Change

Harom dagen kopte jag lakrits inne pa Mr Simms Olde Sweet Shoppe, enda stallet man kan fa tag pa saltlakrits haromkring om man inte vill aka in the Totally Swedish i Marylebone eller till IKEA i Croydon (dar utbudet ar ganska sa precis begransat till Malacco's Salta fiskar). Sa nu sitter jag, i leggings och hoodie under ett molnigt himlavalv, ater lakrits och klurar pa min blogg-design medan C gor gud vet vad. Tidigt var hon uppe i morse i alla fall, sa pass tidigt att jag undrade om hon ens gatt och lagt sig. Designen har ju varit densamma har inne sedan tidigt 2007 i alla fall, och samtidigt som jag blir sugen pa att fornya sa skulle det kanns lite konstigt ocksa. Alternativet jag har i huvudet just nu behalla Tom i min header, men pa ett helt annat satt, men kanske vore det kul att satta sig med Photoshop och snickra pa nagot helt nytt? Total forandring?

Forandringar ar ju sa skrammande. Bara den kommande, hogst tillfalliga vaxlingen England-Sverige kanns stor och jag oroar mig for hur bara det ska kannas. Jag ska ju bara pa semester men undrar anda - tank om jag missar nagot viktigt har hemma? Tank om jag blir jatteuttrakad, jattesnabbt?


Allra helst hade jag velat ha mina resultat fran arets exams innan jag aker, for tank om nagot inte gatt som det ska? Forra aret klarade sig inte ens halften av alla som satt Equity, sa tank om jag inte gjort det heller och maste tillbaka i Augusti for att sitta provet igen? C havdar att hon kommer ata en hatt om jag inte klarat mig, och det vore ju i och for sig intressant att se men jag hoppas nog i alla fall att hon slipper och att jag kan slappna av, aka hem till mamma ett tag och inte behova aka tillbaka hem igen forran i September nagon gang.

I morgon ska jag traffa Sam, som jag inte traffat pa flera manader trots att vi bor i samma stad. Det blir tyvarr latt sa nar man bor i en sa pass stor stad som London och man bor i olika delar. Man springer inte pa varandra och blir paminnd om hur tiden rusar ivag och "vi maste ses!" utan istallet maste man aktivt se till att man befinner sig pa samma stalle vid samma tillfalle. I samband med att fransmannen akte tillbaka till Frankrike sa missade jag hennes house warming party, sa nu nar jag vet att jag ska aka till Sverige i ett par manader sa kande jag att det var viktigt att vi fick ses i alla fall.

Kommentarer
Postat av: Evelina - BF 5 juli

Jag köpte också nya vita tidigare i våras :)(då kan man fortfarnade anv de gamla när man inte behöver vara lika rädd om dem o de nya annars) Man vill ju ha ett gäng att byta med ;) hihi..



Men typ de enda vita skorna som är snygga även lite smutsiga är just converse :)

Postat av: Matilda [myphoto.blogg.se]

Jag håller tummarna för att du klarade din tenta, så att du slipper tänka mer på den!



/Tusen tack, vad glad jag blir! Ja, det blir nog lätt så att man inte tar några studentporträtt. Du får helt enkelt komma ihåg att dokumentera den dag du väntar barn eller den dag du gifter dig, man får lära sig av sina misstag helt enkelt :-) Vill återigen tacka för dina fina ord på min blogg, de värmde verkligen!!

2011-07-16 @ 20:23:34
URL: http://myphoto.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Sv: Jag åkte med EF också! :)

Asså det är helt obeskrivligt hur underbart man kan ha på en språkresa, känns som om det var igår det var 100 dagar kvar till avresedagen och nu är det 5 dagar sedan jag kom hem liksom, saknar det så grymt mycket. Längtar till återträffen! :)

2011-07-16 @ 21:25:49
URL: http://fotobecka.blogg.se/
Postat av: 已知 Mohammedi Al-debis™

Hej hej =)

Vad tycker du om Eminem och hans nya låt?

Kommentera i min blogg vad du tkr..

Tack och ha en bra dag!

2011-07-17 @ 02:12:30
URL: http://mohammedialdebis.blogg.se/
Postat av: AnnaWK

Sv: Ja det var första gången jag beställde från amazon men det lär ju knappast bli den sista då jag är mycket nöjd med leveransen.



Så hur kommer det sig att du hänger i Storbritannien?

2011-07-17 @ 11:22:46
URL: http://annawk.blogg.se/
Postat av: emma ♥

KIKA GÄRNA IN PÅ MIN BLOGG ♥

2011-07-17 @ 12:56:18
URL: http://emmapettersson.webblogg.se/
Postat av: Ida

NCIS. Epi 14 i säs 8. SE DET. Jag ska göra det snart. Hela teamet shrinkas av Kates syster! Måste ses.

2011-07-17 @ 16:32:12
URL: http://lifeisfordummies.blogg.se/
Postat av: 已知 Mohammedi Al-debis™

sv: okej :D



görs?

2011-07-17 @ 18:26:54
URL: http://mohammedialdebis.blogg.se/
Postat av: LIENE

sv: Den smakar persika:) och vanilj.

Ja, önskar också folk kunde läsa inläggen före de kommenterar så, det är inte ens kommentera, haha.



Vad länge du haft din design. Jag skulle inte orka ha min design så länge, hehe.

2011-07-17 @ 21:12:54
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: AnnaWK

Sv: Aha spännande! Tycker att alla borde ta chansen att bo utomlands om de får den (även om man inte vill bo där för alltid så får man så himla många erfarenheter och man lär sig så mycket om sig själv).



Skönt att det inte är allt för mycket kvar på utbildningen (även om det ibland kan vara skönt att veta vad man har framför sig ett tag till, eller så känner jag i alla fall).

2011-07-18 @ 16:57:04
URL: http://annawk.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Hej! Om du röstar 5 stjärnor på min klänning så länkar jag till dig i min blogg och du kan dessutom vara med i en tävling att bli intervjuad i ett inlägg på min blogg! Länk: http://nelly.com/se/designyourdress/?obj=3Yf1kTGFBm6SZcGC3Tk9LA8TNRLChZ2XxVNWoRbn4U6Rw0TnT5jc

2011-07-18 @ 20:06:27
URL: http://rebbisen.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Hej!



Såg att du kommenterat ett inlägg om HM's virkade shorts. Jag köpte mina från en tjej i London och hon sa att de va storlek 34. När jag får dem står de UK 8 och EUR 34. Vad motsvarar de i Sverige?

2011-07-19 @ 22:59:45
URL: http://ailicec.blogg.se/
Postat av: Viktkamp

förändringar är bra =) Försök se det så! Kram

2011-07-20 @ 11:46:30
URL: http://viktkamp.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback