Was I invading in on your secrets?

image80 Det där kalla i hela magen är tillbaka igen... jag grät tårar av hat och ville glömma det för alltid som vi lovat varandra förra gången. Nu är du inte ens värd det. Den här gången blöder jag osynlig och bortglömd i mitt hörn, i min värld som du inte längre bryr dig om att se som din. Månskenets silver på mina kinder har du fått så många gånger förr men inte idag.

Can I say I'm sorry?
It's hard to forget
And yes I regret all these mistakes


Om jag inte kan lita på dig, vem kan jag lita på då?

All this time you've been telling me lies
Hidden in bags that are under your eyes


När någonting man tror är nära, faktiskt är långt, långt bort... för länge sedan slocknat och tynat bort... vad gör man med tomheten som blir kvar? Hur fyller jag det du lämnat efter dig?

Jag ska aldrig mer bli lurad.

Was I invading in on your secrets
Was I too close for comfort
You're pushing me out
When I'm wanting in


Jag kan inte sörja någonting jag aldrig haft, en vänskap som aldrig funnits. Stjärnorna på himlen kan bara lånas... när morgonen gryr måste de återlämnas och glömmas tillsammans med de löften som bara de var vittnen till.

Ingen minns och ingen håller den hand som alltid varit din att ta i din.

What was I just about to discover
I got too close for comfort
And driving you home
Guess I'll never know


Som vanligt är jag besviken på mig själv. Ingenting är mitt att behålla. Jag rymmer dit det inte spelar någon roll. Jag trodde jag var din verklighet men du var bara min dröm.

I got too close for comfort

~*~

162 dagar kvar.

The aliens are in your home

image79 Good Chalotte said they like McFly
Is half their fanbase gonna cry?
It's so pathetic dry your eyes
When you gonna realise a tune's a tune?
I don't know why the metalheads want us to die
But these days they're all under nine
So I'll be fine


Now you know the words you fool
Sing along to your own tune


Wrote to prove you are a tool
Tell your friends you joined a boyband


Det är som det är. Let it go. Och det snurrar runt i huvudet och värmer i hela magen, det är underbart vackert samtidigt som det är kittlande spännande. Varje litet ord får mig att le och ingenting kan förstöra den känslan.

Join a boyband
Screw your life up


Den där konstiga bergochdal-banan som inte verkar ha något slut och som aldrig saktar ner behöver inte göra det heller. Det finns en röst... ett ord... en ton som förklarar allt på vägen. Det är okej att det går nerför ibland för snart är vi uppe igen.

Join a boyband
Kids will hate you


Fall... drunkna i det som kommer att rädda dig. Pull the bed covers over your head. Glöm världen och låt hjärtat slå i takt med det... dig, dem... leenden och skratt. Högt över allt annat. Omöjligt att förstöra och för alltid detsamma.

Out to get you
Ever since you
Joined a boyband


~*~

169 dagar kvar.

Holding on for you

image78 Jag vet ju att jag kan släppa taget ändå så gör jag inte det... inte än. Jag är inte redo för det än. Jag vill inte höra hans ord med hjärtat bankande hårt i bröstet på mig samtidigt som det pumpar ånger genom mina ådror och ut i fingertoppar och tår. As sunshine turns to rain. Det är inte hans fel, det är mitt. Som vanligt.

Miles from home. Lost without you.

Varför känns det som att jag hamnat fel? Övergiven på en plats där jag inte hör hemma.

Allt är bra... allt är toppen, jag mår bra... ingenting är fel. Nothing matters, when you're broken. Jag ljuger för dig och jag vet att du ser rakt igenom mina lögner. Jag vet och du bryr dig inte, för dig betyder mina ord lika mycket ändå.

Ibland undrar jag om någon någonsin kommer kunna förstå varför och hur...

~*~

Mina älsklingar...

Best and worst Christmas present you've given or received?
TOM:
Last year somebody wrapped up a plant pot that was already in our flat.
DOUGIE: What else was in the plant pot, Tom?
TOM: An empty packet of batteries [laughs].
DANNY: Dougie got me a friggin' Tip-ex pen.
DOUGIE: Yeah, but I also got you a bottle opener that counts how many beers you've had because you always fucking lie.
TOM: So you bought Danny something and you bought Harry something then you just wrapped up something that you already had for me.
DOUGIE: I bought that plant pot, you know. I just had it in the flat in front of your eyes for a while.
TOM: For a year
DOUGIE: Hmm.

~*~

171 dagar kvar.

But I will stand

image77 Det är nästan ironiskt hur man ser allting i ett annat ljus, ur en annan synvinkel när sommarvärme och långa dagar långsamt får en att glömma bort de korta och mörka. Allting är precis vad det var, men det ser annorluinda ut. Det ljusa som förut lyst starkt och bländande mot den mörka och gråa vardagen är lätt att blunda för nu... blandas ut med allt annat som får plats i huvudet nu när det är tomt och försvinner likt en sval vindpust i den kvävande värmen. Den finns där... men märks inte, hjälper inte... och hur man än vrider och vänder på det så är det lika varmt som förut. Vågade kliv ut i det okända känns trygga i solskenet för vi har sett allting förut... men i mörker och dimma.

I took one big step and I looked away
And then I thought of all the things that I wanted to say
I'm always too late
You never got your story straight
I'm always up late
I think I'm everything you hate


Jag vet vad jag alltid vetat men inte velat se. Kysst av sommar och värmd av kärlek vet jag att jag inte förlorat utan vunnit. We're the young, we're alright.... Vi har inte sett allt och vi vet inte allt än. Livet kommer och vi kan inte göra annat än att ta det som det kommer. Att styra och ställa... fundera ut och ta kontroll är inte alltid det rätta. Sikta mot stjärnorna men flytta inte på dem får att nå dem.

Som jag berättade för L för en stund sedan så har jag haft en händelserik nationaldag. Jag har konstaterat att lokalbussarna struntat i flaggan idag... precis som vi. Jag har tvättat håret och varit på Willys. Riktigt spännande med andra ord! Jag har också dragit igång sommarens och höstens projekt. Det lilla tankefröet i mitt huvud har med sommarvärme och solljus växt till något mer och inom de närmaste dagarna följer ett möte med personer på Globen Arenorna samt mailväxling med skivbolag i New York och London. Don't stop me now. Helt underbart grymt om det skulle gå att ordna... och jag ska göra vad jag kan för att se till att denna dröm blir verklighet.

Om inte ska jag ha kul på vägen... Man ska ha något att jobba för! We're changing history...


Pirre-Nirre med klassen i morrn. Vi äger så det ska även vallfärdas till vår pirre-nirre från B-klassen.