Kingston, London - hemma

Fick riktigt tvinga mig sjalv genom traningen i morse, var inte alls pa gymhumor. Tvivlar pa att jag var pa humor for nagonting alls egentligen och sadar blir det ofta nar man gar och lagger sig pa daligt humor kvallen innan tycker jag. Det liksom eskalerar, sitter kvar i lakanen och det blir svart att borja om. Det ar kallt och ruggigt igen har ocksa, fastan solen var framme en stund tidigare sa var det inte riktigt nog for att tina upp mig och mina trassliga tankar. Men trana skulle jag - har jag bestamt mig, sa har jag, och da spelar det inte sa stor roll om jag sen vill eller inte. Duschen efterrat var skon i alla fall och sen at jag en god sallad till lunch med bladspenat, lax, pesto, keso, paron och rostade mandlar.

Har stadat lite under eftermiddagen, kollat upp tag och bussar till pa onsdag da det bar av till Gatwick, och har slangt pa en till maskin tvatt. Nu har jag en Employment Law-tutorial att forbereda innan kvallen som jag ska forsoka se till blir lite mindre daligt humor, och lite mer lugn och ro an gardagens. Blir en lang och tuff dag i morgon och jag kanner att jag behover positiv energi nu.

For den som ar nyfiken pa var jag bor - min stadsdel i London - Kingston, sa kommer har en video dar aven Richmond Park som jag pratar mycket om har i bloggen, skymtar forbi ett par ganger.


Kommentarer
Postat av: ℒɪsɑ | Ƥһօʈօɢяɑƿʜყ ♥

Sv: Typ min med hihi ^^ hur mår du idag då? ♥

/LISA

Postat av: Louise

sv: Åh tack :) ja visst är det skönt!

Det var så lite så :)

2012-03-18 @ 21:36:34
URL: http://louisedahl.blogg.se/
Postat av: Annika - drömmen om 11 barn

Sv: Jag har inte gjort så mkt faktiskt, mest bara tagit hand om hus, hem och ungar :D Dags att göra kväll nu tänkte jag ;) Allt bra med dig annars o så?

2012-03-18 @ 22:23:39
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/
Postat av: Maria

Ser härligt ut !! Vi åker till London om ett par veckor .. har varit där 1 ggn (för 24 år sen!!!). Nu har jag man & två tonårsdöttrar (15+17 år) med mig. Har du några tips på vad man inte får missa ?? Vi ska på Phantom bl a .. Vi ska bo vid Hyde Park (Bayswater).

= )

2012-03-19 @ 06:32:02
URL: http://mariasfavoriter.blogg.se/
Postat av: Therese

Sv: Tack=)Hoppas att du haft en bra helg=)

2012-03-19 @ 08:05:04
URL: http://thereseofsweden.blogg.se/
Postat av: Kim

sv: ja, helt på egen vilja. Har semester i slutet av Juli och skulle hem då en sväng så det blir helt enkelt enkel-biljett. Beslutet är genomtänkt och känns helt rätt, mår jättebra här och det gör beslutet mer rätt - att jag tar beslutet medan allt är bra och inte när jag har det dåligt. Nu är det dax att gå vidare helt enkelt och jag längtar! Tankarna om England finns med i bakhuvudet, så om ett år eller så kommer jag nog se över den möjligheten.Hahaha kul att man får gå till Lidl för saker man inte hittar nån annanstans utomlands, Lidl är lite "white trash"-igt hemma, i Skåne iaf. När man tänker på Lidl i skåne så tänker man på billigt chips och godis, men dom har sjukt bra grekisk yoghurt och kvarg!

Det ÄR väldigt dyrt att vara nyttig utomlands har jag upptäckt, här är slemmig 3-kronors pasta, "frukost"-kaka och pork meat billigast och det är det man äter liksom. uäk! Betalar mer än i sverige för min livsstil nu, på en 4ggr mindre lön, vilket gör saken en smula unbearable (en av de många anledningarna att jag åker hem).Åh Totally Swedish! Kajsa och jag försökte hitta dit en gång - fail!

Nästa Londontripp för du visa oss :)

2012-03-19 @ 10:37:55
URL: http://mellowinspiration.blogspot.com
Postat av: Elina

Sv: Ja, det är riktigt tråkigt att inte må bra! Tack så mycket, gulligt av dig. Hoppas också provet går bra! Idag mår jag mycket bättre så det var nog bara en sådan 24 timmars bacill (förhoppningsvis) :D Ha en finfin solig måndag! :D

2012-03-19 @ 10:40:57
URL: http://eeelinaas.blogg.se/
Postat av: Johanna

Om du vill får du gärna hjälpa oss att utse en pristavla till vår kommande tävling :)http://geminaarts.blogg.se/2012/march/tavlingsplaner-vinn-en-tavla.html

2012-03-19 @ 11:08:28
URL: http://geminaarts.blogg.se/
Postat av: Jouline♡

Ja glassen B&J är ju såå goooda :) gillar också den med brownie i!

2012-03-19 @ 16:20:52
URL: http://stylebyjouline.blogg.se/
Postat av: Sanna

Ha en bra dag =)

2012-03-20 @ 10:22:01
URL: http://saniiee.blogg.se/
Postat av: anna

kom hem från london igår, ÄLSKAR den stan! vart där massa ggr nu och skulle inte tveka på att flytta dit :)

2012-03-20 @ 12:50:15
URL: http://addspirit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback