Storm

Vet inte om det var sa smart, eller huruvida effektivt det kommer vara men i morse fick jag nog. Det ar lugnt och stilla i hela huset nar jag vaknar, precis som vanligt, det lag regngratt morgonljus och strackte sig over parkettgolvet i mitt sovrum och jag ville ga ner och hamta upp yoghurt och farska hallon till frukost, lasa BBC-nyheterna i sangen och fa ivag ett par jobbansokningar.

Riktigt sa fick det inte bli forstas. Nar jag star i koket sa kliver Patrick, var flatmate, ut ur sitt rum, men som vanligt nar han ser att jag ar i koket sa suckar han och gar tillbaka in i sitt rum igen. Vad han an ville gora kunde han forstas inte gora nu nar jag var dar. Jag fick nog. Jag lamnade vad jag holl pa med och ropade efter honom att om jag inte far befinna mig i koket just nu sa far han garna tala om nar det ar fritt fram for mig att rora mig i mitt eget hus igen. Sen gick jag upp till mitt rum igen.

Det kandes skont att fa saga hogt hur han far mig att kanna, men problemet med honom ar att han har en tendens att bara se och hora det han sjalv vill, sa fragan ar om han ens lyssnade. Och, ja nagon frukost blev det ju inte for mig nu.

Jag hade tankt plugga hemma idag, men jag vill inte langre. Istallet ska jag forsoka fundera ut nagon annanstans att ga. Blir tillbaka till Starbucks kanske.

Kommentarer
Postat av: Everlasting

Usch så jobbigt med flatmates man inte funkar med. Det finns inte mycket värre sätt att leva på än när man inte känner sig välkommen i sitt eget hem. Jag hoppas det löser sig.

Postat av: Helena

Vad jobbigt det låter med en sån flatmate. Hoppas att det ordnar sig till det bättre:)Sv; Tack, det är inte ofta man går på cirkus.

2012-05-09 @ 18:43:06
URL: http://baklust.blogg.se/
Postat av: Sofia

Vad jobbigt att ha det sådär. Hoppas han försvinner snart.

2012-05-09 @ 19:19:52
URL: http://borninmay.blogg.se/
Postat av: Madeleine - Mamma - Foto - Oslo

Hahah jag med, big time, älskar det mer än bloggandet ;P Kram

2012-05-09 @ 21:05:08
URL: http://madeleines.se
Postat av: caroline

hoppas det löser sig :/

2012-05-10 @ 12:56:35
URL: http://celandine.blogg.se/
Postat av: Valentina - mitt liv i Italien

Hej! Har haft en vän från Sverige på besök så har inte riktigt haft fokus på bloggen min ville iaf tacka för gratulationerna! Och ja allt gott hon tog med sig från Sverige var fantastisk hihi :)Förstår hur du känner dig ang. killen du bor med, det kommer en kille hit på söndag som ska hyra ett rum i lägenheten jag bor i och jag är livrädd över att det ska kännas sådär.. Skönt att du fick ett litet utbrott iaf, kan behövas!Allt bra med dig annars? Vad har ni för väder i England? :)

2012-05-10 @ 18:05:16
URL: http://valentinaitalia.blogg.se/
Postat av: Klara

- Tusen tusen tack!Hoppas att det löser sig med din flatmate - efter regn kommer solsken!

2012-05-11 @ 17:02:10
URL: http://klaragenberg.blogg.se/
Postat av: Joline

Tack för din kommentar!! Jag hoppas verkligen att jag kan få ordning på detta. Jag funderar på att kontakta en personlig tränare, det kanske kan få fart på det hela.Men du, va jobbigt med din rumskompis, det låter inte alls kul!

2012-05-11 @ 20:58:24
URL: http://enmatmissbrukareskamp.blogg.se/
Postat av: Josefina - STOR BLIR LITEN

Men.. :( hoppas det löser sig!

2012-05-12 @ 00:27:18
URL: http://storblirliten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback