Mer var

At sushi (allt jag gor om dagarna ar att ata tydligen?!) ute i solen nere vid an inne Kingston med Maja idag. Det blev jordgubbar till efterratt och nar jag kom hem hade jag egentligen en miljon saker att gora som jag la at sidan for en timmes promenad genom Richmond Park. Nu ar solen snart pa vag ner utanfor och jag ater mork choklad och vantar pa att duschen ska bli ledig.


Fastan jag fortfarande inte tycker om dagar nar jag har for mycket tid att tanka (och sakna) och darfor inte alls tyckt om helger det senaste aret, sa har jag nu helger jag faktiskt tycker ratt bra om, och det ser jag som ett stort framsteg. Sen att jag ibland tar steg tillbaka, inte klarar av att se frammat och tvivlar pa mig sjalv, ja det kan jag inte alltid hjalpa nar de dar timmarna infinner sig anda, nar det inte finns nagon dar som distraherar.

Det ar mysigt att vadret ar sa fint i alla fall, och det hjalper massor. Det ar ocksa mysigt pa ett alldeles speciellt satt att fa prata svenska en stund. Nu har jag fatt en riktig Sverige-dos redan den har helgen med kanelbullsbak igar och liten svensk lunchdate idag (med Japansk mat visserligen, men det gills anda) men sag pa twitter att ett par vanner skulle till IKEA idag och da blev jag ocksa sugen! Det ar melodifestival idag ocksa va? Sa jag skulle ju kunna aka in till svenska puben eller svenska kyrkan och kika pa den, men jag tror jag haller mig till finalen.

Kommentarer
Postat av: Ida

Sv: Jag måste se filmen. Bara för att boken har allt. Den är allt. Den är så....VACKER. Och så realistisk. Den handlar om kärlek men ändå inte och aaaaaaaahhhh. Den är så fin!

Postat av: Maria [Fotoblogg]

sv: Tack så jätte mycket. Vart håller du till nånstans då? ;)

2012-02-25 @ 22:34:35
URL: http://mariaholgersson.blogg.se/
Postat av: felicia-

gör de, skitgoda recept!

2012-02-26 @ 00:09:42
URL: http://whofelicia.blogg.se/
Postat av: Melissa - Livet i ett Fängelse!

Kikar in lite, hoppas du haft en bra helg. Surt att den redan är över men svårt att inte vara glad när snön nästan är borta, solen har skinit hela dagen och fåglarna sjunger sin vårmelodi :)

Har du haft en bra helg?

2012-02-26 @ 04:54:03
URL: http://HTTP://LAVALI.BLOGG.SE
Postat av: Madeleine - Mamma - Foto - Oslo

Åh, kanske det är samma här? Jag är hemskt socker beroende i perioder och nu har det varit riktigt mycket ett tag, kanske det är blodsockret som spökar då? För nog var det bättre efter godispåsen. Nej hua, nu blev jag förskräckt - kankse det är det!!! Så illa :DKram

2012-02-26 @ 09:31:55
URL: http://madeleines.se
Postat av: Maria [Fotoblogg]

sv: Okej vad härligt, varit där länge? Jo Sverige har trots allt nått speciellt ;)

2012-02-26 @ 10:55:40
URL: http://mariaholgersson.blogg.se/
Postat av: anna

åh det lät härligt med sushi i solen!sv: ja det är verkligen Dannys tur :)

2012-02-26 @ 10:58:15
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Hayley

Mysigt värre. Vill ochså ha vår!Åh, jag är fan livrädd att plantera om blomman. HAHA! Lovar att jag kommer döda den när jag väl sätter igång. Sedan finns det ju bara gigantiska jävla säckar med jord.. :O

2012-02-26 @ 12:34:28
URL: http://hayleys.se
Postat av: Trees

Mumsigt med kanelbulle.. har tänkt baka det hur länge som helst men jäst finns ju inte det heller på samma sätt som i swe:P (runt hörnet alltså)

Håller med dig, man mår bra efter en dag med lite svenska... :)

2012-02-26 @ 13:13:14
URL: http://mangofisk.se
Postat av: alice ♥

sv; hihi ja, musik är ju musik lixxom!

2012-02-26 @ 14:01:02
URL: http://vida.blogg.se/
Postat av: LORISSA LOVEBOMB

sv: jag gjorde ju faktiskt det för att jag själv läst om det i en annan blogg :) man blir inspirerad oavsett om man vill eller inte ^^Men det finns ju leverpastej på affärerna väl?

2012-02-26 @ 14:47:26
URL: http://lorissalovebomb.se
Postat av: Maria [Fotoblogg]

sv: Tack så jätte mycket;)

Okej där ser man pluggar du eller jobbar du? Nyfiken ja ;)

2012-02-26 @ 14:56:18
URL: http://mariaholgersson.blogg.se/
Postat av: Josefine

svar: alltså åh måste bara säga det, RICHMOND PARK <3 brukade promenera där under alla håltimmar i skolan! men jo dricker te mest on it's own beroende på vad det är för te! händer också att jag har mjölk i men gillar inte honung eller socker något vidare!

2012-03-01 @ 22:58:22
URL: http://linneajosefines.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback