Trainwreck

Sitter pa SJs ersattningsbuss fran Eskilstuna, tackar netbooken och det mobila bredbandet for ett gott sammarbete och undrar varfor jag standigt betalar Nordea 600kr extra for att genomfora mina utlandsbetalningar i expressfart nar det tar precis lika lang tid som att gora en vanlig europabetalning. Varfor kopte jag en tagbiljett nar det inte gar nagra tag och varfor har jag planerat en Frankfurtresa nar jag har hyra att betala?

Nar SJ ar i farten far man alltid en massa tid over att fundera pa saker.

Jag saknar, saknar, saknar C och London och dagsljus. Jag saknar Emma och Sunny och en anledning till att stalla klockan pa morgonen.

Jag vill bara att saker ska komma till ratta 2011, att det nya aret ska ge mig en chans att njuta av det fina, fina jag fatt och glomma det 2010 krossat.

Som tur ar ar det inte SJ som ansvarar for hemresan till London den 9 januari.

Kommentarer
Postat av: Ida

Svar: Tack! Den är bra att ha för den speglar verkligen hur man känner. När jag läser om Eskilstuna känns det så overkligt att du då och då befinner dig typ bara 4 mil från där jag bor och att vi aldrig träffats :O

Postat av: Emma says style, love & rock and roll.

jag saknar london så mkt att jag nästan bokade en resa idag. men fick hejda mig lite och vänta på nästa lön.

2010-12-30 @ 14:27:08
URL: http://emmasays.blogg.se/
Postat av: Marcus Å

Hur är det annars med dig då? :)

2010-12-30 @ 19:55:56
URL: http://slipsens.se
Postat av: Linn-Lay

passar la på att önska dig Gott nytt och hoppas du får en toppen år den kommande fylld med lycka :) nu när jag endå e inne kram

2010-12-31 @ 13:59:29
URL: http://linn-lay.se
Postat av: Denana

Hej, bor du i London alltså?

Jag ska åka dit på söndag, ska jobba i staden Canterbury.. tänkte bara fråga vad man ska ha för kläder där? :) är det kallt?

2011-01-18 @ 16:34:58
URL: http://denana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback