Framtiden

Jag skulle aldrig kunna overge min blogg har, for att jag tycker om det kontinuerliga, och det kanns viktigt att spara pa jaget som startade den har bloggen i april 2006, men oj sa mycket smidigare Wordpress ar! Inga konstiga fordrojningar, latt, smidigt, snyggt (!) och det finns en otroligt bra app till Android. Jag alskar att man kan kategorisera inlagg under mer an en tag for det ar ju sallan, mina i alla fall, inlagg endast handlar om endast en sak. Jag hoppas att blogg.se kan inspireras i framtiden och skapa en lite snyggare, stabilare och mer praktisk plattform.

Formiddagen tillbringade jag och Emma pa Kingston Crown Court, som vanligt pa onsdagar och efter lunch gick vi pa var electives fair pa campus, dar tanken var att vi skulle mingla med de andra on our course och alla vara lecturers och module leaders for att samla sa mycket information om vara modules nasta ar for att valja vilka vi vill ta. Tyvarr kan man inte bara valja rakt av (i sa fall hade jag last Intellectual Property, Commercial Law, Employment Law och International Protection of Human Rights) sa nu har jag tuffa beslut att fatta.


Intellectual Property ar en given module for mig som vill fortsatta med en specialisering i Media Law nar jag fatt min degree men jag kan inte lasa bade Employment Law och Commercial Law, utan maste valja en utav dem. For att skrapa ihop de sista 30 credits som jag behover har jag i alla fall bestamt att jag ska lasa Family Law eller Crime and Punishment. Ingen utav dem ar vad jag vill gora, men jag maste valja nagot ur den gruppen av modules och da verkar de vara de som intresserar mig mest. Fragan ar bara, vilken utav dem ska jag valja?

Det lutar at Employment Law istallet for Commercial, och Family Law istallet for Crime and Punishment men det ar svart att satta ner foten helt och hallet. Den 18 mars maste jag ha bestamt mig.

Kommentarer
Postat av: Sofie

Sv: SKOJAR DU!? Fy fan vad coolt. Så jag antar du har träffat dom tusen gånger med då? Avis ^^

Jag började lyssna på dom sommaren 2006 tror jag, var helt besatt. Gillar dock deras gamla musik mer än deras nya, speciellt nya skivan. Eller vad säger du?

Postat av: 已知 Mohammedi Al-debis™

Allt bra idag ? °·ˆ

Görs?



» Följa varandra via blogl♥vin?

2011-03-10 @ 21:29:27
URL: http://mohammedialdebis.blogg.se/
Postat av: M E R E I

- låter riktigt coolt du !

2011-03-11 @ 14:16:37
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: yasmine modell fru och mamma

allt bra?

vore gulligt om du ville rösta på min son Dennis bild i en tävling här kraaam

http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=41529

2011-03-11 @ 17:30:01
URL: http://yasminegill.blogg.se/
Postat av: Mathias

Hej Mathias Eriksson heter jag och jag har precis gjort en hemsida som ger en möjlighet att slumpa fram olika bloggar och på så sätt upptäcka nya bloggar!



Min fråga är kort och gott om jag får länka till din blogg? jag kommer inte ta åt mig någon form av ära eller betalning utan jag vill bara få igång min sida men behöver då bloggar som låter mig länka till dem.



Om du vill veta mer så är de bara att maila mig!



Mvh

Mathias

matte93@hotmail.com

2011-03-11 @ 18:13:52
Postat av: Sofie

Hur kommer det sig förresten att du är i London? Var det för du ville plugga där? Alltid något jag viljat göra, måste vara coolt!



Sv:Alltså, jag låter säkert så fånig, men fy fan vad coolt. Som du säger, det måste ha gett massa kontakter. Hur kom det sig att du blev admin och så på deras hemsida? För du pluggar juridik eller nåt sånt?

Önskar jag kunde se dom igen, var på R:A turnen i England 08. De nya låtarna växer mer och mer på mig, men hoppas på att de går tillbaka lite till det gamla soundet, så hoppas på nya skivan! Visste inte att de redan var på g med en ny?

2011-03-11 @ 21:14:14
URL: http://paulk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback