Lets see how you feel in a few weeks, when I work my way through your mates~*~

72 dagar kvar.

We'll set something ablaze

 Memories of what they used to have, used to be are starting to fade a bit in the edges, get a bit blurry to Danny. He knows that trying to chase the memories is hard, and it hurts to think of when the world used to be soft and clean... and not as lingering as it is now, days and night tangled together and never seeming to move forwards. At the very same time he's scared that if he doesn't think about those days he'll forget even faster. Looking up and across the street the darkness of the empty night is looming even lower over their heads now and maybe he spent a bit too long inside his head again? He can just about make out Harry in the shades and shadows, his sweater crumbled and stained where he's standing, half hidden in the dust, leaning against a dirty and cracked wall.


In the distance a foul looking orange fire, the last of them, is tamed and extinguished, leaving them in almost complete darkness. Grey clouds trap them in above and space and stars are now part of fairytales and fantasies Tom tells at night when they're all curled up together in the van and when Danny asks Tom says it's just a story. Danny can't help but think though that once the glittery lights of infinity and fragile dusts of time had once burned and guided the nights over his head. Tom shakes his head sadly and whispers the tales of something new in the cold night, something about dragons and mermaids and it sometimes takes weeks for him to ever tell their favourite story again - about the millions and millions of friendly dots of light dancing in the sky.

Bara gråa moln som vilar på hustaken här idag. Det fina vädret från igår har vandrat bort, förhoppningsvis till någon som behöver det mer än jag. Det tjocka vaddet av oro som himlen lagt ut idag ligger säkert kvar till i morgon och att vara begravd på fel sida av ett snötäcke känns bekant.

Med ord och scener, ögonblick och dialoger i huvudet så känns det bra att vara ledig idag. Det hade gjort ont att inte få skriva ut, bort, av allt det där och stenarna i magen känns lite lättare efteråt fastän det är helt andra känslor som dansar på pappret.

Dock är den enda sanningen att det finns lite av dig, i alla karaktärer du tillverkar. Någon får ditt samvete, någon får din rädsla...

Någon annan din lycka.

På så sätt är ju alla drömmar och fantasier verkliga ändå. Som stjärnor spridda. Vi måste bara ha tålamod nog att samla dem, och kanske tillit nog att våga tro att de finns där även när de inte syns eller är svåra att nå.

A trail for the devil to erase


~*~

75 dagar kvar.


We're out of water

 Rain starts to hammer against the glass of the kitchen windows as the dark grey shadows of the morning turns into an eerie ink laced and poisonous glowing light lingering on the table before me spreading like a disease over my body and his, laying all his bleeding sins on the table for the world to see.


The world that should have been just you and me.


Men det sitter en fjäril på min vita vägg och solen bränner mina tår där den kryper in mellan trädtoppar och över hustaken. Jag kan se blå himmel igen och världen andas djupt och ofta - som för att komma ikapp och passa på, för snart bäddas vi in i tunga, blöta regnmoln igen och solen ger bara ljus, aldrig värme.

Spenderade hela gårdagen först framför TVn med datorn i knät - det var ju nedräkning och camping till McFly's nya video och Exclusive premiere på Channel 4. Miquita Oliver har aldrig varit så älskad som igår när hon äntligen visade videon till Lies och i 6 minuter och 4 sekunder satt vi som förtrollade och förstummade stirrandes på våra galna hjältar. Ingenting kan göra livet lättare.

Solen vet, för resten av lördagen var värmande glad. Trafiken sniglade fram, men det gjorde ingenting för det var OS på radion och solen låg varm i mitt knä.

Vidare fördrevs dagen på Starbucks och fingertopparna smälte in i den vita, varma koppen och förtjusningen över det nya vackra som ålötsligt kastats in i vår värld dansade kvar i mina handflator medan människor flöt och rann förbi fönstret i en upptagen flod utan färdriktning och mål. Det behövdes inte.

Letade upp WOW! 366 på Waterstone's till alla som frågat efter den, och den kostar £6.99 där... what a rip off (sorgligt men sant) så det blir mycket billigare att köpa den på nätet.

McFly soundcheckar i St James' Park just nu, och de spelar ett Abba medley! Våra pojkar, våra pojkar... Kommer bli ett superbra gig!

Äter en Bagel med soft cheese och skinka med stenar i magen och en miljon tankar i huvudet. Lätta vita moln seglar förbi och de ser alldeles målmedvetna och envisa ut... eller kanske bara maktlösa och viljefria i sommarfläkten men de är påväg... bort, till... mot? Pratade med födelsedagsbarnet Emelie på telefon idag och säger hej då och vet att jag inte är påväg. Fast hon och Matilda låter nära, alldeles jättenära och precis som vanligt så har vi länder och hav och ljusår av längtan i mellan. J brukade alltid säga att det inte var en värld som höll oss ifrån varandra, utan en värld vi delade. Å andra sidan förstod han aldrig det där med att landplättarna som våra tankar flög över har namn; Norge och Danmark.

Norge är ju faktiskt Sveriges huvudstad, det vet ju alla och med ett skratt och en flyktig blick mot stjärnorna så spelar det inte så stor roll. I det blåa skenet av midnatt var allt du lovade sanning i alla fall och när den rosa morgonen spred sig i rosetter och snirklar likt färg i vatten över himlen och stänkte dagg över gräset var minnet av natten redan undanstoppat och förgyllt.

Go ahead, the world taunts; it could all have been so much easier if not for your own sins...

In a world that doesn't sleep at all


Don't even know reality

 Din sanning flyter ihop med den där världen som bara är din och utan verklighet finns bara en dröm. Jag vet inte längre om det är din innersta önskan eller en förödande mardröm som knackar på dörren, sliter i grunden vi byggt upp - sprickorna mörka och djupa.

Lies


Som hemligheter gömda bland tunna sköra sidor i boken om oss.

You're not misunderstood

Det sista kapitlet är ännu inte färdigt men med din romantiska penna dör hjälten alltid smärtsamt och stilla när slutet närmar sig. Allting svämmar över, bruset i öronen efter det svarta havet som stormar för att det känns bäst så - har ju aldrig varit lugnt, är bedövande efter sömnlösa nätter och sanningen känns lika urvattnad som dina lögner.

So don't forget your seatbelt
Don't you think of picking up the phone
Better say your prayers 'cause you're never gonna make it home


Jag har fallit för djupt ner i dig, och det finns ingen väg tillbaka, jag vet ju det. Önskar ändå att du kunde ta ett andetag och se dig omkring. Det finns så mycket mer än dig och dina sorger - för sorgen känns bäst, riktig och äkta. Att njuta är fel och det lilla i livet meningslöst.

Jag kan inte hålla med. Försöker inte och jag vet att du märker skillnaden, vet att du ser men du är lika begravd i dig som alla andra och att blicka utåt skulle göra din värld alldeles för stor och mäktig. Det lilla, inskränkta det härskar du över.

Did you miss the stop sign
That last decision was your last
'Cause you can't come back once you're lying in the broken glass


Du har slipat skörheten i ditt hjärta till perfektion och ingenting är längre ditt fel. Det faller i bitar tillsammans med tårarna nedför din kind och hela världen tittar på - världen du med mörka ögon påstår vänta utanför dina höga murar. Du hoppar mellan spåren och historier om mörka tider, vad är då idag? Natthimlen sprack, stjärnorna faller till botten av djupa hav och vi fick morgon - en ny dag.

Don't even wanna know the truth,
The devil has his eye on you girl


Du gömmer dig bakom gårdagens fantasi. Jag önskar du kunde se.

Mitt hjärta stannade smärtsamt och det brände i fingertopparna när pulsen sakta hammrade tillbaka genom kroppen. För en sekund föll allting över kanten med regnet på hustaken. Tre andetag och stängda ögon. De finns kvar än.


De är evigheten i mig. Kraften att våga släppa taget - de kommer alltid tillbaka.

~*~

83 dagar kvar.

A prince and his magical pillow

 En dag med tunga, tysta och stilla moln. Det har inte regnat idag och luften känns tjock med förväntan, eller kanske rädsla. Inte för vad som ska komma, men för vad som kommit och gått igen.

Teorierna är många och det är svårt att veta vad jag ska säga när jag vet sanningen. Den får inte delas, kan inte delas och varför ens försöka när den genast blir söndertrasad?

Vissa saker önskar jag att jag inte visste. Det kommer för nära och för tätt. Precis som regnet. En hand i en annan är inte längre bara kärlek och tillit. Någon krossade det lätta och fria för länge sedan, frågan är bara vem? Att jag antagligen kommer få veta svaret i framtiden känns trångt och instängt. Jag borde inte veta...

Min första dag utan regn och jag saknar de klara dropparna redan. En tag utan tårar känns ovan och opålitlig. Det enda jag kunde räkna med har spelat mig ett spratt och jag tänker för bara en sekund att jag ska berätta för dig men vet redan då känslan krypit upp för ryggraden att jag gett upp.

Du finns ju faktiskt kvar ändå - osynlig tills jag behöver dig på riktigt.

"I think he needs help..."

"He's in too deep to see it."


Och med det är det över... allt förutom varje sekund, minut, timme... varje dag som allt går fel under ytan.

Vad skulle jag göra utan dig?

~*~

85 dagar kvar.

Static

 Dougie grimaced faintly as his mouth grew dry and his tongue felt heavy in his mouth, peering at Harry he could see the anger bubbling under the surface and scratching at the drummer's skin. Harry's eyes grew dark and deep, the icy glint boring into Dougie's troubled aqua pupils, the stormy blue reflecting the raging storm that was Harry Judd. The bassist had never been able to cut himself free from Harry and whatever Harry felt would forever hold a tight grip of Dougie's heart - kicking it right into motion and massaging the beats through his veins and with butterfly kisses on his forehead send it drumming against his ribcage in a frantic try to burst right through and join Harry's in his... on a good day.

Vissa dagar verkar falla i mellan, ner i springor och vrår och kanske inser man inte förrän långt senare, när sprickorna i mosaiken blivit för många, att allt tomrum måste fyllas med något - och någon.

Hur kan jag sakna någonting som aldrig kommer vara detsamma i alla fall? Skillnaden är att jag nu sitter brevid, långt borta och ser det som en gång varit trasas sönder. Ett eko av ett skratt måste fyllas med tårar, ingenting får lämnas kvar, tomt.

Stuck between channels my thoughts all quit
I thought about them too much, allowed them to touch


När den varma sommarhettan leker och retas med tunga moln av oro, samma ängslan som du stod med tårna i den där morgonen när du väntade på bussen, då... kommer stormen. Ett litet lekande lätt krig mellan skrik och andetag med förödande effekt.

Sommarens augusti kallnar i kanterna, sönderslitet i hörnen när djärva nätter målar himlen varmt rosa mot ilsket lila och fastän jag inte vill så hoppar jag. Jag är lila jag med, jag stormar, och förödelsen, är jag. Vi.

The feelings that rained down on the plains all dried and cracked
Waiting for things that never came


Det var aldrig meningen, precis som sommaren som lovade hålla ut för evig. Men man mister taget ibland. Du lovar att aldrig tappa taget om min hand och jag tror dig bara för att faller jag så är du den sista jag höll och när stormen kommer så räcker det.

I alla fall en bra dag.

Kanske är du bäst mitt i mellan, när jag saknar dig alldeles lagom och jag kan precis, precis, om jag sträcker mig mot det där klarblåa i hörnen av min värld, snudda vid det där varma som trillar ner i magen och knäna när du vänder dig om, stannar upp - jag behöver inte se ditt leende, jag hör det...

"Does that mean you bagged your popstar then?"

En bil kör förbi, en mamma med en barnvagn, det sitter en kattunge och jamar i ditt knä.

"...I sure did."

Because it's a battle when you dabble in war.

Lisa proposed a road trip, en McFly-orienterad sådan på lördag för att fånga McFly i Grantham. McFly är ju McFly and I'm feeling chipper, så jag överväger starkt att följa med. Hon har biljetterna och jag har tristessen och det där förbannade pirret i fingertopparna som bara McFly tycks kunna förvandla till någonting produktivt och hanterbart. Jay har postat två kopior av Radio:ACTIVE idag också. Chuffed såklart. Chuffed, mannn.

WHSmith och Primark piggade upp mig lite idag också. Oh och NatWest, min bank.

Pick up the beat

~*~

89 dagar kvar.


And I'm back in Wonderland like it was yesterday

 McFly i lördags kommer jag kunna leva på i år och dar. Front row, barrier... det spelar ingen roll vad man tekniskt sett kallar det för det enda som är värdigt nog är; hela livet på samma gång. Vilket kan låta vilseledande med tanke på hur tom i huvudet man blir när allt som finns bara är 3000 skrikande fans i ryggen och 4 popstjärnor, deras ord och deras musik... och ingenting mer... ingenting i mellan. Det var vi, det var McFly (3 chockade förband backstage) och det var varje ord och varje ton.

Tog min röst två dagar att återhämta sig, men mina fingertoppar är fortfarande inte sig lika. Har fortfarande blåmärken kvar på armarna, knäna och revbenen och jag vill aldrig att de ska försvinna. De är den perfekta påminnelsen om vad vi gick igenom för att få vad vi fick...


Hur kan någonting vara vackrare än oss, McFly och vår augustinatt?


Bilderna delas bara mellan oss och Lisa för tillfället då de hamnar i fel händer annars. Det är otroligt trist, men sant.


Har inte riktigt förstått än att jag bor här nu, och inte bara är på semester. Har jobbat en vecka och för varje dag som går så känns det lite naturligare och det blir lite lättare att se mig själv göra detta på riktigt. Stavros, min grek tycker för övrigt att Kina hade snott bitar av Greklands Opening Ceremony. Hallå, Athens had the drums!


Han är söt han.


Cheryl Tweedy Cole växte upp här i Newcastle. Det säger ju en hel del! Jeez... får väl vara glad att det inte är Nadine's accent jag ska adoptera dock. Då jävlar.

Behöver man min nya adress får man maila, och har man inte min email, ja... då har man antagligen inget större behov av min adress.

Nya tag inför McFly den 8 November. Megs och jag (och Jess) siktar stenhårt på McFly signing i Birmingham också innan det. "McFly 'round the back" är temat vilket låter mer dirty än vad det är... eller nej, faktiskt, det är ingen idé att ljuga, det är ungefär på den nivån det ligger när man är McFly fan OCH när man är McFly medlem också, det vet ju varenda kotte! Sist var det Dougie som lyckades bli utlurad på äventyr. Megs hoppas på Tom den här gången, för min skull. Där har vi riktig vänskap, hahaha.

Stackars killar.

~*~

90 dagar kvar.