girl you're in the middle of the ride

 Upp i ottan idag. Ja eller halv 10 i alla fall och jag kan ju i alla fall ljuga och pasta att da ar det knappt ljust har i nordostra England (Lisa papekar med en suck pa msn att det blev ljust tio i sju, minst - inte for att vi vet sa sakert precis). Jag var helt saker pa att jag var klar med biljettkaos nu men nej da. McFly de javlarna ger sig inte och fastan Tom grater och muttrar att borta bra men hemma bast (medan Danny tjoar glatt vidare om hur handigt det ar att ha sin boyband toy boy med sig pa tour for quickies between shows) sa ska de allt spela i Cambridge ocksa. Lite humana har de varit den har gangen, och det var ju faktiskt Danny sjalv som hade ansvaret for denna spelning vilket ar anledningen till att inga biljetter slapptes nar de skulle och nu nar han vaknat till och insett detta sa slapps de kl 10.

"Sovmorgon".

Ja for att gora en kort historia kortare sa har vi nu 6 biljetter till McFly (standing) i Cambridge den 10e Maj. igen. Vi ska se McFly mer an vad vi ser oss sjalva i spegeln (och det ar vi ganska bra pa det med) helt enkelt.

Jag var stolt over att the Big Ink skrev min reference till UCAS och mitt Uni-aventyr, men shit.
Love hade ref fran Pauline I hate Christmas and everything joyous Bengtson! Han vinner. life. Sa mycket WIN att hela min Uni experience kanns lite farglos nu. Och den har knappt borjat.

Eftersom alla gnaller over hur lang tid det tar att fa besked, sa blev jag makta forvanad nar jag igar fick veta via UCAS tracker (evil thing!) att Kingston University och University of Derby gett mig unconditional offers - inte for att jag inte vantat lange, men for att jag accepterat att jag kanske inte skulle fa veta foran i Juni. Vet fortfarande inte var Plymouth star (irriterande eftersom jag vet att jag kommer tacka nej i alla fall), och inte heller Manchester (tiny bit interested, gillar staden men...) eller Queen Mary. Man maste fa besked fran alla innan man kan valja sa jag var ganska bekvam med att vanta pa alla - i tron om att jag skulle ga pa intervju.

Hur som helst kanns det nu skont att ha fattat beslutet om vad jag ska gora i host i alla fall. Var ju inne pa att vanta till 2010 och helt enkelt bara ha ett till McFly ar, men nu kor jag uni i host - fastan jag inte bestamt var annu.

Ellen och Lisa har bestamt att Derby ligger for langt fran bade dem och McFly (sant) och att det ar for litet. Vi far se vad jag bestammer. Vantar garna pa QM forst - da jag vet att jag vill gora min masters dar i alla fall (tror jag. nej. kanske Derby... kanske, usch).

Amsterdam om ett par veckor. Vet inte var jag ska ta vagen av lycka.

Jimmy Eat World idag. Cobra Starship. Reemer & The Enemy.


The city is at war, playtime for the young and rich



2007

Dec
Saving Amiee live [Sheffield]
Elliot Minor live [Sheffield]
McFly live [Sheffield]


2008
Mars
Rihanna live [Stockholm]

April
Simple Plan signering [Stockholm]
Elliot Minor meet&greet [Stockholm]


Augusti
Sgt Wolfbanger live [Nantwich]
Reemer live [Nantwich]
Go:Audio live [Nantwich]
McFly live [Nantwich]


Oktober
One Night Only live [Newcastle]

November
Elliot Minor live [Newcastle]
Avenue live [Newcastle]
Reemer live [Newcastle]
McFly live [Newcastle]
Reemer meet&greet [Newcastle]

Avenue (igen) live [Manchester]
Reemer (igen) live [Manchester]

McFly (igen) live [Manchester]
McFly meet&greet [Manchester]

2009
Jan
The Mighty Boosh live [Newcastle]
The Pussycat Dolls live [Newcastle]


Feb
Reemer live [Newcastle]
Reemer meet&greet [Newcastle]


Mars
The Enemy live [Newcastle]
Fall Out Boy live [Manchester]

April
Go:Audio live [Newcastle]
McFly live [Amsterdam]
Fightstar live [Newcastle]
McFly live [Glasgow]
McFly live [Newcastle]

Maj
McFly live [Hammersmith]
McFly live [Croydon]
McFly live [Ipswich]
Girls Aloud live [Newcastle]
McFly live [Cambridge]

Juni
McFly live [Nottingham]
McFly live [NT Thornton Ledale]

Juli
McFly live [Rochester Castle]

Come on, live it up while you can
But always in the end, no you don't get another shot
Bang, bang, shoot 'em up, yeah



The city is at war

runaway train

 Sitter pa taget till London, nagonstans mellan Darlington och York och i ett par dagar nu kommer ingenting spela nagon roll och sen ar nu och da ar aldrig. Gatulyktor och motande tag ringlar och snirklar i ljusa stjarnskott kring fonster och fotter. Lisa har lovat middag nar jag kommer fram till, vad jag these days ser som mitt andra hem - efter alla de andra andra hem jag har - jag kan vakna pa Cajsa's eller Emelie's golv och med Star Girl och Bubblewrap i tar och fingertoppar veta precis var jag ar.

Det kommer vara sent nar jag kommer fram, och hem, till Kilburn och har iPod, laptop och pulsen in fingertopparna nar jag kommer fram - for fastan det var nyss sa kanns det alltid alldeles for langt borta, jag kommer ta en taxi fran Kings Cross.

Utanfor fonstret glimmar bara ljus. Livet finns precis har. Det brinner orange och gult i kanter och horn.

Efter att ha last Nick & Norah's Infinite Playlist om och om igen, har boken och dagarna och tiden har fatt en spellista de med.

Sista och forsta kapitlet, de dar morgontimmarna som rinner i morkt black - The World Is At War. Imma pa koksfonstret och egg soldiers, varm cheddarost och marmite. Svala regndroppar och skora citrongula solskensskarvor med Cobra Starship. Nar lila klattrar upp for himlen och allting som slutar, borjar om igen. Jag stanger ogonen och laser sidan anda - jag kan den utantill.

Belle & Sebastian ar de langa timmarna som binder oss, dem, det samman. Shut Up And Sleep With Me. Oreos och queercore bands.

McFly, I Wanna Hold Your Hand och Beatles och dagen som borjade mitt i natten snurrar runt tills den borjar om igen.

Cornish pasties och mjolk i Lisas kok och det blir godnatt fran London.