symphony

 Ibland ar det skont att ha distans till saker, att byta luft och rum och kunna gomma dig i lite dammiga horn tills man ar redo att lata fingertopparna snudda vid raden av sekunder, minuter... timmar som radar upp sig i konstanta, konsekventa rader. Ibland kommer man sa nara att det branner mot huden tills man domnar och smalter innuti.

Det ar nastan huttrande kallt, for svalt, for langt borta, att vanka av och an i svensk sensommar. Jag vill aka hem nu. Hem till Lisa och Sam. Hem till London, dar natterna faller ner over dagarna och skrammer dagsljuset over himlen sa den skriker i lila och orange medan stjarnorna droppar fran varldens horn.

Fotolog problemet kvarstar, om inte vaxer, och det kanns dumt att sitta och vara arg sa har pa distans. Snubblade over fler bilder pa bade mig, Matilda, Dougie och Tom och vill vara forbannad alldeles nara istallet. Precis nu.

Har bokat flyg hem den 2 september och det ska bli sa skont. Jag ar forbannad, Tom ar forbannad - och da ska vi val i alla fall fa vara forbannade pa samma stalle.

Det kanns som att det finns sa lite respekt for andra manniskor och deras integritet just nu. Det gar inte langre att skylla pa kulturkrockar och overexalterade smatjejer. Det har gatt sa mycket langre nu. I veckan blev jag hotad till livet av en 20-arig tjej fran Holland som tyckte att nu javlar var det nagon annans tur att fa front row pa ett McFly gig. Vad lever man i for varld nar man tror att det ar okej att osa ur sig sant? Hur lange har man som Tom och jag, Matilda och Lisa, Debbie och Vicky gatt och samlat ilska for att man ska vara beredd att skada andra manniskor?

Unga vuxna som hotar med vald baserat pa avundsjuka trodde jag aldrig att jag skulle bli drabbad av i mina umgangeskretsar men det ar som att ribban hojts for oss nu. Det ar inte langre oss mot dem. Det ar en fraga om oss mot dem utav oss som vi inte langre kan lita pa.

Tillsammans bygger vi broar mellan nationer och kontinenter, samtidigt som andra bygger murar av ilska och avundsjuka utan att forsta att allt de gor ar att stanga in sig sjalva i morker. Vi andra trottnar snart pa er som inte ser skillnad pa mitt och ditt. Vi har inte tid for er.

Har nagon som latsas vara mig pa Facebook just nu sa ar ni redan van med mig dar och far en till vannerforfragan av mig - lagg inte till den profilen! Det ar INTE jag.



Killarna spelade V Festival igar (och aven idag) och Tom tog skinny jeans till en helt ny niva. Tomalom <3

Galaxy defender

 Jag och Debbie, Tom's mamma, har spenderat morgonen med att jaga folk som latsas vara bade Tom och hans lillasyster pa natet; till storsta delen ar det den Brazil-dominerade Fotolog som staller till det men som tur ar sa bryter dessa tragiska smatjejer mot en rad regler i the Terms of Service sa jag luskar och Debbie anmaler, coh sa borjar vi om igen. Manga av dem lankar till sina Twitter-accounts ocksa sa det ar ju inte svart att hitta dem och det faktum att de pastar sig bo i Harrow men sen inte pratar manga ord engelska ar ju ocksa ganska revealing.

Det ar lite som att leta efter en nal i en hostack men facebook ar ett sa praktiskt satt for oss att komunicera att det vore trist om killarna och deras familjer skulle tvingas overge den sidan och de har ju ratt precis som alla andra att skapa fotoalbum och liknande.

Vi har borjat planera kraftskiva har hemma som ska bli supermysigt eftersom jag missade den totalt forra aret da jag inte var kvar i Sverige alls i augusti. I ar aker jag hem den 3 september sa nu hinner jag med och tanker sta for efterratten hade jag tankt. Ska forsoka ta bilder ocksa sa att kompisarna hemma i England far se - Lisa ar som vanligt mycket nyfiken pa vara traditioner och ar lite skeptisk till just denna da hon tycker att de flesta andra innehaller nagon form av eld (advent, lucia, valborg) och grodhopp (midsommar) och i jamforelse sa verkar inte kraftskiva (varken eld eller grodskutt) sa spannande.

Hon kommer bli glad igen nar hon inser att kraftskivor istallet handlar om lustiga hattar och lyktor.

Antligen ar Tom pa vag hem fran Paris och det kanns mycket lattare sa. Mycket narmre och sakrare. De franska fansen ar knappt klokare an de fran Brasilien. Nu far det bli ordning och reda pa saker innan det ar dags for Koln den 15 september (snart, snart, snart).



Det blev en timmes promenad och en simtur igar sa jag ska hoppa in i duschen nu och cykla en timme idag istallet (badandet vantar vi med en stund - det var sa kallt i vattnet igar) sa far  vi se hur teenie-jakten tar sig senare i eftermiddag. Brasilien (och Frankrike med for den delen) och deras fascination av Tom's privatliv far leva vidare ett par timmar till medan Tom flyger hem, Debbie gor lunch till Carrie och jag tar en tur pa cykeln.

If only we were older

 Uni narmar sig med stormsteg och det var val da en javla tur att det i mitt fall inte kraver nagra som helst svenska-kunskaper da jag, att doma av forra inlagget, inte kan stava for fem ore.

Jag fick besked om mitt studentrum, och det blev andra alternativet som kanns battre i planbokan an forsta, och ligger battre rent geografiskt an mitt tredje alternativ - sa egentligen sa lurade jag systemet riktigt val och fick mitt "basta" alternativ.

Idag blir det blandat smagodis till frukost (Isabell var har igar och vi at en rad onyttiga saker, med kebab som kick off pa Maggis jobb) och sen ska jag klippa mig i eftermiddag. Alltid nervost, jag ar inget fan av att klippa mig. Det var ett ar och tre manader sedan jag gjorde det sist nu och det har passat mig ganska fint. Dock ar det mer an dags nu, kan till och med jag erkanna, da jag som egentligen ar brunett har sa manga "Tom-bits" i mitt har nu att det ar svart att se det som nagonting annat an blont. Forhoppningsvis kan det aterstallas idag (fastan jag saklart ar lite fond of my Tom-bits).


Min nya gig-kamera levererades i tisdags! Jag ar jattenojd med den sahar langt fastan riktiga forsta testet blir pa giget i Koln den 15 september forstas. Tyvarr hade inte kameran hunnit komma till Lady GaGa spelningen pa Gronan, annars hade det nog kunnat funka bra som testrunda ocksa aven om forutsattningarna ar lite annorlunda. Det ar en Fujifilm S1500fd vilket ar perfekt i storlek! Man maste ju kunna campa/springa/slass och fortfarande ha kameran i behall, haha!


Twitter lag nere igar under eftermiddagen och jag var helt saker pa att jag skulle bli galen redan efter forsta timmen. Nar de ska ha underhall pa sidan sa far vi i alla fall forvarning och har tid att forbereda oss men igar var det en DDoS-attack som lag bakom uppehallet och inte en schemalagd uppdatering. Enligt vissa nyhetskallor sa lag sidan nere i en halvtimme - det kan ju jag med en gang beratta ar bullshit! Fem timmar efter kraschen sa funkade saker fortfarande inte som de skulle och till raga pa allt sa lag photobucket, livejournal och facebook ocksa nere pa samma gang sa vi fick ga tillbaka till gamla metoder for att kontakta varandra sa som sms, telefonsamtal och emailvaxling. Kande mig som mamma!

McFly snartsnartsnart. Skynda dig hem fran Paris Tom!! <3