Push the door, I'm home at last and I'm soaking through and through

Solen kampar sig igenom de gra molnen over Kilburn och Finchley och idag maste jag erkanna att jag sov till 20 over 12 och endast plaskade ivag till den lilla lokala Sainsbury. Jag kopierade en av mina nycklar och lagade pasta och kottfarsas till mina broder medan askan mullrade over hustaken och skorstenarna. Var resten av dagen tagit vagen ar lite av ett mysterium.

Fick mitt efterlangtade email av min forre landlord (uppe i Newcastle) i morse och har nu loggat in och godkant utbetalningen, och aterbetalningen av min £195 deposit. Ska lagga den pa en ny kamera (den forra forlorades i ett blodigt krig om front row i Sherwood, jag och Tom vann forovrigt) nar den sen trillar in pa mitt konto och hoppas, hoppas att det kan bli redan i morgon efter som jag ar sadar lagom sugen pa att kopa kameran medan jag ar pa semester i Sverige, eller alternativt vanta tills jag kommer tillbaka.

Jag har hunnit vara lite produktiv utover matlagning och vattenpolshoppande och har packat om mina resvaskor som jag har haft staende sa att jag faktiskt far med mig en utav dem hem till mamma ocksa dar jag nu ska fordrvia nastan 2 manader (av och till, det blir ju Tyskland och Holland med McFly ocksa) innan uni satter igang med full fart!

Jag maste se till att soka mina pengar fran CSN i tid och adressandra (igen) fran Newcaslte till London och allt detta (later ganska okomplicerat jag vet men man ska ju satta igang ocksa!) ska jag gora fran mammas hus med smabroder, hundar och katter jag inte sett pa manga manader springandes kring fotterna pa mig. Ja och sen har vi ju Tom och C/o i McFly som kraver uppmarksamhet ocksa.

Debbie, Tom's mamma, bjod hem sig sjalv till mig igar kvall for milkshakes och det kanns mer frestande maste jag saga.

I morgon kommer min alskade Claire hit och vi ska leta klanning till henne (!!) och gora Brent Cross osakert. Hela Jubilee och Metropolitan linjerna ligger nere den har helgen ocksa (javla OS... hur viktigt kan det vara egentligen pa en skala?) sa det blir nog enklast att ta sig ur stan och ut dit istallet. Vi har ju Malin/Tom/Claire/Giovanna dejt pa schemat sa det blir Wagamamas till lunch och jag onskar verkligen hon kunde ta sig i kragen och flytta tillbaka hit till England - vad ska hon bo i Tyskland for?! Speciellt med tanke pa att jag, Tom och Gi finns precis har!

Jag har inte fatt mitt rum i halls an, vilket gor mig lite stressad men man ska inte kontakta skolan med fragor forran i September sa jag ger dem val ett par veckor till innan jag slar till med paniken.

Mysmysmys Sam som bor med Lisa, och jag hade ett langt samtal om hennes bad boys till pojkvanner igar natt (och at diet digestives som inte smakade nagonting alls, men det gjorde inget), om Hull, jobbdrinkar och London-droger. Jag tror hon dejtat Russell Brand i sitt forra liv och jag gick och la mig igar nastan lite orolig over hur okomplicerat jag anda tycker att det ar.

Och Reemer foljer mig pa Twitter HAHAHA. Aww Dave, you twonk.

They say we waste our lives but they're wrong.

Har haft fullt upp med McTour och har inte hunnit blogga pa helt otroligt lange (och lets be honest, livet kraver inte sa mycket mer an pojkar med gitarrer, kaksmulor och Twitter - @galaxydazzle). Det ar manga som jag vet vantar pa en rapport nar det kommer till vad som hant de har manaderna med favoritkillarna i McFly egentligen - men jag kan helt arligt saga att manga av natterna (och dagarna med) har smallt samman till en lang var och sommar av kramar, sovsackar, hotellbarer och hoodies med for langa armar.

Vi borjade i Amsterdam, Holland och korde sedan i princip turnen rakt igenom, upp och ner landet med Blackpool och Manchester som enda undantag (man maste ju klamma in en dag eller tva pa jobbet och en och annan natt i sin egen sang ocksa). Det har varit kalla natter men varma och soliga dagar och det har varit sa otroligt roligt att se alla groupies igen. The Hammersmith Campers, the WWTD Crew (what would Tom do?) och alla bastaste svenskar som jag inte sett pa ar och dar (eller inte alls forut!).



Frankie i Newcastle och igen i Croydon & Ipswich. Mys!

Giovanna ocksa, sa sot och glad varje gang. Speciellt Cambridge var fantastiskt och det var sa fint nar alla sjong Angels till Gio och Tom nar de stod uppe i taket, over scenen.

Vi hade ett kort avbrott mellan Hammersmith och Croydon och Ipswich sa ett par av oss blev overraskade med Pink biljetter till spelningen pa the o2 arena - helt otroligt! Slog Rihanna med hastlangder och var mer en circus an nagonting annat. Pink overraskade mig verkligen och det var en perfekt kvall och natt med chokladpussar, farjor och somniga taxifarder.

Alla datumen var helt fantastiska pa sitt eget vis; och vi hade front row pa alla gig! Vissa hade vi sa att vi fick sta lutade mot scenen och nar det fanns barrier sa stod vi dar framme. Cambridge och Ipswich var nog bast, och Hammersmith for att alla var samlade dar... usch vad svart!

Det var ganska uppenbart vilka datum Harry och Dougie var lite osams men annars sa flot allting pa bra. Izzy (inte var Izzy utan Harry's) held it together hon med (Ipswich, tillsammans med hela Harry's familj) och vi behovde inte oroa oss for henne sarskilt lange.

Sommaren kom rusandes och det var dags for Sherwood och Dalby som ocksa gick sa bra sa! Harry kom ner och tog mig och Lisa i hand och vi gick hem med fler plektrum, Harry's drumsticks och fjarilar i magen. Tom halsade som alltid. <3 Lillkillen var borjar dock bli alldeles for smal igen.



Sen var det ju forstas Toms fodelsedags-gig som var fantastiskt med manga sma halsningar och interna skamt. Stackars personerna pa 2nd row fattade ingenting. Extra stort tack till Tom och Harry som tog tid till att halsa pa, och tacka oss, ordentligt - som vanligt. Carrie, Bob och Debbie tittade forbi ocksa ock fick ett mycjet battre mottagande an Frankie som inte ar allas stora favorit efter The Sats-spelningen i Manchester harom veckan och Flea som blev pakord utanfor studion. Oh och cuddles med Vagabond far vi inte glomma bort!

Tomaloms fodelsedags BBQ (ganger tva, for han hade en igar ocksa) ikvall och ser fram emot facebook spazz over bilderna sen ocksa.

Ar nu helt nerflyttad fran Newcastle till London (sitter i Kilburn och skriver detta i morkret - har inte pallat tanda lampan an) och forsoker komma over hur skont det kanns att slippa allt drama pa jobbet.

Nasta gig blir Koln (Tyskland) den 15 september och Amsterdam (Holland) igen den 21september. Bring it on!