Obsession

Den kommer och gar, besattheten av The Sims. For mig har det alltid varit nagot jag spelat i intensiva perioder, nastan varje dag, timmar i streck, for att sedan inte rora pa manader igen, innan jag borjar igen. Oftast sa spelar jag i samband med att jag ar i Sverige och halsar pa och alltsa blir lite uttrakad. Jag har haft TS3 sedan det slapptes men fastnade aldrig for det. Tyckte inte om hur simmarna sag ut och alskade TS2 lite for mycket for att vilja byta helt enkelt, sa medan jag spelade TS2 precis som vanligt sa lag trean dar, orord. Tills nu, da jag gav det ett andra forsok och nu tvivlar jag pa att jag nagonsin kommer ga tillbaka och spela tvan!

Ofta tycker man kanske att det ar roligare att bygga, eller roligare att spela med simmarna, men jag ar en sadan dar total nord som tycker att bade och ar kul! Tycker helt enkelt om alla aspekter.


Annars har jag bara lagat kalops idag som mamma bestallt till middag, och eftersom det tar sin lilla tid sa fick jag gora den medan hon var pa jobbet. Det var ett intressant aventyr men med den Stora rutiga kokboken som hjalp sa lyckades jag!

Jag har aven fixat min online enrolment for det har och sista aret pa uni. Som vanligt sa blev hela systemet helforvirrat nar jag fyllde i att jag har ett Student loan men inte fran Student Finance England och jag fick (precis som de tva tidigare aren) ringa mitt uni och fraga om det ar lugnt att jag bara lamnar det sa och kommer in med mina CSN-papper till kontoret sen och det gick bra. Nu galler det bara att CSN-faktiskt fixar sitt ocksa sa ar allting frid och frojd infor terminsstarted den 26 september. Som vanligt langtar jag, jag tycker att det ar roligt att plugga nar jag valt sjalv vad jag ska lasa plus att universitetsstudier i jamforelse med IB-programmet ar en walk in the park. Pa en sondag.

Kommentarer
Postat av: JOSEFINE

Åh vad bra! Ska till Barnes på lördag så då kan jag ju sticka dit :)

Postat av: Madeleine - Mamma till Lova - Oslo

Hahah, jag är också Sims-beroende i perioder :D Kläder med ett förflutet är mysigt tycker jag, så blev jagf nyfiken på jur tidigt född du är? :) Kram

2011-09-01 @ 20:54:58
URL: http://madeleines.se
Postat av: monika

Hej

hon har inte gömt länken hon nämner tävlingen och även hemsidan trodde också hon fuskade men jag kontaktade de och de sa att de inte kunde hitta någon fusk i de hon gör. för hon döljer inte länken typ vill du ha en present klicka här eller något. Tycker också det är lite lurt att hon är etta.

2011-09-02 @ 00:29:31
Postat av: bella

ja jag tyckte också den var bra :) allt bra? kram bella:)

2011-09-02 @ 14:08:19
URL: http://belladavis.blogg.se/
Postat av: Helena

vilka fina bilder du tar i din blogg.

2011-09-02 @ 14:34:02
URL: http://helenaskvarter.blogg.se/
Postat av: Madeleine - Mamma till Lova - Oslo

Oj, det lät läskigt! Och 9 veckor är väldigt tidigt, speciellt på "den tiden" - tur att det gick bra iallafall :D Kram och trevlig kväll!

2011-09-02 @ 21:41:27
URL: http://madeleines.se
Postat av: Kim

Tack så mycket för din fina kommentar Malin! Jag tror bara att det är högpresterade människor, som du själv, som förstår hur förödande det kan vara för ens självbild att göra den resa jag har gjort. Därför är det idag skönt att ha släppt det destruktiva synsättet och bara vara glad över det jag lärt mig om mig själv på vägen.



Tack så mycket! Hon är helt fantastisk <3



By the way har jag samma The Sims-addiction som ser ut precis som ditt ;)

2011-09-04 @ 10:53:58
URL: http://kimdeklonia.blogspot.com
Postat av: Sanne

Hej! Satt och läste igenom min blogg i arkivet och såg en kommentar från dig på ett inlägg där jag skrev att jag gärna hade velat plugga utomlands, och nu är det så att jag faktiskt ska plugga i London och flyttar om mindre än en månad! Du verkar ju ha bott där ett tag så tänkte att du kanske kunde ge mig lite tips och svar på frågor hur det är att bo där? Släng gärna iväg ett mail :) kram!

2011-09-04 @ 13:33:08
URL: http://sannemariaander.blogg.se/
Postat av: Gaymasen

Sv: Hahaha den guldfisken var ju huuur söt som helst. Vill ha!



Och ja. Min karl ville först ha en sån guldfisk i en rund skål. Men det känns... barmhärtigt. Trångt och litet. Nog för att de har "minne som en guldfisk", höhö, men nej det kändes för brutalt. :)

2011-09-04 @ 13:33:12
URL: http://gaymasen.se
Postat av: tvillingar - hanna och emelie

Jättefin blogg! :D Är Sims 3 bättre än Sims 2? :)

2011-09-04 @ 13:53:52
URL: http://identical.webblogg.se/
Postat av: tvillingar - hanna och emelie

Jättefin blogg! :D Är Sims 3 bättre än Sims 2? :)

2011-09-04 @ 13:54:40
URL: http://identical.webblogg.se/
Postat av: hej SOnja

men wholy macaroni vad teknologin gått framåt sedan jag slutade spela sims för 100 år sen, då jag fick barn och inte längre har tid för sims!

2011-09-04 @ 19:35:45
URL: http://hejsonja.se
Postat av: Ida

Åh, the sims, det kommer jag aldrig växa ifrån! Brukade också spela i perioder, men nu var det flera år sen. Men jag är grymt sugen ;)

2011-09-05 @ 12:50:54
URL: http://idasivertsson.blogg.se/
Postat av: stina

Jag brukar också ha dille på sims... nu var det ett bra tag sen tack och lov. Det blir ju inte mycket tid över till annat när man har såna perioder :P

2011-09-06 @ 09:09:23
URL: http://bloggmorsa.blogg.se/
Postat av: Mariam

Jag vågar inte spela sims längre! Installerade det för ca två år sedan. Hade inte spelat på flera år. Det slutade med att jag spelade i flera timmar och märkte inte ens att tiden gick, sjukt läskigt! Inget mer sims för mig :(

2011-09-11 @ 09:29:00
URL: http://starringmariam.blogg.se/
Postat av: snigelpicka

När jag var mindre var jag också helt besatt av det:P nu var det ett tag sen.

2011-10-29 @ 10:57:38
URL: http://snigelpicka.blogg.se/
Postat av: Laks - den djurrättande feministen

Jag har provspelat trean men det var inget kul tyckte jag.. Det är alldeles för stora skillnader mellan tvåan och trean, dessutom kändes det inte så roligt att man inte kunde skapa egna kvarter i det nya. Det är typ det som är det roligaste tycker jag..

2011-11-25 @ 13:56:57
URL: http://laks.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback