Back to the core

Jag summerade mitt ar, precis som jag gjorde forsta natten av 2010. En rad morka meningar och tunga hjartslag.  Men insag att jag behover ingen sammanfattning, manad for manad for att minnas att mitt 2010 har varit ett tungt ar. Det har varit ett stormigt ar, med mycket jag gomt for manga. Varje gang jag laser igenom mina manader vet jag att jag klarar inte ett sadant 2011. Jag vet att jag kan inte saga upp bekantskaper, sta till svars for saker jag varken sagt eller gjort, hantera radslor och mardrommar och ma bra samtidigt. Det gar inte.

Samtidigt har jag lart mig mycket. Jag har lart mig att vara mer kritisk och att jag far valja sjalv vem och vilka jag ska dela mitt liv med. Sa lange mina val ar trygga och rattvisa behover jag inte sta till svars for nagonting och jag har ratt till mina egna kanslor.

Jag har kant att jag pa manga satt tappat bort mig sjalv under 2010, men forsoker att forlita mig till att bara for att jag inte ar den jag trodde, betyder inte det att jag inte ar nagonting alls.


Jag onskar innerligt att 2011 ska bli ett tryggare och varmare ar.

Tack Maja for de nygamla saker vi gjort tillsammans under slutet av aret, det har varit fantastiskt roligt och skont att ha dig i Kingston med mig. Sandra som upptackte Putney med mig, vi gick pa konserter, vi hjalpte Dougie Poynter over gatan och gjorde precis ingenting alls. Och min alskade Claire, som jag skulle kunna skriva om i en evighet. Claire som fixade, som holl ihop mig, som holl mig i handen. Som lanade ut hjartslag och andetag, som vaktade ilska och tarar. Alldeles, alldeles magiska Claire som kommer fa hela varlden en dag.

Kommentarer
Postat av: Joline

den var bra, men vi hann inte se klart p.g.a. att våran hund var nere och han började leka men vi tänkte att nån annan av våra hundar hade smitit ner och lekte med han.

men sen så kom det en mus springades tvärs över golvet och jag skrek av panik, asså jag fårallvarligt panik omjagser en mus, ända sen jag skulle slänga lite skräp i soporna så satt det en mus där och jag var minst 5 cm ifrån att jag tog på den, så ja, ända sen jag var med om det så får jag panik om jag ser möss!

inte kul. det värsta är att det kommer ju möss och bor under vårat golv varje vinter och så har vi nåt hål under diskbänken som dom kommer upp och smiter ut på golvet sent på kvällarna ochpå natten när det är lugnt. Usch!!! :)

Postat av: Joline

haha, okej.

ska vi följa varandra via bloglovin ? :)

2011-01-04 @ 12:20:27
URL: http://tynelljoline.blogg.se/
Postat av: Elionore

hej, allt bra? :)

2011-01-04 @ 12:39:31
URL: http://tynellelionore.blogg.se/
Postat av: Carro

SV: Shit! Tänkte inte på att de också har dialekter!! Hon bor ganska nära Bergen... Ojdå. Hehe, men ja, det ska nog gå bra - och som du säger så har vi engelskan också. Tack! :)

2011-01-04 @ 12:42:20
URL: http://carroann.blogg.se/
Postat av: Anonym

oja visst är hon !!

2011-01-04 @ 15:50:12
URL: http://idacharlottepettersen.blogg.se/
Postat av: melisa

sv: tack så mycket! fin blogg du har :D

kramar!

2011-01-04 @ 18:44:53
URL: http://glaaader.blogg.se/
Postat av: Linda

Ja man fastnar förr eller senare i det där programmet hihi..tror med Alexandra kan vara duktig!

2011-01-04 @ 20:14:40
URL: http://hummingbird.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback