Bibliotek och bullbak

Tidig start i morse med quinoagrot med farska jordgubbar och mandel. Tycker om de dar par timmarna pa morgonen nar ingen annan ar vaken och jag kan smyga runt i raggsockor och mjukisbyxor, lasa bloggar och tidningen. Sen ar jag ju egentligen ingen morgonmanniska (eller kvallsmanniska for den delen) sa det ar ju inte alltid jag ar uppe med tuppen precis men nu nar C aker till jobbet sa pass tidigt sa blir det att jag kommer upp i alla fall.

Nu har jag precis hunnit med lunch ocksa och forsoker desperat att motivera mig sjalv till att jobba lite. Det ar sa svart vissa dagar och speciellt nar solen skiner och man egentligen vill ga ut och ga en svang. Dagens jobb ar research for en av mina lecturers som skriver en bok om Trademark dilution - jag gor det mest som en personlig tjanst och for erfarenhetens skull, och lonen tanker jag resa upp under varen! En helg i Kopenhamn bl.a har jag planerat in innan exam-rushen satter igang och jag kommer behova plugga dygnet runt!


Det var ett riktigt buzz i biblioteket idag, alla pa campus var lojligt upprymda over att vi fatt nya ID-kort idag i och med ett nytt system som kraver elektronisk registrering i fler byggnader an innan. Vissa av oss ar mer insatta i varfor det nya systemet introduceras an andra, sa jag ar forvantansfull av en annan anledning. Det ska bli intressant att se hur val det kommer fungera. Tanken ar ju att universitetet ska fa battre koll pa vem som ror sig pa campus, nar och hur och man kan argumentera lange och val om big brother-tendenser och ratt till privatliv (det ar standigt en het debatt har i England, och inte minst har i London dar vi invanare ar bland de mest overvakade i varlden) men ibland kravs det for att radda liv och uppratthalla sakerheten. Det ar klart det finns risker med for mycket information och vem som har tillgang till den, men nar nagonting hander mig eller mina nara och kara sa ar jag tacksam over att det med storsta sannorlikhet finns filmat.

Nu under kvallen har jag varit ensam hemma, da bada mina flatmates skulle till kyran ikvall. Som svensk helylle-ateist sa stannade jag hemma. Blev medbjuden men kande att som ett ateist-statement sa var ett bullbak passande. Det blev kanelbullar, kanel och marsipan (mandelmassa existerar inte i det har landet tyvarr), enkla marsipanbullar, marsipan och jordgubbsbullar (ja alltsa jag blev lite uttrakad dar efter plat fem...) och vaniljbullar. Nu star jag har med ett hundratals bullar (typ) och funderar pa vad jag ska gora med dem. Jag ater ju inte sa mycket bullar och sant sjalv precis men ar ju trevligt att ge bort och man kan ju frysa in dem! Parlsocker finns inte heller har, sa de ser lite trakiga ut.



Hoppas mina flatmates kommer hem snart sa att nagon far avnjuta bullarna medan de ar varma med ett glas mjolk eller tva!


Kommentarer
Postat av: Anonym

vad roligt att man kan peppa:)

och vad gott med bullar:))

Postat av: Jessica - En flicka som är stark

lät som en mysig morgon :)

2012-02-25 @ 10:47:17
URL: http://jessi91.spotlife.se
Postat av: Hayley

Haha ja puffins är fan bäst! Illa dock att jag fick googla för att komma på vad dom hette på svenska. ;) Lunne fåglar, inte alls lika sött. xD

2012-02-25 @ 11:52:31
URL: http://hayleys.se
Postat av: anna

sv: haha har inte kollat på videon, kanske får göra det då :)

2012-02-25 @ 12:04:06
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Christine&Paris

Åh vad gott med kanelbullar! Jag måste köpa kardemumma och pärlsocker så jag kan baka jag med :)

2012-02-25 @ 12:10:36
URL: http://christineiparis.blogg.se/
Postat av: Frida

Tack för tipset om Ben & Jerry´s glassarna trots att du hade haft lite otur :)



Bullarna på bilden såg väldigt goda ut, kanske får baka sådana någon dag snart!

2012-02-25 @ 12:37:01
URL: http://fridajosephine.blogg.se/
Postat av: Viktkamp

dem ser goda ut ändå =)

Roligt att det går så bra för dig och att du tittade in hos mig =) Kramar

2012-02-25 @ 13:30:25
URL: http://viktkamp.webblogg.se/
Postat av: Tess

mm vad smaskigt!

2012-02-25 @ 15:23:53
URL: http://theresiast.blogg.se/
Postat av: Junitjej

Åh, så gott med hembakta bullar!

2012-02-25 @ 19:43:13
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Hanna Håkansson [ Foto ]

åh gott :D

2012-02-26 @ 14:31:42
URL: http://hkansson.blogg.se/
Postat av: Amanda

Gotttt :)

2012-02-27 @ 11:18:16
URL: http://mycketamanda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback