So play a little careless

image76 Hey, hey, hey Mr. Hangman,
Go get your rope
Your daughters weren't careful,
I fear that I am a slippery slope
Now even if I lay my head down at night,
After the day had gone perfectly right,
She won't know,
She won't know


Dagen ligger lätt som snö och tung som tårtyngda ögonfransar i huvudet på mig. Så mycket som jag redan visste men ändå inte förstod att jag nog insett för länge sedan. Jag är trött på att blunda och treva fram i mörker i rädsla av att se något jag inte kommer att kunna glömma och förtränga sedan men gamla minnen kan alltid ersättas av nya och vi måste ta tillbaka kontrollen över våra egna liv.

So play a little careless, you gotta contend
And you can't blame your mother,
She's trying not to say I was your worst mistake
And I wish that I could tell you right now...


Jag har inget att ångra, ingenting att be om ursäkt för. Jag har gjort mina drag och spelat mina kort. Det är försent nu... tvinga mig inte att vända om. Följ med på vår Walk in the Sun men ta aldrig vårt ljus från oss. Det fanns ett hopp och en tro... nu finns bara en envishet och desperat vilja kvar. En godhet som få förtjänar... Plocka våra stjärnor från vår natthimmel, en efter en, göm dem tills de bleknar men räkna med att vi tynar bort tillsammans med dem med varje tår som faller, med varje ord som rullar av din tunga.

But it looks like I won't be around
So you won't know...
You won't know...
You won't know...
You won't know...


Drunkna i din egen flod, lyssna på dina egna hårda ord... låt dig själv ätas upp inifrån men håll inte min hand medan du gör det. This is killing me so slowly. Idag litar jag på mig själv. Kankse i morgon också men det finns händer jag aldrig släpper, ord som bara de får höra - dem jag litar på alla dagar och alla nätter.

You won't know


Han sa det jag aldrig glömmer och det ingen någonsin kan ta. Han är i månen som är både min och hans... i silverkant och pärlemor. Vårt ljus kan utplåna det mörkaste mörker, och göra kristaller av djupa floder av tårar som aldrig skulle ha spillts.

Ett ljus för dig och ett för mig. En miljon för oss.

You can fire everything you've got
and when you think I'm sunk
I will float on ...and die
I am fine to put your gun to my life
And know I'm scared it won't fire right
You won't know...
You won't know...
You won't know...
You won't know...


We're never gonna feel as full as we felt.


You won't know


On the day that I show up they'll be completely out of their forgiveness supply


Vi orkar och vi kan tillsammans och vårt ljus ska aldrig ätas av mörker. Vår sista stjärna ska lysa för oss på natthimlen som alltid förblir av sköraste glas och skimrande glitter av soluppgång.

~*~

186 dagar kvar.

I can hear the slash fics being written in the distance...

Preview av McFly's nya charity single, en cover av You're The One That I Want. Enjoy. I sure did. Jag gapskrattade i tre timmar. Ser fram emot videon säger jag bara!~*~

187 dagar kvar.

Take a sad song... and make it better

image75 Har inte tänkt så mycket på... det på sista tiden. Jag har inte hunnit och det har varit så mycket annat att tänka på hela tiden men så fort jag får tid över så minns jag. Jag litar på att det alltid ska finnas där och jag vet också att det räcker med att jag ska ge upp för att det ska vara tydligare än någonsin.

Han vänder alltid min värld upp och ner när jag tagit ett skakigt steg i någon annan riktning. Nu står jag kvar... längre än någonsin tidigare har jag stått här och väntat istället för att släppa taget och bli motbevisad. If I'm right then prove me wrong. Jag känner mig alltid så hjälplöst skyldig efteråt och jag vill inte få tillbaka den känslan. Känslan av att jag gjorde fel. Att jag svek honom. Jag släppte taget men han jagade i fatt mig... kanske måste inte alla cirklar brytas?

Jag har aldrig varit rädd för förändring men kanske har jag varit skrämd av tanken på det eviga? Kanske finns det dem som står vid ens sida för alltid.

American Pizza i tre timmar i fredags... spontanitet är så underbart och jag hade nästan glömt hur lätt det kan vara att bara vara. Slippa planera och fundera och akta sig för var man sätter fötterna. Jag är så trött på nedgrävda minor och baktankar. She throws another dart. It narrowly avoids my lonely broken heart. Ibland är det inte att ta ett steg bakåt som löser problemen utan att ta ett modigt steg framåt. Man måste våga chansa, våga minnas och våga lita på varandra. Jag tror inte att det finns mycket att göra om tilliten inte finns där... inga ord kan göra det hjärtat ska. Vi kan aldrig förhandla fram någonting som skulle ha funnit som inte finns.

If you love them, let them go... och jag tror jag vet nu. Jag vet och jag förstår varför jag vågar släppa taget om honom. Jag litar på att han ska jaga ifatt mig och vägra släppa taget om det som jag just gett upp. Jag litar på att han finns där ändå. Precis som vanligt, med nya krafter och nya skratt som snart smittar av sig och när han räddar mig räddar han även sig själv.

Men vågar du inte släppa taget, ta reda på varför innan det är försent. Klamra dig aldrig fast vid någonting för att du inte vågar släppa...

Om du har någon som tar emot, fall.

~*~

189 dagar kvar.

You're a star and I'm fanatical

image74

~*~


193 dagar kvar.

You're looking for something you can't find

image73 Jag har jättemycket att göra egentligen så jag borde inte sitta och älta det här men på något vis är det som att jag måste. Det kommer före allting annat, precis som alltid. Ingenting prioriteras före, och det har alltid känts rätt och naturligt. Vissa saker är ju så... de är på ett visst sätt och det kan man inte påverka.

I'm thinking out about what's ahead
Maybe I'll just stay in bed
'Cause it's no fun to be the one going out of my head
So I tell it to myself again...


Jag har aldrig sett mig själv som en person värd att bry sig om och min personlighet har jag aldrig värderat som värdefull nog att behålla och bevara, vem skulle sakna just mig om jag inte fanns längre? Men jag har vuxit som person tillsammans med mitt självförtroende och jag skulle sakna mig om inte jag fanns längre! Mitt liv är inte längre vad det var. Jag träffade J och han har sedan den stunden visat mig att det är okej att vara just mig. Jag kan inte, tänker inte kasta bort det nu!

Att se mig själv i någon annans ögon är den bästa känslan någonsin. Det är en trygghet, en tillit och en lycka som jag skulle unna till och med min värsta fiende, så varför skulle inte jag vara värdig den? Varför har inte vi rätt till den? Det är ett privilegium, en känsla lika oslagbar som att ha musik som går helt oförhindrat rakt in i hjärtat och ut i blodet tills musiken och orden värmer tår och fingertoppar... jag gråter glittret i hans ögon och hans leende värmer mig när jag är kall. Ingenting doftar lika gott, ingenting smakar så underbart... ingenting kan förstöra den lyckan.

Ingen får ta det ifrån mig.

You're looking for something you can't find
If you give it up you'll lose your mind
There's always something in your way


Att ha någon som hör ord man inte talar, ser en när man är osynlig och håller ens hand när man är vilse betyder allt men det kan inte ges till någon som inte vill ha det. Det finns inga regler för hur det ska göras eller fördelas. Du vet och du känner, helt automatiskt. 

Tvinga mig inte slösa tårar på det som skulle vara lyckans tid. 

Like you're so perfect
And I can't measure up
Well I'm not perfect
Just all messed up


Don't worry you'll find somebody,
Someone to tell how to live their life

'Cause the girl that you want
she's everything,
Everything I'm not


~*~

195 dagar kvar.

These summer girls are really something else...

image71
image72

It's such a selfish compromise, a self indulgent, useless, bunch of lies

image70 I used to be surrounded by heroes. They stood above everything and no matter what or whom I compared them to, they were always a hundred times more beautiful to me. My heroes are fading away and I'm not even sure I've got them in my life any more. I was a fool to believe in heroes in the first place. It's not that I don't like or even love them any less... I've just realised that they can never make me feel any better about myself.


That place that I knew belonged to me... that spot that could only be filled by me was something I thought would make me blur into the background. There would no longer be me and them, I'd melt together with the rest and I'd disappear. Just like I've always wanted to... be lost in something instead of in nothing.


~*~


Jag läser ibland om öden och situationer och undrar, hur klarar man av att gå vidare? Hur orkar man leva varje dag när någonting så viktigt gått förlorat? Vad gör man när ljuset i ens liv slocknat?

Jag gör det varje dag... jag kliver upp ur sängen och fortsätter, fastän allt som fick mig att se så mycket mer i varje ögonblick finns så långt borta nu. Svaret är nog att man gör det man kan för stunden. Man blundar, tänker på någonting annat och kliver rakt ut i den där stormen.

Men sen kommer dagar då jag har svårt att minnas varför jag orkar samla kraft igen. Det finns dagar då jag önskar att jag kunde gå vilse i den där stormen. Rivas i bitar av osäkerhet, saknad, besvikelse och ilska.

Att leva för någonting som är så långt, långt borta börjar bli jobbigt men jag har gett upp förut och allt det resulterat i är ett förvirrat hjärta. Stormen finns för alltid kvar.

Jag blundar och låtsas att jag inte hör och känner någonting alls. Jag blundar och lyssnar inte ens på mig själv. När jag blind, går åt fel håll, leder din röst mig rätt igen... rätt i en labyrint som aldrig tar slut.

Hold me now don't wake me up
Pull me down and then back up
All again for all to see


Maybe a change would keep me high
Stop me thinking and wondering why


Någons ord räddade mig en dag för länge, länge sedan. Någons hand i min fick mig att glömma det gamla och börja om på nytt. Någon finns för alltid i mitt hjärta. Någon är saknad och behövd.

~*~

199 dagar kvar.


Lights, camera, action!

image69  Hur många filmer har jag egentligen sett hur mycket fritid har jag?

[ ] Rocky Horror Picture Show
[x] Grease
[x] Pirates of the Caribbean
[ ] Boondock Saints
[x] The Mexican
[x] Fight Club
[x] Starsky and Hutch
[ ] Neverending Story
[ ] Blazing Saddles
[ ] Airplane
Total: 5

[ ] The Princess Bride
[x] AnchorMan: The Legend of Ron Burgundy
[x] Napoleon Dynamite
[ ] Labyrinth
[ ] Saw
[ ] Saw II
[ ] Saw III
[x] White Noise
[ ] White Oleander
[x] Anger Management
[x] 50 First Dates
Total: 5
[x] Scream
[x] Scream 2
[ ] Scream 3
[x] Scary Movie
[x] Scary Movie 2
[x] Scary Movie 3
[x] American Pie
[x] American Pie 2
[ ] American Wedding
[ ] American Pie Band Camp
[ ] American Pie The Naked Mile
Total: 7

[x] Harry Potter
[x] Harry Potter 2
[x] Harry Potter 3
[x] Harry Potter 4
[ ] Resident Evil
[ ] Resident Evil 2
[x] The Wedding Singer
[ ] Little Black Book
[x] The Village
[x] Lilo & Stitch
[ ] Lilo & Stitch 2: Stitch has a Glitch
Total: 7

[x] Finding Nemo
[x] Finding Neverland
[x] Signs
[x] The Grinch
[ ] Texas Chainsaw Massacre
[ ] White Chicks
[x] Butterfly Effect
[ ] Thirteen Going on 30
[x] I, Robot
Total: 6

[x] Dodgeball: A True Underdog Story
[ ] Universal Soldier
[x] A Series Of Unfortunate Events
[x] Along Came Polly
[ ] Deep Impact
[ ] KingPin
[x] Never Been Kissed
[ ] Meet The Parents
[ ] Meet the Fockers
[ ] Eight Crazy Nights
[ ] Joe Dirt
Total: 4

[x] A Cinderella Story
[x] The Terminal
[ ] The Lizzie McGuire Movie
[ ] Passport to Paris
[ ] Dumb & Dumber
[ ] Dumb & Dumberer
[ ] Final Destination
[ ] Final Destination 2
[ ] Final Destination 3
[ ] Halloween
[x] The Ring
[x] The Ring 2
Total: 4

[ ] Harold & Kumar Go To White Castle
[ ] Practical Magic
[x] Chicago
[ ] Ghost Ship
[ ] From Hell
[ ] Hellboy
[x] Secret Window
[x] The Whole Nine Yards
Total: 3

[x] Troy
[x] The Day After Tomorrow
[ ] Child's Play
[ ] Seed of Chucky
[ ] Bride of Chucky
[x] Ten Things I Hate About You
[ ] Just Married
[ ] Gothica
[x] Nightmare on Elm Street
[x] Sixteen Candles
[x] Remember the Titans
[ ] Coach Carter
Total: 6

[x] Bad Boys
[x] Bad Boys 2
[ ] Joy Ride
[ ] Seven
[x] Ocean's Eleven
[x] Ocean's Twelve
[ ] Identity
[ ] Lone Star
[ ] Bedazzled
[ ] Predator I
[ ] Predator II
[ ] Alien V.S Predator
Total: 4

[ ] Independence Day
[ ] Cujo
[ ] A Bronx Tale
[ ] Darkness Falls
[ ] Christine
[x] ET
[ ] Children of the Corn
[ ] My Boss' Daughter
[x] Maid in Manhattan
[ ] Frailty
Total: 2

[ ] Best Bet
[x] How to Lose a Guy in 10 Days
[x] She's All That
[ ] Calendar Girls
[ ] Sideways
[ ] Mars Attacks
[ ] Event Horizon
[ ] Ever After
[x] Forrest Gump
[ ] Big Trouble in Little China
Total: 3

[x] X-Men
[x] X-Men 2
[x] Spider-Man
[x] Spider-Man 2
[ ] Sky High
[x] Jeepers Creepers
[x] Jeepers Creepers 2
[x] Catch Me If You Can
[x] The Others
[x] Freaky Friday
[ ] Reign of Fire
[ ] Cruel Intentions
[ ] Cruel Intentions 2
[x] The Hot Chick
Total: 9

[ ] Swimfan
[ ] Miracle
[ ] Old School
[x] The Notebook
[ ] K-Pax
[x] Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
[x] Lord of the Rings: The Two Towers
[x] Lord of the Rings: The Return of the King
[x] Walk To Remember
[ ] Boogeyman
Total: 5

[x] Hitch
[ ] The Fifth Element
[x] Star Wars Episode I The Phantom Menace
[x] Star Wars Episode II Attack of The Clones
[x] Star Wars Episode III Revenge of The Sith
[x] Star Wars Episode IV A New Hope
[x] Star Wars Episode V The Empire Strikes Back
[x] Star Wars Episode VI Return of The Jedi For Tom baby...
[ ] Troop Beverly Hills
[ ] Swimming with Sharks
Total: 7

[ ] Air Force One
[ ] For Richer or Poorer
[ ] Transporter
[ ] Transporter 2
[ ] People Under the Stairs
[ ] Blue Velvet
[x] Sound of Music
[x] Parent Trap Re-make
[ ] The Birds
[x] The Terminator
[x] Terminator-2
[ ] T-3
Total: 4

[ ] Empire Records
[ ] SLC Punk
[x] Meet Joe Black
[x] Nightmare Before Christmas
[x] The Silence of the Lambs
[x] Sleepy Hollow
[ ] I Heart Huckabees
[ ] 24 Hour Party People
[ ] Blood In Blood Out
Total: 4

[x] Thirteen
[ ] Manic
[ ] American History X
[ ] Deep Blue Sea
[x] George of the Jungle
[ ] Canadian Bacon
[x] How High
[ ] The Jacket
[ ] My Little Pony
Total: 3

[ ] Road To Perdition
[x] Jesus Christ Superstar
[x] Rent
[x] Mulan
[ ] Mulan 2
[x] Lion king
[x] Lion King 2
[x] Lion King 3 Hakuna Matata
[x] Legally blonde
[ ] Legally blonde 2
[x] Pink Panther
Total: 8

Totalt: 96 filmer. Ida är lungt owned i alla fall. Fast L slår nog mig.

It's good night...


~*~

206 dagar kvar.

I want to wake up in your world

image68 En känsla som äter upp mig innifrån och ger mig kraft att leva på samma gång. Ett ord, ett andetag som vänder världen upp och ner och himlen ut och in. Det är inget tillstånd och ingen inställning, det är ett fenomen.

I really want to be saved
And I hope it's not too late
I really want you to miss me
I feel the pain when you kiss me


Den här helgen har varit lång, mycket längre än i vanliga fall. Allting har liksom gått i slow motion och allting som jag känt, allting som hänt och allt som inte hänt hänger kvar i luften som kristaller av någonting som hade kunnat vara någonting helt annat. De reflekteras av solen och i glittret och färgerna ser jag någonting helt annat. En lögn och kanske den vackraste lögn jag någonsin sett.

Remember the nickname I gave you?
I don't want to waste it on strangers
I dont want give it away
Because it makes no sense at all


I want to wake up in your world


Jag och L kommer ha snyggaste lampknapparna i stan. Dock föredrar vi marsvin utan kläder. För det är nämligen det man kan köpa på eBay åt sina marsvin om man vill... McFly-kläder. Pippa Dee hade sin McFly-cape på sig när hon såg McFly på Wembley förra året... hennes favorit är Tom. Borde jag veta detta om ett marsvin? Nej det borde jag inte!

Girls Aloud har gjort det.... Paul O'Grady har gjort det. Och nu ska även McFly göra det. Vaddå? Jo de ska låsas in i ett hemsökt mansion någonstans i England i ett dygn, konstant filmade. De alltid lika solidariska Danny, Dougie och Harry ser allra mest fram emot att se Tom dö av skräck efter sisådär en halvtimme. Tom ser minsann inte fram emot det alls och påminner alla om det vi redan visste, "I'm a girl really." - Tom

Snart kommer Stina hem och det ser jag fram emot. Känns nästan helt ofattbart. När hon skulle åka kändes det overkligt att hon faktiskt skulle lämna oss i ett år men nu känns det helt fantastiskt underbart att hon snart kommer hem... som om det är något slags mirakulöst privilegium vi förtjänat. Jag kommer vägra släppa taget om henne på flera timmar... dygn! Att dela upp oss är inte vår pryl.

Saknar hela Glada Gänget idag. Tror jag har lite separationsångest och det har bara varit en helt vanlig helg.

~*~

210 dagar kvar.