I've been there before

Att vara fel ar svart. Snon faller, pa tvaren, skar genom mossa, vantar och kappa och himlen ar svart och marken ar vit. Allting slar och attackerar fran ovantad vinkel. Tillslut ar bara rakt fram tryggt. Titta inte upp, se dig inte om, bara andas och fortsatt frammat. Nagonstans finns en kant, tanker jag. Nagot att falla over. Att ha fel, ar latt. Men att vara fel, ar varre. Att vrida och vanda, kanske ut och in, kanske upp och ner, kanske slita sonder allt som syns och finns, det hjalper inte.

Det ar latt att vara sarad i sangen. Dar allting har en definition och granser. I sangen ar varlden 120 cm bred. Den har ett tak som vilar latt pa tankar och ord, kuddar som inte gar nagonstans nar tararna blir for manga. Ibland luktar till och med sangen ratt. Ibland drommer jag att den aldrig mer ska bli varm igen, men sa kryper du upp for min hoft och rygg och varme jag bara lanar drar mig ur nattsvart jord, grus och blodig asfalt. Den ar alltid min, min att lana, men jag glommer ibland. Tvivlar ocksa.

Men du gar ju ingenstans. Och jag maste aldrig bevisa nagot for dig. Jag maste aldrig forsvara den jag ar. Jag stannar i sangen, lamnar den bara for att hamta ett par till sockor, senare for en varm dusch och balanserar forsiktigt pa trottoarkanten hela vagen till campus for ett par timmar i vart Law library tillsammans med Emma och fransman i basker och med blackhorn. Tillbaka i sangen, med kalla makaroner och halsont. Tankarna gar runt, runt, och magen vrider sig i oro for de kommande veckorna. Det som gar langsamt gar aldrig tillrackligt fort, och det som rusar forbi hinner jag aldrig ikapp. Jag ar radd, men intalar mig sjalv att det gar.

Snart knyter sig december, och med det, aret, kring handleden pa forra aret, forra vintern och forra cirkeln. Det blir en lank, en kedja och vi borjar om men sitter fast, det gar att i morkret och under juleljus folja kedjan bakat men framfor oss finns bara det vi redan visste. Jag hoppas pa ett tryggare ar, med mer varme och mindre osakerhet.

Jag onskar mig fler av dina ord, och mer av dina hander i mina.

Jag har last i forvag och arbetat mig igenom Technical assault och Battery samt Defences - for att jag behover vara helt och hallet in control de kommande veckorna. Jag vet att kapitlet efter detta kommer vara det jag fasat for, det jag inte riktigt kan hantera, och tvingar mig sjalv att springa i forvag sa att jag kan vara helt medveten om vad det ar jag kommer tvingas lyssna pa i lectures och tutorials. C haller i handen, det vet jag, haller fingrar och axlar och lungor och hjartan - haller varlden och livet pa plats.

Ser fram emot att fa tillbaka min Tort-inlamning da jag ar mycket nyfiken pa min prestation och hoppas saklart att jag ska vara nojd med mig sjalv och min insats. Kan dock handa att jag inte far veta forran efter jul. I ovrigt maste jag nu ta tag i min Comparative Legal Systems-uppsats och kanner mig inspirerad efter de senaste timmarna i biblioteket.

Upp tidigt i morgon ar planen sa fastan jag spenderat storsta delen av idag at att sova, sa ska jag ga och lagga mig. Skont att bli av med ytterligare en dag - for i morgon ar det ju en helt ny.

Kommentarer
Postat av: plusett

ja precis! att nåt så litet kan göra så mycket

Postat av: Carro

sv: gud hur klarar ni er utan diskmaskin då!? :P

hahaha, saknar du isen mer? det vill nog inte mamman din höra, så vi viskar nog mest på det ;)

2010-12-02 @ 15:33:37
URL: http://carolineannamarie.blogg.se/
Postat av: Ida

WOOOHOOOOO MER DONKEN TILL FOLKET! När vi fick provsmaka McFlurry Toblerone tänkte jag på dig och hur du berättade för mig förut att ni alltid åt McFlurry när du gick gymnasiet!

2010-12-02 @ 16:15:24
URL: http://lifeisfordummies.blogg.se/
Postat av: My Beauty Secrets

jag förstår vad du menar och du har helt rätt, jag kan också tycka att bilerna är relativt onödiga då det skapar otroligt mycket rubriker, dels för att de knappt är några kläder alls på henne (i ett modemagazin) och också för att det skapar "fel bild" av kvinnokroppen i dessa tider.

2010-12-02 @ 16:30:39
URL: http://mybeautysecrets.blogg.se/
Postat av: E M E L I E R E S E R ! ! !

sv; tack, det hoppas jag med!! :D

2010-12-02 @ 16:38:09
URL: http://emeliereser.blogg.se/
Postat av: Wysteriia

Svar: jaså? :) Det måste ha varit roligt? :D

2010-12-02 @ 16:43:34
URL: http://Wysteriiasblogg.se
Postat av: molly

sv: ja, polisyrket lockar mig mest, men det kanske slutar som juridik i alla fall. vem vet..

2010-12-02 @ 17:05:23
URL: http://moolliie.blogg.se/
Postat av: rumptott

JAG orkar inte med o tjaffsa me dom de får gå för den här gången.. men nästa gång de blir nått då e de jag som tänder t på alla sju sylindrar kan jag lova för nu har jag vikt undan en gång redan.. hm..



2010-12-02 @ 18:24:17
URL: http://rumptott.blogg.se/
Postat av: rumptott

japp orkar inte lägga den energin på o bråka med dom har bättre saker för mig.. som o försöka få ihop en julafton lr två.. =/ hm.. hatar julen.. hm..



2010-12-02 @ 18:36:04
URL: http://rumptott.blogg.se/
Postat av: Claudia

jo jag är nöjd med den. har ju en större dator hemma eftersom min asus är så himla liten. använder den bara till skolan och på så sätt är den toppen. lite och lätt att ha med överallt. batteritiden håller bra också! :)

2010-12-02 @ 18:42:29
URL: http://claudiias.blogg.se/
Postat av: Carro

sv: hehe okeej. jag, det gäller ju att inet samla det på hög, är jag dock proffs på! :P det blier ju ännu svårare att diska det när det satt sig fast i tallrikarna :P

2010-12-02 @ 18:42:40
URL: http://carolineannamarie.blogg.se/
Postat av: Claudia

alltså jag har inte någon musik eller bilder på den, bara de program jag behöver för skolan.. och den är snabb och bra :) har inte haft den så länge dock :)

2010-12-02 @ 18:50:39
URL: http://claudiias.blogg.se/
Postat av: Becky

Jag hatar också att laga mat till bara mig själv, men min sambo är iväg och jobbar tisdagmorgon till lördag kväll.. Så jag är ensam nästan hela veckorna. Kan inte koka nudlar och makaroner varje dag, haha! Så jag gör enkel med god mat, men jag lagar aldrig något avancerat :P

2010-12-02 @ 18:53:55
URL: http://smuk.blogg.se/
Postat av: Erika - VIKTKAMPEN

tack sååå mycket! :)



CHATTA MED MIG IKVÄLL PÅ BLOGGEN MELLAN KL.20.30-21.30 :) LÄS DET SENASTE INLÄGGET FÖR MER INFORMATION. HOPPAS VI HÖRS DÅ? :)

2010-12-02 @ 18:59:05
URL: http://junigirl.blogg.se/
Postat av: Claudia

aah men då är den här jättebra tycker jag! funkar perfekt :)

2010-12-02 @ 19:19:15
URL: http://claudiias.blogg.se/
Postat av: Nathalie

jag har inte så mycket snö tyvärr:/

jag har en outfit tävling på gång nu och det skulle vara roligt om du ville vara med:)

2010-12-02 @ 19:19:39
URL: http://liborius.blogg.se/
Postat av: Zandra - mamma till thindra ♥

Hon älskar att sova. Jag försökte väcka henne förut vid fyra för vi skulle med bussen. Jag fick hålla på i flera minuter hon brydde sig inte om mig!;)

2010-12-02 @ 19:20:01
URL: http://mammaijuni.blogg.se/
Postat av: mandy

åh vad roligt:) själv tycker jag att ib stal tre år av mitt liv;) haha. Men annars älskade jag att bo i England och blir lika avundsjuk varje gång jag hör någon bor där:P hoppas du har det bra o njuter riktigt av alla julbelysningar och att inte ha -20 utomhus:) Pluggar du? ska du skaffa jobb efter det?

2010-12-02 @ 19:44:27
URL: http://mandyslife.blogg.se/
Postat av: josefine

sv; håller med dig :D

2010-12-02 @ 19:48:35
URL: http://osin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback