjar gå mig på nerverna). Suzzina heter hon. Värre unge får man leta efter. Hur som helst talade hon om för mig att om vi skulle gå med i EMU så skulle saker som nu kostar 10 kr kosta 100 kr, vilket hon kom fram till eftersom 10 euro skulle vara ungefär 100 kr. Så hon vräker ur sig att godis t.ex skulle bli jättedyrt (Buu-fucking-hoo godis är ju det mest vitala här i livet) och därför är det en dålig idé att gå med i EMU. Som om vi bara skulle byta ut prislapparna, så att där det står 10 kr idag skulle det stå 10 euro. Är hon helt rubbad eller? Jag påpekar detta för henne (att hennes teori inte stämmer, inte att hon är rubbad, forumet har typ 34657 ordningsregler) varpå hon svarar: "Jag vet att jag är rätt. Jag har läst en bok om euro och kommer från Finland."

Jahaaaaaaaaaaaaa... hon kommer från Finland! Ja men då är det klart att hon har rätt! Ja ni förstår vilken intelligensnivå den här ungen ligger på. Hur som helst tar inte historien slut här, nej när hennes argument är slut och hon är helt överkörd så hoppar hon på mig som person och påstår att vad hon än skriver, och i vilken tråd hon än skriver så attackerar jag henne och bara måste bevisa att hon hittar på och ljuger (pucko-tjejen har tidigare påstått de mest bisarra saker om både Kristdemokraterna och Moderaterna helt utan att basera någonting på mer eller mindre uppenbar fakta). Hon påstår att jag är besatt av att tjata om att jag har rätt tills personen i fråga (oftast hon själv) ger upp och inte orkar skriva mer.

Med tanke på att det var hennes dumma uttalande angående priser på godis som det handlade om så kunde jag här snabbt och lätt argumentera sönder hennes lilla påstående då det ju faktiskt inte alls var någonting jag föreslagit vi snackade om utan att det i själva verket var hon som vägrade inse att hon hade fel. Dessutom är det förbjudet att börja attackera någons personlighet i forumet och dessutom gå så pass off topic som hon gjorde att jag hade extra argument att lägga på och lilltjejen höll ganska snart käften. Att hon orkar...

Om det är någonting jag kan så är det att argumentera och det handlar inte alls om att jag alltid måste få alla att fatta att jag har rätt, det handlar om att dessa små barn inte ska ge sig in i diskusioner om politik och annat om de ska envisas med att hitta på fakta. Nej usch och fy. Slår vad om att denna lilla Finländare (som hon nu tydligen var - jag talade om för henne att hon gärna fick komma från Kambodja om hon ville, vem bryr sig liksom) är eller kommer bli som en anna viss person vi i Popgiirlz känner... *host*. Ja sammanfattningsvis kan jag ju säga att hon är irriterande som fan och är det i princip alla trådar hon uttalar sig i. Hata.

Oh well. Såg Without a Trace ikväll, det är ju äntligen tillbaka med, åtminstone för svenskarna, nya avsnitt. Mer smarty angst åt folket. Jag vet ju vad som kommer hända så allt snack om Martin's livshotande skador gör inte saker mer spännande direkt men jag ser fram emot en ny säsong. Usch vad het Enrique är btw. Jag undrar varför Molly Sims och han gjorde slut...? De bodde ju tillsammans och allt. Känns ju ungefär lika korkat att göra slut med honom som att tacka nej till 15 miljoner...

Kanske kan jag t.o.m få tillräckligt med inspiration till att skriva fler WaT fics nu när det börjat igen? Tycker att jag lyckades ganska bra med den förra, även om den var rätt lätt att skriva; One shot och song fic.

Appropå musik, kolla in Hot Hot Heat allihop! Typ OKGo/The Kooks/The Feeling-sound. Underbart. Har även fastnat för Skye Sweetnam.


Oh, Erika har skaffat Myspace ju! Bra jobbat! Välkommen!


Ska kolla på Las Vegas och uppdatera min Livejournal nu. Vem vet, i morrn är jag kanske EMO igen om ni har otur.


~*~

So, good night, good night,
Walk away from the door,
Walk away from my life.

~*~