Stor, stark och aldrig radd

Det ar skont att jag och Emma inte behover vara sa dar modigt starka infor varandra. For mig kanske lite speciellt ar det en stor grej. Storasystern i mig later ganska sallan andra se mig sarbar, och jag kan ha vanner i ar som jag vet allt om - och de vet egentligen ingenting alls om mig. Det ar lattare att lyssna och stotta an vad det ar att slappa in och ta emot hjalp helt enkelt. Det samlas blandade regnmoln i magen pa mig nar jag tanker att det ar nagot jag borde jobba pa, nagot jag borde lara mig att gora - slappa in, lita pa att om jag kan ta emot andra nar de faller sa orkar de halla emot nar jag behover falla ocksa, men mycket har hant det senaste aret som bara bevisat motsatsen. Men fina Maja sa nagonting viktigt harom dagen som inspirerade mig och att helt stanga ute varlden runt omkring kan kannas sakert forstas men det kommer ocksa betyda att man missar de manniskor som faktiskt gar att lita pa. Det ar liksom work i standig progress det har, att hantera besvikelse, men att vara oppen for nya mojligheter pa samma gang.

I morse vaknade jag forvanansvart tidigt med tanke pa att jag inte kom hem och i sang forran vid 3 i morse. Jag och Emma satt varma pa biblioteket igen igar kvall och natt och pluggade. Vi har ju inga deadlines sa tillhorde de lite smatokiga som pa ett satt var dar helt frivilligt - medan manga andra som sitter kvallstid helt enkelt maste. Det ar sa lugnt och skont dar pa kvallen dock, nastan mysigt. Folk gar omkring i mysklader och pyjamas, sitter uppkrupna i sofforna i hornen och tittar pa tv eller laser och att i morker och kyla ga hemmat kanns inte alls lika lockande som att helt enkelt sitta kvar och jobba vidare. Igar pluggade jag Family Law for omvaxlings skull - det amne jag ar mest orolig infor. Det ar mycket brett och lararen har inte riktigt lart ut det pa basta satt sa det blir till att omarbeta mycket med hjalp av olika bocker och att helt enkelt sitta och lasa rattsfallen ett efter ett. Det tar sin lilla tid och sen ska allting memoreras ocksa. Just nu kanns det verkligen som att vi star infor ett gigantiskt berg som maste bestigas. Vi peppar varandra sa gott det gar, men ibland ar det skont att bara beklaga sig tillsammans ocksa.

Nu ska jag passa pa att ga ut och ga en timme eller sa innan regnet atervander. Jag lyckades pricka in en solig timme i parken igar for en joggingtur och hade det inte varit for blasten som stundvis gjorde det hela mycket besvarligt sa hade det varit en nastan ultimat tur.
Det ar lite ironiskt hur jag har mycket mer spring i benen och energi nar jag varit lite slarvig och "laddat upp" med hel fel sorts mat! Igar bestod nog huvudintaget av choklad, vilket borde vara fel, men oj sa ratt det kandes ha!

Forst en kopp pepparmint-te och turkisk yoghurt med hallon.


Det ar btw jag som ar galaxydazzle pa instagram om jag foljer er och ni tanker "vem sjutton...?!" eller om ni vill folja mig!

Kommentarer
Postat av: Karin

Nej vad är det?

Postat av: Karin

Vad omtänksam du är som kollar upp och tipsar!

Ska jag kolla in... Måste ju vara allergisk för går över när jag är inomhus en stund, var nästan olidligt när jag var ute förut, hua

Trevlig helg:)

2012-04-27 @ 12:47:40
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Madeleine - Mamma - Foto - Oslo

Precis det det blev idag - gott! :D Och ja, halvvarm sallad är så gott, matigt men ändå lite lättare :D



Kramar

2012-04-27 @ 14:16:54
URL: http://madeleines.se
Postat av: Alexandra

Tack! Och ja, de är helt fantastiska, är helt kär :)

2012-04-27 @ 16:09:23
URL: http://alexandralilja.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Tack! Och ja, de är helt fantastiska, är helt kär :)

2012-04-27 @ 16:10:32
URL: http://alexandralilja.blogg.se/
Postat av: ami

vem är killen på headern? ;)

2012-04-27 @ 16:32:15
URL: http://silverlady.blogg.se/
Postat av: ami

jaha, det var inte konstigt att jag inte kände igen honom :D

2012-04-27 @ 19:12:24
URL: http://silverlady.blogg.se/
Postat av: anna

nice vårbild!



sv: haha ja jag kan tänka mig att man lessnade på kent när man vuxit upp i eskilstuna ;P

2012-04-27 @ 19:35:44
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Mari

Sv. :) Det gör du rätt i. Lycka till !!! Variation är jätteviktigt.....

2012-04-27 @ 19:38:39
URL: http://marriie.blogg.se/
Postat av: Anna T

sv: Jamen precis :D riktigt najs!



Allt bra med dig?

2012-04-27 @ 20:18:09
URL: http://annatjernstroms.blogg.se/
Postat av: Liuza

wow vilken fin bild!

2012-04-28 @ 12:39:00
URL: http://liuzaa.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback