Diamond in the rough

Varmen ar pa en stund, och det kanns nastan sloseri att ga och lagga sig. Istallet pressar jag tarna mot elementet, lyssnar pa Olly Murs och Haley Reinhart (mest for att jag har haft Cheryl Coles Call My Name i huvudet precis hela dagen idag och det kanske ar nyttigt med variation?) och kvalls-smsar med Bradley. Allt eftersom vi bada tva sjunker djupare in i nagon slags post hectic crazy day from hell-halvsomn blir meddelanden, vad jag skulle anta, allt mer obegripliga for varlden sa det ar tur att vi i alla fall forstar varandra. Efter en kopp te och en varm hembakad kanelbulle ska det bli skont att krypa ner i sangen och se om inte den har dagen langsamt kommer suddas ut den ocksa och under natthimlen vila for att sen vaxa upp i pastellrosa morgonljus i takt med att solen stracker sig upp over hustaken och Richmond Park.


Jag har planerat en joggingtur i morgon bitti innan jag har ett gruppmote uppe pa campus sa tankte att jag skulle uppdatera min iPod innan jag gar och lagger mig men det gar langsamt. Jag blir distraherad och drunkar i dagdrommar och somniga natt-tankar. I gar natt blev det nastan ingen somn alls mellan universitets-stress och framtidstvivel. Nastan ironiskt ar det att jag nu har en arbetsintervju, en helt annan an den jag inte var saker pa, i morgon att vara nervos infor istallet. Nu provar vi igen.

Kommentarer
Postat av: S O N J A F O T O

sv: Tack så jättemycket!

Postat av: linda

jo jag har lagt bollen hos honom nu men jag saknar honom hela tiden. han är så jävla bra annars men just nu orkar jag inte...

2012-05-04 @ 15:58:32
URL: http://tabortallaord.blogg.se/
Postat av: Sofia

Åh lycka till på intervjun. :)SV: Ah fast jag tyckte Conda växte under programmet. Jag störde mig mer på Daphne och henne bror, dom var hemska. Haha.

2012-05-04 @ 23:38:11
URL: http://borninmay.blogg.se/
Postat av: felicia - fotokobran

Du har väl inte missat Helgens Sweetie? :D

http://fotokobran.se/2012/may/var-med-och-delta.html#comment

ursäkta om du redan fått denna fina lilla påminnelsen! :)

2012-05-05 @ 00:07:51
URL: http://fotokobran.se
Postat av: Karin

Tack för din fina kommentar, hoppas du har en toppenlördag:) kram

2012-05-05 @ 13:02:14
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: eRaey- Modell och kläddesigner med 3 egna företag

God morgon! :)Idag ska jag spela fotbollsmatch och fortsätta nita mina jeansshorts! Här kan se se resultatet på hur de ser ut hittills: http://eraey.se/2012/may/pimp-it-up.html#commentGillar du det? :)Delta också gärna i tävlingen om att vinna en underbar sommarkjol här:

http://eraey.se/2012/may/tavling-vinn-harlig-sommarkjol.html#commentHa en grym söndag! <3

2012-05-06 @ 10:25:25
URL: http://eraey.se
Postat av: Våga vara egen!

svar: nae, dete inte mina föräldrar som bråkar elr jag som bråkar med mina syskon. Dete mest jag som bråkar med min pappa och min styvmamma. :/

2012-05-07 @ 08:12:47
URL: http://kortisen.blogg.se/
Postat av: CJ

Vacker bild!

2012-07-07 @ 10:30:22
URL: http://cjs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback