Gisela

Idag ar det min namnsdag. Vi har alltid varit ganska bra pa att fira namnsdagar hemma hos oss, alla anledningar till nagot slags fireri (inte att blandas ihop med frieri, aven om det skulle firas ocksa kanske) uppmuntras och utnyttjas liksom. Jag har inte varit hemma pa nagon av mina tva namnsdagar pa flera ar nu, men nu sa. Mamma undrade om jag skulle stalla till med kalas (hon var lite sarkastisk, riktigt sa trevligt ska vi inte ha det) men bestalla middag och efterratt far jag gora i alla fall. Det blir nog polkagris-milkshakes!

Annars ar jag bara trott idag. Pontus och jag var uppe halva natten och tittade pa nya Doctor Who och sen tittade vi pa 3000 olika sma klipp med McFly. Sen somnade jag, och sov hela natten pa soffan! Den ar skon att sova i, helt okej, men man blir anda lite vimmelkantig dagen efter.


Det gar egentligen inte en dag utan att jag tanker, funderar, vrider och vander pa hur jag ska gora med mitt och C's anniversary senare i host. Jag har lagt undan pengar for det - ifall det kanske skulle bli en resa eller nagot annat, men jag blir sa osaker pa vad som skulle bli bast. Jag hatar att kanna mig osaker. Jag far fundera vidare.

Hur som helst onskar jag mig i namnsdagspresent att blogg.se fixar sa att man kan blogga i Chrome. Det funkade bra att onska forra gangen, sa hoppas pa repris.

Kommentarer
Postat av: Gaymasen

Grattis får jag säga! Och funkar inte det, med chrome? Jag använder chrome nu. Men den vill gärna cp:a ur lite.



Och gällande Robinson-kommentaren: word! Aldrig har tanken slagit en att det vore roligare om de var nakna. Aldrig. Nej. Töntigt bara. :)

Postat av: tvillingar - hanna och emelie

Svar: Åå tack så jättemycket!! :D Ja vi står varandra väldigt nära.



Jaha okej, för jag (Hanna) har funderat på att köpa den men de jag pratat med säger att det inte alls är kul utan att sims 2 är mycket roligare, och det har jag ju redan så då känns det onödigt att köpa Sims 3. :)

2011-09-04 @ 17:23:41
URL: http://identical.webblogg.se/
Postat av: sarah - flickan myndigheterna glömde

tack,

Och du har så rätt, de bara en själv som sätter ens egna begränsningar :)



Kram på dig

2011-09-04 @ 17:48:33
URL: http://youcanrunbutyoucanthide.blogg.se/
Postat av: tvillingar - hanna och emelie

Svar: Tack för tipset! Ska försöka att låna det av någon då, för känns onödigt att slänga ut pengar på något som man sen inte använder! :) Verkar ganska coolt så jag måste ju ändå testa någon gång! ;)

2011-09-04 @ 17:51:30
URL: http://identical.webblogg.se/
Postat av: byrianne [foto & mode]

AAH , oskar är bra grym han !

2011-09-04 @ 18:33:51
URL: http://byrianne.blogg.se/
Postat av: Josefine

Jodå Kingston var helt okej!

2011-09-04 @ 22:49:20
URL: http://linneajosefines.blogg.se/
Postat av: Gisela mamma till Ebba

Grattis i efterskott till dig med!:D

2011-09-06 @ 08:34:40
URL: http://giiselas.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback