quite terribly.

Det blir mycket skoltankar i huvudet just nu. Lite taktikupplaggning och mental omladdning. Jag kanner mig, precis som forra sommaren, inspirerad och jag har for extra motivation borjat titta pa var jag vill lasa som postgraduate nar jag ar klar med min LLB om nastan exakt tva ar. Jag har lange vetat vad jag vill lasa men har inte tittat jattenoga pa var an men det kan vara bra som morot att veta exakt vad som kravs. Jag vet var jag har siktet installt och ar sa sugen pa att satta igang och det ar inte ens augusti an.

Jag vet att nar terminen val satter igang sa langtar man efter ledighet och lata dagar i sangen eller framfor datorn men just nu kanner jag mig alldeles for ledig. Med for mycket tid tanker jag alldeles for mycket, analyserar och kanner efter medan man ibland nog bara maste lita pa sig sjalv och de som betyder mest. Nar man ar ledig kanns dagarna sa langa och det ar latt att ga igenom en hel manads kanslor pa en dag.

Det ar sa latt med ursakter, och sa mycket svarare att faktiskt gora sant som kanns lite svart och jobbigt eller kanske bara stort och laskigt. Jag har i alla fall i huvudet nu vad jag vill gora och det har helgen ska bli riktigt effektiv har jag bestamt.



Efter min lordagsmil pa cykeln idag blev det for mycket. Jag madde illa och varlden blev blandande vit och luddig i kanterna tills den inte fanns mer. Inga tankar alls i huvudet forran jag plotsligt var nerkittlande medveten om dig. Knip i magen och smarta i hela hjartat. Jag kan gomma mig hur mycket jag vill, du ar fortfarande det sista jag tanker pa innan jag somnar och det forsta jag tanker pa nar jag vaknar.

Jag vet att du haller min hand och foljer mig genom alla drommar och mardrommar. Det finaste jag har.

Grattis till Tom, Danny, Dougie och Harry som firar sju ar tillsammans som McFly idag.

How did it break?

Jag klarade alla mina exams! Ar ett pa Law School ar nu officiellt avklarat och nu ska jag ladda infor ar tva. Snart far jag reda pa om jag fick den elective jag ville ha och information om kurslitteratur. Om ca tva veckor flyger jag tillbaka hem till London och boar in mig ordentligt i nya lagenheten.

Det stod fran borjan mer i det har inlagget men ar lite for arg och frustrerad och orkar inte lasa mitt eget tjat just nu.

Now things are only getting worse

Det ar den 21 juli idag, jag ar inte langre pa plats i London, och har inte varit det pa mer an tva veckor, anda kranglar det fortfarande med lagenheten. Jag kanner mig arg och besviken over hur nagonting som detta, dar vi anda ar kunderna, gar fatt paverka min var och sommar. Detta har legat i bakgrunden, och ibland aven i fokus, genom exams och genom de lediga veckorna i London som skulle bli lugn och planerad flytt och just ledighet. Istallet blev det kaos och katastrof och nu, nar vi antligen trodde vi kunde slappna av sa staller the agency till det igen. Det var skont att lyfta pa luren och faktiskt prata med Emma om det igar kvall. For en stund glomde jag nastan bort att vi sitter i tva olika lander, pa semester pa tva olika orter som ingen utav dem ar i narheten av London. Nu lagger sig alltsa samma gamla stress som ett tungt tacke aven over den har manaden och det ar med pulsen bankande anda ut i fingertopparna jag forestaller mig scenerion som att jag kommer behova flyga tillbaka, akut och med minsta mojliga varsel for att flytta ut igen, knappt en manad efter att jag flyttat in.

Jag kanner aterigen, eller kanske fortfarande, for pausen jag fick fran den har stressen raknas knappt, sa kort har den varit, att jag inte har tid till detta. Det ar inget huskop vi gett oss in pa - vi vill hyra en hyresratt och har gatt med pa att gora det. Sa enkelt ar det. Jag ska ha energi over till familjen, och att ta mig ivag och se vanner jag inte sett pa lange, jag ska fixa med CSN och titta pa kursliteratur till nasta ar... och vanta pa resultaten! Snart, snart kommer dem i alla fall. Eftersom de kommer den 27 juli sa borde bada dessa orosmoln forsvinna ungefar samtidigt om allt gar som det ska. Det ser jag fram emot.

Men plotsligt kanns det lite val optimistiskt att som forut, se fram emot dagar, veckor frammat da allting ar lost. For sa fungerar det uppenbarligen inte. Det kanns som att vi har med barn att gora, trotsiga ouppfostrade, skrikiga barn som inte alls vet hur man ar varken artig eller professionell!

Efter det arbete vi la ner for att verkligen hitta nagonstans vi ville bo kanns det fruktansvart att detta fortfarande ar ett problem. Jag kanner mig inte alls gammal nog for att hantera det.

Jag vet inte alls hur jag kommer se tillbaka pa allt detta. Kanske kommer jag vara glad att vi haft is i magen och att vi metodiskt anda rattade ut och fixade till... kanske kommer jag kanna mig naiv och dum som sa lange holl fast vid tanken att det skulle fungera till slut? Hur som helst kanns det som att vi inte tagit oss langt fran var vi stod for en manad sedan, och jag ar grymt besviken.

The attitude in every song I sing

Idag ar det lite svalare, och fastan morgonens scenario ar snarlikt gardagens med uteblivna sms och oroliga knutar i magen sa ar det utan hettan lattare att tanka klart och resonera logiskt. Jag har fatt paus fran mitt eget huvud en stund och valjer att inte fokusera pa den dar oidentifierade besvikelsen som legat och skavt precis under huden pa mig hela sommaren. Varlden har tagit ett enormt skutt och jag kan knappt tro det med C borjar pa nya jobbet nasta vecka och om atta dagar far jag mina resultat som jag vantat sa otaligt pa!

Mitt sommarlov ar saklart langt ifran over, da vi inte borjar igen forran den 27 september, men solbrannan flagar mamma och jag smabrakar om lojliga saker och jag tanker pa lagenheten hemma i London, bankarenden och mobiltelefonen. Hemlangtan fast bakvand och baklanges. Jag behovde Sverigeresan, kanske t.o.m dagarna pa Gotland men jag har lamnat sa manga saker bakom mig som jag maste ateruppta och avsluta.

Mamma kommer inte med en svang till London i augusti, istallet far jag aka sjalv, vilket inte gor mig nagonting saklart - men som det ser ut nu, blir da mitt hemresedatum uppskjutet. Kanske mitten av augusti. Kanske den 14, eller sa. Det kanns jobbigt och i huvudet hor jag mig sjalv rakna upp saker som borde fixas innan dess, som jag borde vara pa plats redan nu och gora.

Planerna kring mammas fodelsedag ar andrade, vadret ar utbytt och relationer ar efter mycket om och men avslutade. Hela aret har gatt for fort och valt omkull sa mycket, konstaterade jag och C igar natt och jag vet att det an sa lange inte ar ett ar jag kommer sakna nar det ar over. 2011 far garna komma rusande det med, nya manader och nu luft.

Nu ska jag vanta pa lattnaden som landar i magen nar ja vet sakert att allting gick bra igar kvall och natt och njuta av att den kvava varmen ar som bortblast. Jag ska invanta min party girl och historier om vad som hande medan jag sov.

And we didn't change the world, we didn't win,
We probably didn't even save my life, it's true
But I bet we had a better time than you


Med nytt mod och ny singel fran McFly ar det med en enorm lattnad jag haller fast vid det, och dem, som betyder nagot och later allt annat falla undan. Slapp taget, jag vill att du gar.

Party Girl - McFly (release sept 2010)


And construct a summer home

Inte end dag for tidigt (bokstavligt talat, jag skulle ha flyttat den 26 juni) gar idag flyttlasset till nya lagenheten. Sandra, Emelie och hennes kompis Ed hjalper till. Jag och Sandra var och hamtade nycklarna igar eftermiddag och tjuvkikade pa alla rummen och stadning igar kvall innan vi halvsov pa McDonalds med glass och appelpaj for att aterhamta oss. Dagarna har, trots trofast morker frammat kvallen, blir langa och trottsamma med varmen och turer fram och tillbaka pa tunnelbanan. Varje kvall har vi lagt oss i Sandras sang och konstaterat att sahar trotta har vi val aldrig varit forut...

Jag har haft en supermysig vecka med Sandra och har hjalpt till har och dar med au pair jobbandet. Hennes sma killar ar underbara och det ar alltid mysigt med frieri fran en fyraaring. Han ar aningen kort tycker jag men annars hade jag ju tackat ja, saklart!

Mycket har sahar langt inte alls blivit som planerat och jag var installd pa att den har sommaren inte alls skulle bli lika konserttat som forra, och det blir nog svart ocksa, men fler gig an vantat har det blivit i alla fall. Jag glomde helt att tala om att jag sag underbara Tegan & Sara pa Roundhouse i Camden i torsdags med Isabell. Tyvarr ar dem ett band, och en duo som jag tror manga inte ger en chans utan stoppar in i nagot fack och glommer bort. Deras musik skulle tilltala sa otroligt manga fler om man bara gav dem en chans och faktiskt lyssnade ordentligt. De var underbart bra live och jag grat och skrattade mer an pa lange.


Ikvall ska jag och Emelie ga pa Perez Hilton's... ja nagonting party gig, nagonting. Det ar ute pa o2 har i London och har ett gang artister och band som spelar plus en overraskning! Enda sattet att komma in ar om man vinner biljetter - och det gjorde Emelie. Hon far ta med sig en gast och jag ar gasten! Jag var lite tveksam till the line up, men The Hoosiers kommer, och more importantly, ledtraden till den hemliga gasten tyder pa att det skulle kunna vara Lady Gaga! Henne har jag inte sett live sedan forra sommaren - aven den gangen gratis faktiskt!

Efter the party surprise gig something, whatever, ikvall ska jag och Emelie sova i den nya lagenheten och sedan blir det en tidig start for oss bada da vi maste vara pa flygplatsen vid 9.00 i morgon. Det blir nastan en och en halv manad i Sverige for min del for att sedan atervanda till London andra veckan i augusti.

Jag lagger upp bilder pa lagenheten nar vi kommit i ordning lite.