Lost in the moment

Igar regnade det hela dagen. Som om natten tussat ihop sig med morgon och skymmning och i ett trassel av gratt molnludd fastnat pa himlen. Varken antingen eller och jag var somnig i hela huvudet. Jag vaknade aldrig riktigt, kunde inte na ytan av en enda tanke. Det blev en dag da det brusar i hela huvudet och allting som ska goras och tankas over liksom samlas pa hog och blir ingenting alls.

Klockan hade hunnit bli tva innan jag halkade ner till the work back office pa andra sidan campus, i vata converse pa blacksvarta nya trappsteg - campus ar som en legoplatta just nu, varje gang man vander ryggen mot en stund sa bygger de dit en ny bit, trappa eller vagg nagonstans - och hamtade ut min Land Law assignment. Var lite besviken forst, inte sa pass bra resultat som jag hoppats pa men insag i efterhand att det faktiskt ligger ganska i fas med mina andra assignments och jag far val vara nojd sa. Forhoppningsvis gar det vagen i det stora sammandraget i alla fall.

Med himlen hangandes over huvudet pa mig sa tog jag bussen till affaren och handlade lite pa eftermiddagen ocksa och med hjartat bankande i fingrar och knan sa betalade jag och Emma in £500 i holding deposit till the agency och vart hus pa Vale Parade. I huvudet slappte sa manga sparrar i samma sekund och nu har jag lamnat "men gar det verkligen?" bakom mig for att huvudet fore kasta mig in i "nu ska det ga!"

Jag tror att de flesta av oss behover nagonstans de kanner att de hor hemma. Sedan spelar det nog mindre roll for manga av oss just var det ar nagonstans. Nar jag vaxte upp flyttade vi mycket. Mamma trottnar pa hus och tradgardar, badrum som redan blivit kaklade och och uteplatser som redan rivits och byggts upp pa nytt, och hon trottnar snabbt och ofta. Kanske ar det darfor jag varderar kanslan av att komma hem till mer av en trygghet i tillhorande an i vaggarna sjalva. Samtidigt bubblar det glatt i hela magen pa mig, lite i hemlighet sadar, nar jag tanker pa att kanske kommer detta ljusa lilla hus i Putney Heath vara just det, mitt hem, where I belong, i tva hela ar.

Mamma har lovat att komma och titta och halsa pa i sommar, kanske kan vi aka over tillsammans, hon och jag, eftersom jag for bade min egen saklart, men ocksa Claires skull sagt att jag ska forsoka spendera sa manga utav sommarmanaderna som mojligt i Sverige i ar. Jag kanner mig stolt redan over vart fynd, och over var is i magen. Som vi vantade och sag till att titta pa sa mycket innan vi bestamde oss for att inte kasta oss in i nagot vi senare skulle angra - och jag vill visa mamma, vill visa vad vi kan och vad vi har.

Jag kande mig varm och stolt i hela kroppen nar jag fick telefonsamtalet (nagot ovantat men alltid valkommet) fran Tyskland igar kvall innan middagen. Goda nyheter, och i alla fall ett alternativ till den situation jag varit lite radd for. Just precis i den student glomde jag helt bort att vara besviken over att Tyskland forblir Tyskland, och inte sadar sommarvarmt och nastan magiskt tryggt och bekvamt ska bytas ut mot England som det var tankt. Magin far tillforas i nagonting annat den har sommaren. Kanske Wicked pa Victoria, kanske McFly i Esher i augusti. Sma saker som aven i fortsattningen far betyda mycket medan de stora aventyren far vanta.

Lag som inlindad i forvirrande morka mardrommar i natt. Ofta med trotta gnalliga dagar som foljd och aven sa idag. Det ar mulet ute, varken varmt eller kallt och jag orkar inte vara varken glad eller arg. Det ar en forvirrad dag, huvudet hinner inte med. Samtidigt maste jag sa mycket idag, jag maste plugga in de sista kapitlen Public Law, jag maste till stan och kopa en statute book till, jag maste hinna med att kopa och ata middag.

Ofta onskar jag att jag inte maste nagonting alls.

Kanner mig vilsen idag. Jag vill bara hitta tillbaka till det som kandes konstant.

Kommentarer
Postat av: Jasmine

Har man ingen plats att känna sig hemma på, är det svårt att känna trygghet genom livet.



Svar: Båtliv är något jag verkligen förknippar med sommaren! <3 Synd att ni inte har någon båt hos din mamma... Du får försöka leva på minnena från din barndom ute på Hönö.

Kul att du kommenterade! Välkommen tillbaka. :)

Kram

Postat av: Elin

Svar. Å, vad kul :D

2010-06-02 @ 22:07:48
URL: http://lizzylover.blogg.se/
Postat av: Jenny

Kul med en kommentar sådär oväntat!:)



Svar: Ja, och det är förbaskat irriterande att köpa något, speciellt efter flera timmars velande framochtillbaka, och sen upptäcka när man kommer hem att det inte kändes rätt iallafall. Hm, men då kanske det är lika bra att byta ändå? Vem orkar gå på ett bröllop en hel dag/kväll/natt och inte trivas i kläderna? Nej, ja, så får det nog bli tror jag:)

2010-06-02 @ 23:25:11
URL: http://livenowforgetthepast.blogg.se/
Postat av: Jenny

Svar: Haha, exakt! Jag menar hur svårt ska det vara att hitta något bra att ta på sig liksom? Hm, det här är verkligen inte lätt. Sen får man inte ha vissa färger på bröllopet, och man ska inte ha si och inte så. Jag menar hur ska man lyckas hitta något passande, och det snabbt?:)

2010-06-02 @ 23:39:52
URL: http://livenowforgetthepast.blogg.se/
Postat av: Mikaela

SV, Tack tack.

Vad händer idag då? Kram <3

2010-06-03 @ 07:51:00
URL: http://sofiamikaelas.blogg.se/
Postat av: Michaela

när man är vilsen kan man hitta sin väg igen <3

2010-06-03 @ 07:54:40
URL: http://citytjejen.blogg.se/
Postat av: jennifer

sv: haha ja, det är ju en bit dit. är man där är iof det ett smaskigt alternativ

2010-06-03 @ 08:00:29
URL: http://jennifermolin.blogg.se/
Postat av: Petra

Sv: Jag håller med dig och jag delar verkligen din åsikt om när och varför man ska skaffa barn.

2010-06-03 @ 09:29:50
URL: http://linnea84.blogg.se/
Postat av: Plutten

Jag känner mej själv i dina ord. Det är nästan lite läskigt! Min pappa var, och är, likadan som din mamma. Tröttnar snabbt och fort, på allt som har med boendet att göra. Jag har också flyttat runt massor under min uppväxt. Sett hur pappa sålt mina möbler och gamla leksaker på auktioner, alla mina minnen, för att sedan införskaffa nya. Och sedan tro att det "nya" livet på det nya stället ska bli så mycket bättre. Jag har sedan jag stack hemifrån, flyttat fem gånger. Bara för att jag inte känner mej hemma. Efter fem flyttar börjar jag trivas. Jag trivs med min lilla familj, mina djur och med omgivningen. Massa grönska, vatten, skola, kyrka osv osv...



Jag hoppas att din dag inte blir lika förvirrad som gårdagen!



Svar; Mjaa, så avis behöver du inte vara.... jag har konstiga pigment i min kropp pga att jag brände mej ordentligt för flera år sen och har ett stort ärr på större delen av högra kroppen. Så jag blir lite fläckig. Men armarna och ansiktet är brunt. Ryggen och magen lite rött. Men det lägger sej snart:)



Kramar till dej!

2010-06-03 @ 09:50:19
URL: http://tillbakatillnuet.blogg.se/
Postat av: Helen BF 30 juli.

tack vad du är snäll :) Hoppas allt är bra med dej idag! kram

2010-06-03 @ 10:16:20
URL: http://helenm.blogg.se/
Postat av: bitterfittan

usch förstår det. ska du hem till sverige något i sommar? (:

2010-06-03 @ 13:21:04
URL: http://frokenbitterfitta.devote.se
Postat av: Ida

va kul, tack förresten gick bättre än jga trott ^^ Hoppas det gick bra för dig också, kram Ida

2010-06-03 @ 14:32:12
URL: http://idasval.blogg.se/
Postat av: mel

Visst är mitt inlägg lite tillspetsat för debattens skull, men man kan ändå fråga sig vad de som gifter sig främst söker. Är det ceremonin och festen? Eller är det tron om att tillståndet ”att vara gift” gör någon skillnad? Precis som du skriver är ju förväntan… eller jag skulle vilja säga föreställningen av det är ”det enda rätta” eller något som gör att man är ”tillsammans på riktigt” rent självbedrägeri. Jag önskar ingen att lura sig själv, men visst om man är medveten av att skillnaden skapar vi själva i huvudet så gör det en viss skillnad... Folk kan väl få ha kvar sin fantasi.

2010-06-03 @ 14:38:59
URL: http://mel.blogg.se/
Postat av: neli

Hej tjejen :)



Ja, den var verkligen skitsnygg! Kärlek direkt ♥

Hoppas att du haft en bra dag söt.

Ta hand om dig :)

KRAM

2010-06-03 @ 17:32:53
URL: http://nelilicious.blogg.se/
Postat av: Ida

Bra :D

2010-06-03 @ 19:01:28
URL: http://idasval.blogg.se/
Postat av: von Erran

sv: Okej, låter spännande :)

2010-06-03 @ 19:31:46
URL: http://vonerran.blogg.se/
Postat av: EmmaConstance

Svar: Visst är det det. Fast lite tråkigt också.. I alla fall om man som jag inte har någon accentfärg (men det kommer när jag flyttat till eget.. vilket förhoppningsvis blir till hösten!) (:

2010-06-03 @ 19:49:51
URL: http://emmaconstance.webblogg.se/
Postat av: Denise - Ännu en mammablogg

sv: haha feeelåt:P

2010-06-03 @ 20:31:33
URL: http://knoddenojag.blogg.se/
Postat av: Plutten

Svar; Du är inte konstig alls! Inte alls inte alls inte alls!!! Jag hade det ju precis likadant. Och jag vet hur känslan är. Och det där med att behöva göra sej av med alla prylar, så som pappa gjorde med våra, har gjort att jag har vääärsta separationsångesten. Till och med min gamla soffa står o skräpar på vinden våran nu, även fast den är jättesliten o borde kastas:P haha!

2010-06-03 @ 21:50:29
URL: http://tillbakatillnuet.blogg.se/
Postat av: Anonym

Kikar in och tänkte att jag lika gärna kan lämna en kommentar då :) Ha en fin helg, kram!

2010-06-04 @ 14:18:45
URL: http://djustd.blogg.se/
Postat av: Trees

Vilket sammanträffande, jag letade efter din blogg igår men lyckades inte!.. ska du befinna dig i putney nu??:D fan va kul! ska du bo sjläv eller med någon vän?:)

jag ska till london ;)

2010-06-09 @ 13:20:11
URL: http://mangofisk.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback