But that was love and it's an ache I still remember

Upp och ner, upp och ner... ibland gar det ju bra en stund, livet flyter pa, inga regnmoln som klamrar sig envist fast, och jag nastan slappnar av, tanker att jag knappt vet varfor allting ar sa svart och hart ibland. Sen kommer allting tillbaka, som i tussar, och snart har jag det dar molnet i brostet som bara regnar och regnar. Det tar ett par dagar innan det blir uppehall. Sma solglimtar som forst knappt marks, men som langsamt varmer upp anda. Man vanjer sig nastan. Vanjer sig vid att vara bade trasig och hel, men aldrig samtidigt, bara det ena sa intensivt att det blir svart att andas, svart att se nagon utvag, svart att se frammat alls.

Kanske ar vi egentligen valdigt lika - du och jag, och kanske ar det darfor det gor alldeles extra ont nar du tittar bort, ser at ett annat hall och trampar sonder det som redan ar skort. Bara du kan tranga in och gora sa mycket skada med sa fa ord och mycket utav det ar det ocksa bara du som kan laga, och da star jag dar utan riktning och mening. Ibland ar jag till och med helt saker pa att jag vill do. Nar hela kroppen ar full av bara tarar och alla andra tankar och kanslor har drunknat, da, da tanker jag att jag inte vill leva mer. Det hander inte lika ofta som forut, men oftare an jag kan ignorera och sa regnar det vidare i ett par dagar till.

Allting passerar forbi i bakgrunden anda forstas och nu forsoker jag koncentrera mig pa studier och pa den stundande Kopenhamnsresan. Jag behovde en ny kabinvaska och nar jag anda var i stan sa passade jag pa att handla lite annat i solskenets tecken ocksa, bland annat nagot jag (och de flesta andra tror jag) egentligen har alldeles for mycket av redan, namligen nagellack. Men det ar ju ett sa enkelt satt att pigga upp sig sjalv!


I sann Brittisk anda sa klagade jag over hur de hanterade situationen med notterna pa Jamie Oliver's Italian harom veckan, och nu vill de garna ratta till det hela genom att bjuda mig och min familj pa mat och vin - och det ar ju snallt av dem, sa visst ska vi ta vara pa det. Nar pappa, hans partner och min bror kommer med mig over hit efter pask sa har de bokat bord at oss fyra med hopp om att be om ursakt och visa hur duktiga de egentligen ar pa att allergianpassa sin mat. Jag blev imponerad over deras customer service - men det ska man ju bli! Trist egentligen att man nastan blir forvanad nar servicen ar bra.

Nu ska jag krypa ner i sangen med apple, raspberry och blueberry crumble - gjord pa hackade notter, havegryn, osotat mandelsmor, agavenektar och fruktsocker - sa en riktigt nyttig efterratt med andra ord, och lite tv, alternativt en till Astrid Lindgren-film, men jag har redan avverkat en Madickenfilm, de tva filmerna om Alla vi barn i Bullerbyn och Lotta pa Brakmakargatan de senaste fyra dagarna. Kanske blir det Kalle Blomkvist innan jag somnar?

You can be addicted to a certain kind of sadness,
Like resignation to the end, always the end

Now you're just somebody I used to know

Kommentarer
Postat av: Kim

Det jobbigaste är när regnet bubblar ihop sig med solskenet tills man inte vet om man är glad eller ledsen längre. Det var flera månader här då jag inte litade på min glädje och till slut inte visste om det var smärta eller välbehag. Stå på dig min vän

Postat av: Annika

Ja brödet är gott och inte alls sött. Det blir lätt sliskigt när det blir för sött. Du får hälsa på och köpa med ett gäng och frysa in ;-)Med vänlig hälsning, Annika

2012-03-15 @ 23:38:14
URL: http://lyckligmamman.blogg.se/
Postat av: Johanna

tusen tack, vad snällt! :)

2012-03-16 @ 09:34:14
URL: http://geminaarts.blogg.se/
Postat av: elina

Sv: Ja, det var det jag tänkte göra först, men våran matberedare har tvärr gått sönder :/ Så det fick bli att hacka! Men vi ska köpa en ny snart så nästa gång jag bakar dem ska jag testa köra nötterna i den! :D Tack för tipset, super snällt! Önskar dig en fin dag!

2012-03-16 @ 09:36:30
URL: http://eeelinaas.blogg.se/
Postat av: elina

Sv: Ja, det var det jag tänkte göra först, men våran matberedare har tvärr gått sönder :/ Så det fick bli att hacka! Men vi ska köpa en ny snart så nästa gång jag bakar dem ska jag testa köra nötterna i den! :D Tack för tipset, super snällt! Önskar dig en fin dag!

2012-03-16 @ 09:36:34
URL: http://eeelinaas.blogg.se/
Postat av: Elin

Svar: Ja visst är dem fina :) Vi åker på tisdag, väldigt snart :)

2012-03-16 @ 09:56:26
URL: http://adayaweek.blogg.se/
Postat av: Elin

Svar: Ja visst är de fina :) Vi åker på tisdag, väldigt snart :)

2012-03-16 @ 09:56:53
URL: http://adayaweek.blogg.se/
Postat av: Elina

Sv: Åh vad snällt utav dig! Ja, precis. Varför inte välja det nyttiga alternativet av allt när det alltid går att göra saker och ting nyttigare! Bara roligare också, det blir som en hobby typ när man exprmenterar och alltid testar på nya saker! Man får prövat så mycekt mer också! SUper kul! :D Kram

2012-03-16 @ 10:48:21
URL: http://eeelinaas.blogg.se/
Postat av: Emeliie

Tack så mycket, det värmer.

Hoppas du mår bra! <3

2012-03-16 @ 12:05:42
URL: http://emeliitaah.blogg.se/
Postat av: Louise

Fin bild!

2012-03-16 @ 14:21:12
URL: http://louisedahl.blogg.se/
Postat av: Karin

Ja, det är underbart med både paket och brev! Själv är jag alldeles för dålig på att skicka båda, är så glömsk... köpte ett vykort häromveckan som jag ville skicka hem lite spontant, men det ligger fortfarande i väskan såklart!Söta nagllacken var!

2012-03-16 @ 18:32:15
URL: http://softcotton.blogg.se/
Postat av: Madeleine - Mamma - Foto - Oslo

Jag har aldrig riktigt gillat det där med avocado alltså, men det kanske är dags att lära sig snart :D Men massa frukt till tacos lät grymt spännande, aldrig testat, men det måste vi såklart göra nästa gång! :DKramar

2012-03-16 @ 21:20:21
URL: http://madeleines.se
Postat av: Annika - drömmen om 11 barn

Haft en bra fredagskväll? Samtidigt vill jag önska dig en en riktigt bra helg!

2012-03-17 @ 00:32:45
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/
Postat av: maria

Aha

Va kul

Jag var vid gripsholms slott i gårHa det super / Maria

2012-03-17 @ 10:05:23
URL: http://iahoglund.blogg.se/
Postat av: maria

Aha

Va kul

Jag var vid gripsholms slott i gårHa det super / Maria

2012-03-17 @ 10:05:32
URL: http://iahoglund.blogg.se/
Postat av: Kim

svar: just ja.. gud så oturligt, men sant som du säger, du hade bara kopplat Mcfly till hur du kände och det kommer ju fler tillfällen att se dom såklart. Antar att dom kommer ha arenaturne i vinter och då ska jag gå utan tvekan, kaaaanske bor i Sverige då vilket gör det lättare :)Åh vad underbart snällt av din vän att fixa! Och verkligen justified då du lagt ner all energi och själ på musiken genom åren. Vad kul!Av ren nyfikenhet, hur lätt är det att få tag i mat som grekisk yoghurt, kvarg, rent jordnötssmör etc i London? Är det projekt för dig att köpa, eller finns det i närmsta områdes affär? Här är det ungefär mission impossible! haha

2012-03-17 @ 14:24:05
URL: http://mellowinspiration.blogspot.com
Postat av: Anna

Vad tråkigt med ett berg&dalbane humör, men din kursiverade text är mycket fint skriven. Gripande och målande.

2012-03-18 @ 11:18:32
URL: http://hjarterdam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback