You watch the stars fade, they gather you back to their home

Idag, for tre ar sedan reflekterade jag over ett Fall Out Boy gig pa fryshuset i Stockholm som jag, Emelie och Isabell varit pa samt vad livet hade varit just den dagen, just det aret, om vannerna fran forsta aret pa gymnasiet inte varit dar och inte snubblat over min varld precis som jag snubblade over deras. Inte visste vi da saklart att vissa utav oss skulle ramla ur den dar bubblan redan ett ar senare men just den har dagen for tre ar sedan gjorde det ingenting - for det ar svart att oroa sig for nagonting man inte vet om, och vi overlevde ju bade det dar aret, och aret efter det.

Ur det raset klev jag, Cajsa och Emelie och jag ar idag sa otroligt glad och tacksam for det som Glada Ganget gav det dar aret vi hade tillsammans, och for det jag larde mig om mig sjalv, samt det fina jag fick behalla i och med oss som star kvar tillsammans fortfarande.

Pa alla hall och kanter i min nuvarande varld handlar det mycket om vanskap just nu, vad det ar och vad som ska inga, kanske till och med vad vi anser att det garanterar och vad som ar helt och hallet forbjudet. Jag ar sallan ett stort fan av att definiera och kategorisera manniskor och kanslor och blir ganska latt sarad nar nagon forsoker gora det at mig, och oss. Ibland onskar jag att saker kunde fa bara vara och bli, och att alla runt omkring skulle ha farre asikter och krav - men sa tanker jag efter och inser att jag nog ar lika skyldig som alla andra, for visst funderar jag mycket pa andras relationer just nu, men inte minst ocksa mina egna.

She's feeding your pride
As you go for a ride
Down the Star Mile


Sakerligen kan man overanalysera bade sig sjalv och andra - men det ar svart att inte gora det nar vi ar sa manga och ar sammanlankade pa sa manga satt att forfattarna och regissoren till Love Actually hade ramlat baklanges. Ibland nar jag tanker att det gar onaturligt fort, att vi verkar rasa genom vaggarna, igen och igen pa alldeles for kort tid sa inser jag att det ar for att vi alla har var tid, och nar vi lagger ihop vara dagar, och vara natter, sa rinner minuterna som vatten mellan vara fingrar.

All's well at the base of the hill
You might need to fill
A prescription to kill
Off the silence


Pa tal om tid sa hade jag planerat att tvatta kl 7.30 i morgon. Sen planerade C ingenting utan spontant gick pa gig och kom hem mitt i natten och jag spontant slog huvudet hart nagon gang mitt i natten igar natt - sa med huvudvark och forprogrammerad instinkt i hela kroppen att sova gar inte forran jag vet att C ar hemma och nerstoppad i sangen fann jag mig sjalv vaken alldeles for lange. Ar ledig pa onsdagar sa kan tvatta nar som helst i morgon - innan nagon av er kanner er superforskrackta over min missade tvatt-tid - och med Contract Law Moot helt under kontroll faktiskt sa kommer min onsdag bli ganska lugn om ingenting ovantat intraffar.

Tjejerna i gruppen jag ska genomfora min moot med var forvanansvart trevliga och inte alls laskiga (nog bara jag som ar forvanad). Vi trivs bra tillsammans och tva av dem kande jag igen fran andra moduler. Kat och jag har bestamt oss for att attackera Land Law uppsatsen vi har due den 12 april tillsammans pa lordag! Det blir bra det da jag som vanligt ar pa jakt efter distractions sa att jag inte tappar bort mig sjalv alldeles (att Emma aker hem over pask ar inte good news!) under de har tre veckorna da jag ar ledig och C jobbar.

Jag har fatt helt fantastiskt goda nyheter den har veckan ocksa (och det ar bara onsdag an sa lange! Vilket flyt...) och aven om det ligger ganska manga manader in i framtiden an sa lange sa forandrar det min varld pa ett satt jag gett upp pa tidigare det har aret. Jag har firat lite med Sam, da det ar en ganska kanslig sak det handlar om, inte minst for majoriteten av alla andra jag hade kunnat fira med. For tillfallet kommer det forbli just sa av respekt for andra inblandade. Det smyger en trygghet och varme tillbaka mellan orosmolnen och tillsammans med det fina vadret och att Maja kommer hit och halsar pa inom en mycket snar framtid gor att jag ar pa battre humor an pa lange - aven sahar mitt i natten!

Kommentarer
Postat av: emma.

sv: det håller jag med om! ja tydligen, hahaha

Postat av: Annna

sv: precis Usch, jag gillar verkligen inte Carola ^

2010-03-24 @ 07:18:09
URL: http://hattifnaatt.blogg.se/
Postat av: BRUNETTBLOGGEN

ja de är jätte gott :D

2010-03-24 @ 08:24:55
URL: http://brunettbloggen.se
Postat av: Ammi

sv: ja, verkligen! :) taaack så mkt

2010-03-24 @ 09:35:48
URL: http://aaammii.blogg.se/
Postat av: Miss0 - svensk tjej i Oslo

Hur kom det sig att det blev England då? :D

2010-03-24 @ 11:40:48
URL: http://www.miss0.se
Postat av: emma

sry babe! du får besöka mig på devote istället? ;)

2010-03-24 @ 14:24:30
URL: http://frokenbitterfitta.devote.se
Postat av: Wickström

ja, men smörgåstårta är ju så underbart! :D

2010-03-24 @ 14:38:14
URL: http://wickstromj.blogg.se/
Postat av: Malin

hehe låter lite spännande:p Jag stickar när jag tittar på tv och så:) Förlåt för sent svar!

KRAM

2010-03-24 @ 16:29:14
URL: http://malinmelon.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Svar: Tack så hemskt mycket du! Inte alls kul att vara förkyld, fy vad jag hatar det!



Hoppas inte att du har åkt på samma skit? :P



Kram!

/Beccy

2010-03-24 @ 19:44:56
URL: http://beccys.blogg.se/
Postat av: emma

ja politics hade inte varit fel alltså. vad exakt blir du när har pluggat färdigt?

2010-03-24 @ 20:50:15
URL: http://frokenbitterfitta.devote.se
Postat av: isabell

jag kan komma och halla dig sallskap i nastan 2 veckor om du vill babe? xx

2010-03-25 @ 00:49:37
Postat av: Bitterfittan

oj oj oj! fancy! du kommer garanterat få ett höjdarjobb efter den utbildningen. jag kräver att du anställer mig som din assistent eller något liknande sen ;)

2010-03-25 @ 01:48:53
URL: http://frokenbitterfitta.devote.se
Postat av: Christine

Ja många åker till London efter Paris. Har flera vänner som åkt eller funderar på att åka till London :-)

Vad gör du där?

2010-03-25 @ 12:08:58
URL: http://christineiparis.blogg.se/
Postat av: susy

jag också!! (:

2010-03-25 @ 12:10:37
URL: http://clowdy.blogg.se/
Postat av: LIENE

sv: Helt underbar ju:)

kram

2010-03-25 @ 20:08:03
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Svar: Usch för att slå i huvudet om natten! Var det i väggen då, eller? =/ Jag har någon jävla tendens att slå i armbågen i väggen hela tiden, vilket hörs i hela huset, så jag antar att jag väcker resten av familjen när jag råkar göra det, hehe...



Det är så många som är sjuka nu vid denna tiden, vi behöver inga fler sjuklingar! :P



Kram!

/Beccy

2010-03-25 @ 22:51:39
URL: http://beccys.blogg.se/
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

hoppas du har en skön fredag på G!

2010-03-25 @ 23:17:18
URL: http://pyttis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback