Mitt i natten

Klockan ar tva pa morgonen och jag ar av nagon anledning fortfarande vaken. Hade tankt ga och lagga mig for ett tag sedan dock, men sen ockuperade var flatmate badrummet och jag liksom fastnade i smsande med klasskompisar och andra vanner med tillfalliga somnbesvar. Ibland blir kvallar, aven fredagskvallar, inte alls vad man tankt sig och fastan jag hade siktet installt pa bio och Titanic ikvall med Emma - och det istallet blev ensamkvall medan hon gick ut med sin pojkvan sa lyckades jag i alla fall ta vara pa kvallen och har lite random sadar sokt jobb sahar mitt i natten. Det finns inga daliga tillfallen antar jag, utan galler att gora det nar inspirationen slar till. Eller desperationen kanske. Hur som helst haller jag nu tummarna for att jag hor nagot fran en eller tva av arbetsgivarna i alla fall. En del av jobben var mer intressanta an andra, men all erfarenhet ar erfarenhet.

Kommentarer
Postat av: anna

äh det löser sig alltid! nåt jobb får du :)

Postat av: Sofia

Man ska absolut passa på när man har suget, något man måste ha för att palla söka jobb. Håller tummarna att du får vad du sökt. :)

2012-04-28 @ 18:15:26
URL: http://borninmay.blogg.se/
Postat av: johanna

ja, det är skitbra! även fast det är lite dyrare

2012-04-28 @ 21:26:09
URL: http://mixband.blogg.se/
Postat av: JD - Masa på

ush, titanic tål jag inte, lika sorglig varje gång! (men en snygg leo dock)tack för din kommentar, det värmde. ska tänka på det. man blir ju aaaaldrig nöjd med sig själv helt, så är det väl..

2012-04-28 @ 22:14:14
URL: http://josdil.blogg.se/
Postat av: Våga vara egen!

svar: jahaa okey, va roligt. ^^ hur är vädret i London då? ^^<33

2012-04-28 @ 22:45:06
URL: http://kortisen.blogg.se/
Postat av: anna

ibland är det ändå skönt att det inte blir som man tänkt sig.. det kanske tom resulterar i ett jobb nu.:)svar: ja, men tänker mig den svenska milen, dvs 10 km, men det fanns ju inte bland de bilderna där, hehe :)

2012-04-29 @ 16:24:40
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se/
Postat av: Christine&Paris

Jo jag var där och tittade på dem men tyckte inte det var något speciellt. Shortsen från H&M är finare!Jag brukar vara ganska aktiv och inspirerad på natten men sitter jag uppe blir jag så seg på dagen i stället ;) Har du också sömnproblem? Det har jag haft sedan jag var liten. Väldigt frusterande vissa gånger..

2012-04-29 @ 22:16:56
URL: http://christineiparis.blogg.se/
Postat av: Wiilow [Foto Tankar Känslor]

Hej!Men å vad jag blev glad över det du skrivit. Tack så hjärte mycket.

Du gjorde min dag!Det blir nog bra med jobb tillslut ska du se :)

2012-05-01 @ 23:46:20
URL: http://wiilow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback