Forsta mars

Startade dagen redan halv 7 i morse. Alarmet var stallt till 8.15 sa det var inte alls planerat men ibland har ju kroppen egna ideer och da far man kora pa dem! Hann med en liten pratstund med C innan jag hoppade upp ur sangen och hon borjade jobba och efter frukost blev det en joggingtur i parken pa 5km - i stralande solsken vilket var lite av en bonus for det sag lite gratt ut nar jag kikade ut i morse och vaderleksrapporten pastod att det var dimma pa gang?! Ibland tror jag att de drar det "kommande vadret" ur en hatt...

Ingen dimma idag inte, och inga regnmoln heller. Jag kanner att humoret definitivt borjar aterhamta sig och jag hoppas pa ett fint avslut pa den har veckan. Jag hade en mysig stund pa Skype igar kvall, helt oplanerad och spontan, med en av mina broder, min mamma och var hund. Pemberton blir alltid lite forvirrad nar vi pratar pa Skype och gar runt, runt och letar efter mig for han kan ju hora att jag ar dar! Nar jag hor honom tassa omkring pa golvet dar hemma vill jag flyga hem med en gang och ligga pa soffan med honom, gomma ansiktet i hans pals och aldrig mer gora nagot annat. Mamma fragade om jag kommer hem nagot over pask och uppfangad i lite tillfallig (for det hander inte sa ofta faktiskt) hemlangtan sa sa jag att, ja kanske. Och det ar sant... beroende pa tid och pengar kanske det blir en langhelg hemma over pask. Det vore ganska fint att se fram emot!


Jag tog pa mig soliga strumpor och gick ut i soliga varluften for att ga upp till campus for ett mote med min personal tutor. Jag har fatt en ny (igen) och kanner henne inte sa val. Har annan personal som jag har jattefin kontakt med sa det var mest for syns skull som jag ens traffade den har kvinnan idag. Jag kommer fa mina referenser av andra lecturers som kanner mig battre. Efter det blev det medtagen sallad och ryvita med paron och philadelphia till lunch. Vi trodde vi skulle ha en tva timmar lang Family law lecture men den blev installd, sa istallet blev det tva timmar i solen med Emma, Eratela och Mays under eftermiddagen. Det behovdes verkligen!

Trots en gra start pa den har veckan sa har den har dagen varit bra! Trevlig start pa en ny manad.

Kommentarer
Postat av: ansepanse

här var det också en grå början på dagen, trodde aldrig att det skulle bli så fint och vårlikt senare, stackars lilla vovvs som letade efter dig, kunde inte förstå vart du gömde dig förnågonstans

jättefina solsockar :)

kramar

Postat av: Hanna

Sv: Hahaha jaaa, älskar dem! Söt blogg :)

2012-03-01 @ 19:14:45
URL: http://noproblemos.blogg.se/
Postat av: Fruity

Jaa elrhur!

O folk som säger "det är helt kolhydratfritt" så har dem en massa grönsaker på tallriken= kolhydrater! (visserligen lite men ändå...) Åh kolla min kategori med recept, tror det finns lite mer varierad pizzaomelett där,

annars steker jag lök på svag värme, slår på champinjoner i bitar (färska) när löken e klar, sedan räkor (naturligt salt) och sedan ägg, ibland lite grönsaker instekta i själva omeletten, toppa med massor av oregano :D Vill man ha mer pizzafeeling kan man steka in tomater, zucchini o feta /lite ost= Muuums :D!!!

2012-03-01 @ 19:40:45
URL: http://fruityfresh.blogg.se/
Postat av: E M M E L L Y

sv: det finns folk till allt alltså, sjukt illa att ta saker från andra ... Hade jag vetat vem det var och om jag inte haft så jäkla bråttom hade jag konfronterat, men nej, det gjorde jag inte idag.

2012-03-01 @ 20:34:24
URL: http://emmellys.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Sv; Jo det är bra å vara positiv men har sånna jävulst pengaproblem nu så vi får se men jag tror det fixar sig :) är himla taggad på att åka iaf!

Kram

2012-03-01 @ 20:57:27
URL: http://usandstrom.blogg.se/
Postat av: LORISSA LOVEBOMB

Händer något roligt i helgen då?

2012-03-01 @ 21:33:56
URL: http://lorissalovebomb.se
Postat av: karolinajonsson

Tackar :DJaha okej, najs! Nej det har jag faktiskt aldrig varit, var brukar de vara? Skulle vara asnajs att åka! :o

2012-03-01 @ 21:42:59
URL: http://jonssonsfoton.blogg.se/
Postat av: Nina

sv> jag tittar på Svenska Biggest loser, fast jag måste ju säga att jag tycker att amerikanska versionen är roligare att kika på..hur länge har du bott i London?

2012-03-01 @ 22:11:28
URL: http://ninadays.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Sv; jo det vet jag men vill ändå ha massa ''egna pengar'' också..

2012-03-01 @ 22:42:34
URL: http://usandstrom.blogg.se/
Postat av: Johanna Öberg

jobbigt när man har sådär "inbyggd väckarklocka", hade också det imorse:/

2012-03-01 @ 23:42:41
URL: http://asiwantit.blogg.se/
Postat av: JD - Masa på

joggingtur i parken med sol lät inte helt fel :)

2012-03-02 @ 09:20:54
URL: http://josdil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback