Where does the good go?

Usch vad less jag ar pa domslut, lagbocker, artiklar och larobokskapitel nu. Jag ar sa pass less att jag knappt tycker att amnet (trade marks) ar intressant langre, och da ar det i vanliga fall ett av mina favoritomraden. Men det ar ju sa att desto mer man gar igenom, desto fortare ar det over. Solen skiner utanfor fonstret idag dock, och det hjalper ju inte. Jag blir bara sugen pa att ga ut och promenera i parken, bara ga och ga tills tankarna inte trasslar langre. For det gor dem. Igar kvall trodde jag att jag skulle kvavas av hur de snarjt in sig i allt och inte kommer loss. Jag kommer liksom ingenstans, jag oroar mig i en stor vid cirkel. Jag vill tanka att saker a ting kommer fixa sig, men om jag ska vara logisk, realistisk och rationell nu sa tror jag inte det och den kanslan krockar hart med hoppet om att det ska ga anda.

Alternativet kanns sa skrammande, okant.

Samtidigt ser jag sa klart just nu, pa ett helt nytt satt, precis hur ledsen jag later manniskor i min omgivning gora mig. Nar nagon bryter sonder mer an vad de ger, eller i huvudtaget bryr sig om, och har gjort det under en lang tid, hur kan det fortfarande vara sa svart att ga sin vag?

Hur ar det faktum att jag inte vet var jag ska ga, var jag ska ta vagen, ett sa pass stort hinder? Jag visste ju inte var jag horde hemma innan vi traffades heller och det gick ju bra. Ungefar i alla fall, och ingen hor ju faktiskt hemma nagonstans dar allting mest gor ont...


Kommentarer
Postat av: Daphne

Svar: Oskar och Birdy är så grymt bra! Haha, lyssnar faktiskt en hel del på Ed Sheeran också :D Hans Little Bird är helt underbar. Men Maria Mena har jag aldrig hört, tror jag. Får kolla in henne någon gång :))

Postat av: Karolina

Sv. ja det kanske jag gjorde! otroligt härlig stad ändå, men mycket människor :o

2012-04-15 @ 17:16:54
URL: http://bykarolinaa.blogg.se/
Postat av: Karolina

Sv. förstår! får kika på det nästa gång vi åker dit :D

2012-04-15 @ 18:29:39
URL: http://bykarolinaa.blogg.se/
Postat av: anna

tack så jättemkt! åh blir så glad av din rubrik, länge sen jag lyssnade på tegan & sara nu.

2012-04-15 @ 18:45:06
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Madeleine - Mamma - Foto - Oslo

Visst är det så! Idag hade vi dock ingenting av regnkläder förutom Lovas skaljacka, haha, så det blev snabba steg hemåt efter lek i regnet som Lova äääälskade :DKramar

2012-04-15 @ 21:34:57
URL: http://madeleines.se
Postat av: Madeleine - Mamma - Foto - Oslo

Söt du är! Det är en svår marknad, men OJ vilken dröm det vore!! :D Kramar och toppen att det funkar igen :D

2012-04-15 @ 21:50:05
URL: http://madeleines.se
Postat av: TBL Sweden

Sant !SV: hahaha kan förstå det ;)

2012-04-15 @ 22:09:20
URL: http://theburiedlifesweden.webblogg.se/
Postat av: Sofia

Vet precis den där känslan. Men vet du? Allt ordnar sig faktiskt. Kanske inte på det enda sätter du ser nu, men på något sätt. Och hur det än blir så är det det bästa sättet. Det är inte meningen att man ska ha människor i sitt liv som tar mer än dom ger. Det är inte värt det.

2012-04-16 @ 20:16:23
URL: http://borninmay.blogg.se/
Postat av: felicia - fotokobran

har du något tips om vad jag kan ändra/förbättra på min design? :)

2012-04-18 @ 20:17:00
URL: http://fotokobran.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback