Everyone came around to see the superstar who stood with me

 Den 14 februari var ett virravarr och en orkan - men det ar varmt i hela magen. Pirrar i fingrar och tar.

Det ar McFly biljetter till spelningen i Amsterdam den 18 April.

Fastan jag trodde jag tankt pa allt - hade konto pa Dutch ticketmaster.co.uk, raknade med tidsskillnad, och bad Ellis oversatta allting jag inte var saker pa (Dutch ar ett latsassprak. Jag ar saker.) sa var det ett antal rookie mistakes som satte igang dominoeffekten.

Jag hade numret ifall jag skulle behova overge skeppet som heter internet, och boka over telefonen istallet. Jag hade kortnummer redo, jag hade klockan stalld pa 8.30 sa att jag i en hallvtimme skulle kunna se till att jag hade alla sidor uppe som jag skulle behova, alla nummer... Ellis pa speed dial.

Klockan blir 9... och i sann McFlyfan anda sa ser vi till att ordna tillfalligt avbrott. Sidan ligger nere och ingen vill ta pa sig skulden. Kanske kan vi skylla pa de Brasilianska fansen nu igen? ("Sounds good to me! Lets nuke them all!") Tva minuter senare och Holland visar sig vara ett imponerade interwebz stalle och har redan aterhamtat sig fran fenomenet McFly (i alla fall tillfalligt).

Biljetterna ar valda - och rookie mistake nummer 1; jag har inte kollat exakt vilka kort sidan accepterar (ticketmaster.co.uk tar alla trevliga kort) och Holland visar sig vara mycket selektiva och tycker endast att VISA ar vardiga dem och ders musikevent. Mitt Maestrokort ar inte valkommet.

Rookie mistake nummer 2; jag har inte letat upp Lisa's hemnummer pa post it nummer 6424 i mitt sovrum och hon sover med mobilen pa ljudlos.

Dags att ringa och kope dem istallet. Rookie mistake nummer 3; jag har inte kollat upp huruvida ticketmaster i Holland tar emot samtal fran resten av varlden.

For att gora en lang historia kort sa har vi ju saklart 3 biljetter till McFlys historiska spelning i Amsterdam. Ingenting stoppar ett McFlyfan. Om inte det faktum att biljetterna salde slut pa 4 minuter saklart men det finns inga langsama McFlyfans - bara langsamma klader.

Som vanligt sa ligger min varld och kvider pa en trottoarkant med kinden i en vattenpol och att sta pa stadiga ben ar svart nar marken vrider och vander. Kanterna faller in och himlen snurrar. I langa band har vi virat pojkarna kring gatulykor och gatuhorn. Forlorar man spelet finns det ingen vag tillbaka.

I don't mind, I don't mind
I don't give a damn about it


Ibland tanker jag inte pa det alls. Annars tanket jag pa det alltid. Det sliter hal i magen och bruset i oronen ar inte langre ord bara grus. Jag tanket pa det upp, och jag tanker pa det ner och plotsligt ar allting ensamt och tomt. Langt borta. Ibland ar jag radd att jag ar dum som vantar - eller sa ar jag radd att dagen jag ger upp och blundar sa missar jag allt. I ett ogonblick, i en missad buss, i ett forsenat tag.

Invisible man

Jag ar tiden. Vrider och vander den fram och tillbaka och the day begins in the middle of the night.

Everyone came round to see the superstar who stood with me - Nick; Reemer & me - feb 09


hurley. band geek. colour. beads. hat. text tee. jumping head bopping. books. cheesy. chocolate. bass. live music.


'til we die.

the fuel to carry on


2007

Dec

Saving Amiee live [Sheffield]
Elliot Minor live [Sheffield]
McFly live [Sheffield]


2008
Mars
Rihanna live [Stockholm]

April
Simple Plan signering [Stockholm]
Elliot Minor meet&greet [Stockholm]


Augusti
Sgt Wolfbanger live [Nantwich]
Reemer live [Nantwich]
Go:Audio live [Nantwich]
McFly live [Nantwich]


Oktober
One Night Only live [Newcastle]

November
Elliot Minor live [Newcastle]
Avenue live [Newcastle]
Reemer live [Newcastle]
McFly live [Newcastle]
Reemer meet&greet [Newcastle]

Avenue (igen) live [Manchester]
Reemer (igen) live [Manchester]

McFly (igen) live [Manchester]
McFly meet&greet [Manchester]

2009
Jan
The Mighty Boosh live [Newcastle]
The Pussycat Dolls live [Newcastle]


Feb
Reemer live [Newcastle]

Mars
The Enemy live [Newcastle]
Fall Out Boy live [Manchester]

April
Go:Audio live [Newcastle]
McFly live [Amsterdam]
McFly live [UCAP]
Fightstar live [Newcastle]

Maj
Girls Aloud live [Newcastle]
McFly live [UCAP]

Juni
McFly live [Nottingham]
McFly live [NT Thornton Ledale]