McBusted

I kvall har Children in Need sin stora insamlingsgala hemma i the UK. McFly ar en ganska sjalvklar programpunkt efter 10 ar av engagemang och superkarriar. Just i kvall sa fick de aven hjalp pa scenen av kompisarna James Bourne och Matt Willis - tva tredjedelar av Busted. Deras forsta skiva fick jag tillslut kopa ett nytt ex av minns jag for att jag helt enkelt spelade sonder den. Den stod pa konstant hemma 2002 och varvades senare med deras uppfoljningsalbum och McFly's debutalbum.
 
 
Pa Royal Albert Hall i London sag vi McFly och Busted tillsammans pa scenen for ett par manader sedan for forsta gangen sedan McFly oppnade for dem 2002. Nu slass fansen om biljetter till den superturné som dem ska ut pa tillsammans i april och maj. Pa minuter sa forsvann biljetterna, fler datum fick laggas till och da kostar biljetterna anda nastan 2000kr. Det ar pengar som manga McFly-fans ar helt redo, och ganska vana att lagga. Det har nastan alltid varit sa och det ar en otroligt stor del i vad dem gor - att analysera sin fanbase och lagga upp koncept som fungerar for just deras fans. Det ar unikt fortfarande idag att salja en upplevelse snarare an en skiva eller en download och kanner man sina fans riktigt ordentligt sa kan man ta betalt for just ratt saker och overlever ganska latt aven i dagens musikvarld och pa en marknad dar manga artister gnaller och klagar over att de inte far de intakter de fortjanar pga Spotify, youtube och nedladdning.
 
Jag ar stolt over 10 ar tillsammans med dem och vet att finns det nagot band som klarar 10 ar till ar ar det dem.
 
Skont ocksa att nastan alla hemligheter avslojats nu. Det finns ett par saker till som inte riktigt ar officiella annu, men vi tar ett par saker i taget i McFly's varld. Hemlisar ar lite mysiga, specieltl infor turnéer. Det vet alla sedan sist.
 
 
Nu ar det dags att krypa ner i Tom Fletcher's panda-onesie och i morgon blir det mer spa-mys pa Oland.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback